Ψάχνω ένα τραγούδι

Reaction score
1
Ψάχνω να βρω ένα τραγούδι του Βαγγέλη Σπανακάκη, το "Θα με ψάχνεις" από το δίσκο του "Ακριβώς" του 1992.

Αν κάποιο μέλος θα μπορούσε να μου το δώσει σε ασυμπίεστη μορφή σε ένα cd, θα με βοηθούσε πολύ. Ή έστω αν ξέρει κάποιος κάποιο κατάστημα που να διαθέτει το cd, ή αν υπάρχει κάποια άλλη συλλογή που να περιέχει το τραγούδι, θα ήταν μεγάλη βοήθεια...

Reaction score
3
Απάντηση: Ψάχνω ένα τραγούδι...

To συγκεκριμένο τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν το έχω.
Ξέρω όμως ότι υπάρχει και σε βιντεοκλιπ, γιατί το έχω δει.

Reaction score
1

Αυτό ίσως σε βοηθήσει http://users.otenet.gr/~spanax/
:605:

Έψαξα όλο το site του Σπανακάκη, αλλά δεν βρήκα το τραγούδι, ή έστω κάποια πληροφορία για το που θα μπορούσα να βρω το cd του "Ακριβώς"! :139:

Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία;

Εκτός κι αν εννοείς να επικοινωνήσω απευθείας με τον καλλιτέχνη, μια και υπάρχει το κινητό του στο site, πράγμα που βέβαια δεν θα έκανα σε καμμία περίπτωση!... :137:

Reaction score
40

Νομίζω πως το τηλ. είναι εταιρείας αλλά έχει και σταθερό γιατί δεν δοκιμάζεις? Όταν θέλουμε κάτι πολύ το κυνηγάμε.:205: ναι?

Reaction score
3

Στα καταστήματα δίσκων ίσως να υπάρχει και μάλιστα σε προσφορά!
Παναγιώτη, θα κοιτάξω σήμερα που θα πάω και θα σου πω τη Δευτέρα.

Reaction score
1

Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ πολύ, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! :114:

Έχω φάει το κόσμο δύο μέρες τώρα σε δεκάδες site ελληνικής μουσικής, αλλά τζίφος! :141:

Ρώτησα μέχρι στιγμής σε δύο μεγάλα καταστήματα, αλλά επίσης τζίφος, ούτε το έχουν αλλά ούτε και μπορούν να το φέρουν...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Ψάχνω ένα τραγούδι...

Στο site του συνθέτη έχει το e-mail του. Κι εγώ μπορεί να δίσταζα να ενοχλήσω κάποιον στο τηλέφωνο, αλλά με το ηλεκτρονικό μήνυμα η προσέγγιση είναι σαφώς πιο διακριτική. Σκέψου τον κι αυτόν τον τρόπο...

Reaction score
427

Για να δημοσιεύσει το κινητό του, σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα να τον καλέσουν. Ίσα ίσα ως καλλιτέχνης, χαρά του θα είναι να ακούσει κάποιον που ενδιαφέρεται για την μουσική του.

Reaction score
1

Μαρία, διστάζω να προβώ σε τέτοια κίνηση, μου φέρνει λίγο από τρελλαμένη δεκατετράχρονη σε κατάσταση αμόκ, που ψάχνει τρόπο να επικοινωνήσει με τον Σάκη Ρουβά! :137:

Φαντάζεσαι όλοι μας όταν ψάχνουμε μια δουλειά ενός τραγουδιστή/τριας και δεν τη βρίσκουμε, να του/της στέλνουμε μηνύματα, έστω και e-mail;! :111:

Οι τραγουδιστές δεν θα έπρεπε τότε να κάνουν άλλη δουλειά, εκτός από το να απαντάνε στα μηνύματα! :116:

Θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα τον Κωνσταντίνο, είναι απίστευτη η επιμονή του όταν ψάχνει κάτι. :126:Διαφορετικά τα παρατάω, δεν θα σκάσω κιόλας για το τραγούδι του Σπανακάκη!

Reaction score
3

Παναγιώτη, θα μου δώσεις μια μικρή πίστωση χρόνου γιατί δεν μπόρεσα να ψάξω.
Συγγνώμη αλλά τώρα με τα προβλήματα της μάνας, δεν μπορώ να είμαι συνεπής.
Θα το κοιτάξω όμως και θα σου πω.

Reaction score
1

Παναγιώτη, θα μου δώσεις μια μικρή πίστωση χρόνου γιατί δεν μπόρεσα να ψάξω.
Συγγνώμη αλλά τώρα με τα προβλήματα της μάνας, δεν μπορώ να είμαι συνεπής.
Θα το κοιτάξω όμως και θα σου πω.

Κωνσταντίνε, κανένα πρόβλημα, δεν βιαζόμαστε, και σιγά μην ασχολούμαστε με τέτοια θέματα όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα οι πολύ κοντινοί μας άνθρωποι!... :126:

Reaction score
1

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Κωνσταντίνο που μου βρήκε τελικά το τραγούδι σε πολύ καλό αρχείο ήχου. :114:

Κωνσταντίνε, είσαι άπαιχτος... :622:

Reaction score
3

Παρακαλώ.

Και με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να πω σε όλα τα μέλη το εξής:
Υπάρχουν πολλά παλιά κομμάτια (σε ήχο ή και σε βίντεο), που πολλές φορές τα έχουμε ξεχασμένα σε κάποιο cd ή βιντεοκασέτα μέσα στο συρτάρι μας...
Λόγω περασμένης ηλικίας, τα περισσότερα δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Γι αυτό και καλό θα ήταν όταν κάποιος ζητάει κάτι, να κάνουμε μια μικρή έρευνα στο συρτάρι μας.
Μπορεί να το έχουμε και να μην το θυμόμαστε.

ΥΓ. Το κομμάτι που ζήτησε ο Παναγιώτης, όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος, δεν υπήρχε στο εμπόριο.

Reaction score
6
Ψάχνω ένα τραγούδι απεγνωσμένα!

Τελευταία φορά το άκουσα πριν....κάτι δεκαετίες! :107: Άντε 2 δεκαετίες. Το θυμήκα πριν μερικές βδομάδες όταν η μαντάμ Fedra ανέφερε ένα τραγούδι το "Those were the days". Έκτοτε με έχει στοιχείωσει.

Έψαξα στο διαδύκτιο, ρώτησα κόσμο και κοσμάκι, πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες:142: αλλά.... το τραγούδι δεν το βρήκα.

Ήμουν αρκετά μικρή την τελευταία φορά που το άκουσα και το μόνο που θυμάμαι είναι κάποιοι στίχοι. Έλπιζω να είναι σωστοί. Το τραγούδι είναι μια ροκ μπαλάντα και την τραγουδούσε άνδρας.

Τα λόγια που θυμάμαι (και προφανώς αποτελούν το ρεφρέν του τραγουδιού) είναι τα παρακάτω:

"Those were the days I must remember
Those were the days I must remember
Time was just a game
Hiding in the rain and singing songs..."

Κάποιος να το βρει βρε παιδιά!:411:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Θα ψάξω, Myrtw... δεν μου λέει τίποτα παρά... την ηλικία μου... :116:

Πάντως θέλει και λίγη φαντασία -κι εγώ έψαχνα ένα τραγούδι από το... 1980 και το βρήκα φέτος κατά λάθος γιατί δεν θυμόμουν καλά τους στίχους...:140:

Reaction score
6
Το ξέρω! Το θέμα είναι να απαντηθεί κάποια στιγμή! Αλλιώς θα το αφήσω στην τύχη.... η οποία δεν είναι και πολύ με το μέρος μου.:110:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster