Ψάχνω για ένα τραγούδι!!!

Reaction score
23
KELLER XRISTINA said:
"Δυο σπιτια κλεισαμε
και πηραμε τους δρομους
και αψηφησαμε ακομα και τους νομους

ερωτα μου ανεπαναληπτε κι απιθανε
κι αγαπη ωραια
ηταν ονειρο τα βραδυα που μας ηρθανε
γιατι ηταν λαθραια...."

Θα ηθελα να μαθω ποια τραγουδαει αυτην την αηδια....!!!! Τς,τς,τς,τς.... :lol: :lol: :lol:
Ειλικρινα! :)
Τι κρίμα - Τζενη Βάνου

Reaction score
7
Πιο σωστά ψάχνω για ένα άλμπουμ...Μήπως κάποιος από τους αγαπητούς φίλους έχει Τα Αντάρτικα του Πάνου Τζαβέλα?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μάριος Λαζάρου said:
Πιο σωστά ψάχνω για ένα άλμπουμ...Μήπως κάποιος από τους αγαπητούς φίλους έχει Τα Αντάρτικα του Πάνου Τζαβέλα?
Αν θυμάμαι καλά, ένα βινύλιο βρίσκεται κάπου στο πατρικό μου... Αν δεν τα βρεις σε κάποια άλλη πιο πρακτική μορφή, μπορώ να ψάξω το Σαββατοκύριακο.

Reaction score
7
Μαρία αν το βρείς και μπορεί κάποιος να το κάνει σε ψηφιακή μορφή (δυστυχώς δεν διαθέτω πικάπ) θα ήμουν υπόχρεος :)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ας βρεθεί και όλο και κάποιον τρόπο θα βρούμε για το transfer... θα σου πω μόλις έχω νέα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καιρός ν' αναζητήσω κι εγώ ένα κομμάτι...
Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι το ορχηστρικό κομμάτι που ακούγεται στην πολιτική διαφήμιση των υποψηφίων του ΚΚΕ για την υπερνομαρχία Αττικής;

Reaction score
0
Καλημερα
Να ρωτησω αν ξερει κανεις την μουσικη που παιζει στο ραδιοφωνικο σποτακι του Νες Καφε (βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να ειναι και τζικλακι !!)
Ευχαριστω
Μιχαλης.

Reaction score
17.537
Σε ειδα και σκοτεινιασε η γη.....

Μεσα μου εμαθες να ζεις

με τη φωτια

και μ αφησες μοναχη στο μετα...

Ποια ειναι η τραγουδιστρια?

Reaction score
118
Το μουσικό θέμα στην νέα εκπομπή της Τατιάνας (τηλεκουτσομπόλα-"κατίνα") το ξέρει κανείς;

Reaction score
1
κάτι δύσκολο θα ζητήσω... αυτό που παίζεται στην τωρινή διαφήμιση του Johnny Walker (με τον πιλότο της formula1-Raikkonen- στο Αεροπλανοφόρο)

Reaction score
1
VIDEOMIX said:
Το μουσικό θέμα στην νέα εκπομπή της Τατιάνας (τηλεκουτσομπόλα-"κατίνα") το ξέρει κανείς;
gia dokimase na vreis auto Armin Van Buuren ft Justine Suissa - Never Wanted This

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μάριος Λαζάρου said:
Μάριε δεν σε ξέχασα, έψαξα όπως σου είχα πει αλλά δεν κατάφερα να το βρω..

Reaction score
7
Χίλια ευχαριστώ Μαράκι....Δεν πειράζει, η προσπάθεια μετράει...Θα προσπαθήσω να ψάξω περισσότερο

Reaction score
23
Μάριος Λαζάρου said:
Χίλια ευχαριστώ Μαράκι....Δεν πειράζει, η προσπάθεια μετράει...Θα προσπαθήσω να ψάξω περισσότερο
Κάπου μέσα στα cd μου υπάρχει νομίζω ένα με τιτλο "Τα ανταρτικα" , αν θυμαμαι καλά. Εχει κοκκινο εξωφυλλο με μια φωτό του Βελουχιώτη.
Μήπως σου κανουν αυτά ?? :shock:

Reaction score
118
Web_Nautilus said:
VIDEOMIX said:
gia dokimase na vreis auto Armin Van Buuren ft Justine Suissa - Never Wanted This
Eυχαριστώ αλλα ότι και να έκανα, όσους συνδιασμούς και να έκανα των λέξεων που μου έδωσες, δεν βρήκα τίποτα. :?

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
Web_Nautilus said:
VIDEOMIX said:
Eυχαριστώ αλλα ότι και να έκανα, όσους συνδιασμούς και να έκανα των λέξεων που μου έδωσες, δεν βρήκα τίποτα. :?
το εχω σάκη θα σε ενημερώσω αργότερα απο που θα το πάρεις.

:p

Reaction score
17.537
Ποιος εχει υπ οψιν του να μου πει,ποια ειναι η μουσικη επενδυση στη διαφημηση της Ριπλει--REPLAY?Παιζεται συχνα στο Mad...η διαφημηση! :)

Reaction score
1
KELLER XRISTINA said:
Ποιος εχει υπ οψιν του να μου πει,ποια ειναι η μουσικη επενδυση στη διαφημηση της Ριπλει--REPLAY?Παιζεται συχνα στο Mad...η διαφημηση! :)
Η... ακατονόμαστη εκτός Ελλάδας είναι παράνομη!!!!!!!!!! :lol: 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm