Ψάξιμο λύσης στην σωστή προβολή αναλογίας της εικόνας σε LCD με εισοδο component!

Reaction score
0
Λοιπόν, είναι λίγο παράξενο αυτό που προσπαθώ να πετύχω:
Πριν με τον αρχαίο αλλά σκύλο dreambox 7000, εβλεπα σε συνδεση scart καθε καναλι που ηταν 4:3 επιλεγωντας αυτοματα μια ενδιαμεση λυση αποικονησης που προσφερε η SONY που εχω ως "smart" και ικανοποιούσε φερνωντας καπως την εικονα να ειναι ανεκτη ωστε να την βλεπω απλωμενη σε ολο τα πανελ της SONY!
Τωρα με την αγορα του 800 επειδη δεν εχει HDMI εισοδο η tv (δεν ειναι καινουργια) αλλα component, αναγκαστικα συνδεω εκει με την χρηση καλωδιου "dvi to component" και βλεπω τελεια μεν τα HD καναλια, ομως εχει χαθει η δυνατοτητα που ειχα με τον 7000 να μου δινει η SONY την επιλογη "smart" (που εξηγησα τι προσεφερε και φυσικα με βολευε).
Εαν συνδεσω και το scart ταυτοχρονα στον δεκτη θα μπορω να βλεπω τα 4:3 καναλια οπως τα περιεγραψα πιο πανω ή δεν υπαρχει λυση πανω σε αυτο?
Βασικα το επιχειρησα, και ειδα οτι σκουραινει η αποδοση χρωματων στα HD καναλια ... και γενικα δεν συμβαδιζουν και οι 2 συνδεσμολογιες ταυτοχρονα...
Εχεις κανεις αποψη?
* Η λύση του just scale κλπ που μου προσφερει το image, απλα δεν ικανοποιουν...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa