ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ

Reaction score
0
Γνωριζει κανεις αν την 1 νοεμβριου θα ξεκινησουν με ψηφιακο σημα τα καναλια μας?

Reaction score
7
Και μια και το ΄φερε η κουβέντα.. Υπάρχει ποτέ (όσο ζούμε οι συνομίληκοι) να δούμε τα κανάλια να εκμπέμπουν 16:9 ? Οχι τίποτε άλλο μπας και αγοράσω κι εγώ μια επίπεδη κάποια στιγμή..:135:

Reaction score
1
Απάντηση: ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ

υπάρχουν κανάλια με 16:9 , το θέμα είναι θα το υιοθετήσουν σε όλα τα προγράμματα τους ;

Reaction score
7
Re: Απάντηση: ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ

υπάρχουν κανάλια με 16:9 , το θέμα είναι θα το υιοθετήσουν σε όλα τα προγράμματα τους ;
Ναι αυτό εννοώ, είναι γελοίο τουλάχιστο (για μένα) να βλέπω παντού γύρω μου στραπατσαρισμένες εικόνες.. Υποθέτω βέβαια ότι θα πρέπει να γράφονται και τα πρόγραμματα σε wide forma και υπάρχουν θεματάκια πολλά στη μέση..
Πάντως με χαρά είδα ότι υπάρχει 26'' επίπεδη με 4:3 κάδρο !
Να δεις που δε θα την αγοράσει κανείς..:138:

Reaction score
0
Από 1η Νοεμβρίου αναμένεται να σβήσουν τα αναλογικά από Αίγινα και να αρχίσει ταυτόχρονα η ψηφιακή εκπομπή από Αίγινα. Έτσι θα αποδεσμευθούν συχνότητες για την ψηφιακή μετάβαση σε όλο το λεκανοπέδιο. Τώρα αν άλλαξε αυτός ο προγραμματισμός δεν το γνωρίζω.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ

20άρες έχω δει , 26άρα που ; να πάω να την πάρω !

Καλά θα τρελλαθούμε τελείως.. Μόλις βρήκα και .. 40άρα τετράγωνη !! (αργά το θυμήθηκαν ε?..)

Στα 1436€ από εδώ :

http://www.apothema.gr/Product/5-1-63-35520/Sony/Bravia_KDL-40E4000.html

Και η ίδια σε 26άρα που έλεγα στα 734€ :

http://www.apothema.gr/Product/5-1-63-35518/Sony/Bravia_KDL-26E4000.html

Κοίτα να δεις που μας λυπήθηκε και μας ο Θεός.. :142::142:

ΥΓ. Υπάρχει και σε 32'' (τα ρέστα μου)

Reaction score
0
Μια και το φέρε η κουβέντα περί ψηφιακού σήματος, γνωρίζει κάποιος πότε θα δούμε στην Θράκη τα ψηφιακά της ΕΡΤ? Μέχρι Δράμα από ότι γνωρίζω λειτουργούν, από κει και πάνω δράμα η κατάσταση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo