Ψάχνω τηλεόραση 37" αλλά τι τεχνολογίας?

Reaction score
3
Παίδες καλησπέρα.
Οι τηλεοράσεις panasonic είναι καλές ή καλύτερα να προτιμήσω samsung.

Τέλος τι προτείνεται για 37 full hd τηλεόραση πλάσμα ή lcd και γιατί?
Εν ολιγης μπορώ να μάθω κάπου τα συν και τα μείον της κάθε τεχνολογίας ωστε να αποφασίσω ποια από τις δυο είναι καλύτερη για εμένα.

Θα χρησιμοποιείτε για tv, gaming, pc.

Ποια από τις παρακάτω tv προτείνεται και γιατί?

http://www.skroutz.gr/c/12/televisio...e=panasonic+37
http://www.skroutz.gr/c/12/televisio...ase=samsung+37

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Ψάχνω τηλεόραση 37" αλλά τι τεχνολογίας?

Περιγραφικά τα +,- κάθε τεχνολογίας:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=77616&page=2

Πλασμα σε pc ε;
Το φοβάμαι να σου πώ την αλήθεια μου γιατί πέραν του ενδεχούμενου burn in,πολλοί βλέπουν το refresh rate.Οπότε μόνο με δοκιμή.

Reaction score
3

Δηλαδη εσύ τι θα μου πρότεινες να αγοράσω και γιατί?

Έχω βρει κάποιες lcd αλλά τι μάρκα προτείνεις για lcd και τι μάρκα για plasma tv.

Έχω ακούσει ότι για lcd οι samsung είναι κορυφαίες και για plasma οι panasonic ισχυει κάτι τετοιο και αν ναι γιατί?

Τέλος ποιες από τις παρακατω tv θα μου πρότεινες και γιατί?

Αυτή(50hz) ή αυτή(100hz) ή καποια άλλη μεχρι 550 ευρώ ωστε να είναι και 100 hz και samsung που χλωμό το κόβω να βρω.

Όσο αφορά τα συν και τα μείον της κάθε τεχνολογίας αυτά που μου παράθεσες είναι πιστεύω αρκετά λίγα και πολύ ονομαστικά θέλω κάτι ποιο αναλυτικό για την κάθε τεχνολογία με απλά λόγια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Τι εννοείς πιο αναλυτικό;
Για να καταλάβεις παραπάνω ξεκίνα και βρές τα τέστ απο διάφορα μοντέλα τηλεοράσεων.Υπάρχουν αρκετά στην κατηγορία.
Αυτό στο λέω γιατί καθε εταιρία εφαρμόζει με κάποιοες δικές ''ψιλομετατροπές'' την κάθε τεχνολογία οπότε υπάροχυν διαφορές απο εταιρία σε εταιρία.
Πχ την κίνηση των Σονυ με το Motionflow οι υπόλοιποι ακόμα προσπαθούν να την πιάσουν(και μην ακούσω περί κίνησης σε πλασμα,γιατί στα οριζόντια παναρίσματα της κάμερας δεν έχουν και πολύ καλή συμπεριφορα..).

Απ τις 2 που μου έδειξες πάντως εγώ θα έπαιρνα την 530,εφόσον το gaming είναι σημαντικό για εσένα.Τώρα να σου προτείνω κάτι που δεν καλύπτει τις ανάγκες σου..
Ξέρεις ποιές είναι αυτές και τι σε κεντρίζει περισσότερο σε μια οθόνη;
Το σωστό μαυρο,το βαθύ μαυρο,η κίνηση,η χρωματική ακρίβεια,η φωτεινότητα;
Σε ποιόν τομέα θα έκανες εκπτώσεις;
Γιατί όλα στο μάξιμουμ δεν γίνεται να τα έχεις..

Reaction score
3

Γι' αυτή την τηλεόραση τι έχετε να πείτε?

Την εχω βρει στα mediamarkt για 600 ευρώ.
Λέει σαν tv ή όχι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Γιατί δεν την βλέπω στο ελληνικό site;Μήπως είναι κωδικός άλλης χώρας;Αν ναι καλύπτεσαι απο πλήρης εγγύηση;

Reaction score
3

Δεν ξέρω ρε φίλε αλλά για να την πουλάνε στα mediamarkt πιστεύω ότι καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Κάνε ένα τηλεφωνάκι στην αντιπροσωπία καλού καού και ρώτα.

Reaction score
3

Να σας πω για 40 ιντσών έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή με μεχρι 600 ευρώ ή να μείνω στην samsung LE37C630?

Reaction score
3

Παίδες το συγκεκρημενο μοντέλο τηλεόρασης(Samsung le37c630) το φέρνει - έχει στο κατάλογο του ΜΟΝΟ το κατάστημα mediamarkt Θεσσαλονίκη - σταθμός και το κακό είναι ότι το ένα με το άλλο mediamarkt δεν έχουν επικοινωνία ωστε να το παραγγείλω στο κατάστημα περιστεριού.

Επομένως έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο άλλο κατάστημα στην Αθήνα στο οποίο να μπορώ να βρω το συγκεκρημενο μοντέλο τηλεόρασης χωρίς να χρειάζεται να κοιτάω σε sites του εξωτερικού.

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0
Την 40' C630 θα τη βρεις, αν την έχει ακόμα, στο Saturn στη Συγγρού, δεν ξέρω αν την έχει άλλος, αλλά έχει 749 ευρώ.
Πάντως το ίδιο κατάστημα είχε, δεν ξέρω αν την έχει ακόμα, τη 40' C653 στα 650 ευρώ.

Reaction score
3

Φίλε είδη εχω ανέβει αρκετά από την τιμή που ήθελα αρχικά να δώσω(500 ευρώ) και εχω πάει στα 600ευρω επομένως αυτό που μου λες να ανέβω κι άλλο στο όριο τιμής είναι αν μη τι άλλο άτοπο.
Εσύ λες δηλαδή να δώσω άλλα 50 ευρώ να αγοράσω την 40 ιντσών αντίστοιχο μοντέλο τηλεόρασης.

Πάντως σε ευχαριστώ για την πρόταση.

Reaction score
0
Δεν το πρόσεξα ότι από τα 500 πήγες στα 600 ευρά.
Το θέμα με τις samsung είναι το τζάμι της. Είναι λίγο λόττο.
Στις 40', κυκλοφορούν 3: το S-PVA της samsung, το AUO της AU Optronics (AUO) A-MVA και το CMO της Chi Mei Optoelectronics.
Το καλύτερο είναι το ο S-PVA της samsung και κάποιος που πήρε τη 40C653 από το saturn, την πέτυχε με το S-PVA όπως και εγώ που πήρα την 40C630
Στις 37' δε βγαίνει το S-PVA της samsung αλλά μόνο τα AUO της AU Optronics (AUO) A-MVA και ίσως το CMO της Chi Mei Optoelectronics

Αν μπορείς να φτάσεις στα 650 τότε πάρε την 40 αλλιώς πάρε την 37'. Αυτό το λέω επειδή όσο περισσότερες ίντσες έχει τόσο το καλύτερο.

Από την άλλη να ξέρεις ότι η 630 έχει ημίματ γυαλί σε σχέση με την 6530 που εμένα μου αρέσει καλύτερα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.803

άμα φιλοτιμηθούν τα φορτηγά να τη φέρουν, θα σου πω... προς το παρόν απεργούν...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Re: Ψάχνω τηλεόραση 37" αλλά τι τεχνολογίας?

Δεν το πρόσεξα ότι από τα 500 πήγες στα 600 ευρά.
Το θέμα με τις samsung είναι το τζάμι της. Είναι λίγο λόττο.
Στις 40', κυκλοφορούν 3: το S-PVA της samsung, το AUO της AU Optronics (AUO) A-MVA και το CMO της Chi Mei Optoelectronics.
Το καλύτερο είναι το ο S-PVA της samsung και κάποιος που πήρε τη 40C653 από το saturn, την πέτυχε με το S-PVA όπως και εγώ που πήρα την 40C630
Στις 37' δε βγαίνει το S-PVA της samsung αλλά μόνο τα AUO της AU Optronics (AUO) A-MVA και ίσως το CMO της Chi Mei Optoelectronics

Αν μπορείς να φτάσεις στα 650 τότε πάρε την 40 αλλιώς πάρε την 37'. Αυτό το λέω επειδή όσο περισσότερες ίντσες έχει τόσο το καλύτερο.

Από την άλλη να ξέρεις ότι η 630 έχει ημίματ γυαλί σε σχέση με την 6530 που εμένα μου αρέσει καλύτερα.
Όχι το τζάμι βρε,το,πάνελ:137:
Και δυστηχώς δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσει κάποιος ποιό πανελ φοράει παρα μόνο κατόπιν αγοράς.
Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν και η lg κάνει το ίδιο στις οικονιμικές σειρές ή αν χρησιμοποιεί μόνο πανελ 3ων κατασκευαστών(κυρίως CMO).
Πάντως απο αναφορές που έχω δει σε αυτές τις ίντσες οι διαφορές είναι απειροελάχιστες μεταξύ των 3ων πάνελ
Παραδείγματα:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c580-le32c580-20100728791.htm
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le32c530-le40c530-20100813815.htm

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ψάχνω τηλεόραση 37" αλλά τι τεχνολογίας?

Όχι το τζάμι βρε,το,πάνελ:137:
Και δυστηχώς δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσει κάποιος ποιό πανελ φοράει παρα μόνο κατόπιν αγοράς.
Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν και η lg κάνει το ίδιο στις οικονιμικές σειρές ή αν χρησιμοποιεί μόνο πανελ 3ων κατασκευαστών(κυρίως CMO).
Πάντως απο αναφορές που έχω δει σε αυτές τις ίντσες οι διαφορές είναι απειροελάχιστες μεταξύ των 3ων πάνελ
Παραδείγματα:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c580-le32c580-20100728791.htm
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le32c530-le40c530-20100813815.htm
:142: :142: τζάμι, γυαλί, περίπου το ίδιο είναι :142:

Reaction score
3

Αυτή που ενδιαφέρομαι να πάρω έχει το panel auo.

Τέλος την έχει βρει κανείς σε κάποιο αθηναϊκό κατάστημα ή όχι?

Reaction score
3

Παίδες μόλις βρήκα και αυτή samsung le37c653 και απ' ότι είδα η βασική διαφορά της με την c650 είναι ότι έχει γρηγορότερο επεξεργαστή κίνησης αξίζει να προβώ στην αγορά αυτής ή να προτιμήσω μια από τις:
SAMSUNG
LE37C630 Ή LE376C650

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67