Ψάχνοντας για ένα αξιόπιστο και καλό free YouTube downloader

Μηνύματα
4.544
Reaction score
3.085
Καλημέρα σε όλους

Μερικές φορές υπάρχουν στο YouTube κάποια βιντεάκια ή κάποιες μουσικές, που είτε είναι σπάνια, είτε είναι αναγκαία ως αρχεία ιστορικού περιεχομένου, είτε απλά ως αρχεία που κάποιος θέλει να έχει. Κάποια από αυτά ενίοτε επιλέγω κι εγώ και τα αποθηκεύω σε έναν εξωτερικό σκληρό, ώστε να μπορώ να τα βρίσκω όποτε θέλω.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την εφαρμογή voobys, για να το κάνω. Είναι μια εφαρμογή, που σου παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις ένα αρχείο, είτε ως αρχείο MP4, είτε ως αρχείο FLV, και μάλιστα μπορείς να επειλέξεις και την ανάλυσή του, μεταβάλλοντας φυσικά τον συνολικό όγκο που αυτό θα καταλάβει κατά την αποθήκευσή του.


Από χθες, όμως δεν μπορώ να την τρέξω, γιατί - όπως λέει ένα προειδοποιητικό μήνυμα - κάπου αυτή έρχεται σε σύγκρουση με την τελευταία έκδοση 7 του Java, που ήδη υπάρχει στον υπολογιστή μου.

Ψάχνω λοιπόν να βρω ένα άλλο προγραμματάκι, που να μου δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης (και μετατροπής, ει δυνατόν) αυτού που μου έδινε το voobys μέχρι πρότινος. Στην αναζήτηση στο διαδίκτυο έχω βρει διάφορα, αλλά κάπου χάθηκα ανάμεσα σε τόσα που υπάρχουν.

Συστάσεις?
(Ευχαριστώ)
-
 






Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.405
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top