Ψάχνω rnb τραγούδι του 90

Reaction score
1.269
Ακουσα σήμερα στο ράδιο ένα τραγούδι που ήθελα απο παλιά αλλά το πρόλαβα στο τέλος γιατί ήμουν σε ταξίδι και διέσχιζα τούνελ (που το ράδιο δεν πιάνει εκείνη την ώρα..)

Ολη η περιγραφή στο περίπου:

Πρέπει να είναι ποπ-rnb,του 1990,τραγουδάει σίγουρα γυναίκα,μάλλον μαύρη (μου έμοιαζε πολύ για toni braxton!!) και έπιασα μερικές λέξεις απο το ρεφρέν...

...somebody loves another
...never gonna be my lover

Το another & lover υπήρχαν σίγουρα και μάλιστα στο τέλος της πρότασης..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.514
Απάντηση: Ψάχνω rnb τραγούδι του 90

[YOUTUBE]K52LctkjXuU&feature[/YOUTUBE]

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.448

γιατι δεν ρωτας αυτον που εκανε εκπομπη εκεινη την ωρα να σε δωσει τη λιστα?

Reaction score
1.269
Re: Απάντηση: Ψάχνω rnb τραγούδι του 90

Μπράβο ρε stavroslam!
Καταπληκτικός!Και το ήθελα τόσο πολύ αυτό το κομμάτι..
Υπερ-ευχαριστώ!

Ω ρε και άκουγα εχθές μία ώρα τραγούδια της Toni Braxton μπας και το βρω αλλά τσάμπα ο κόπος.Απο listening είμαι...για κλάματα!2 λέξεις έπιασα :105:
Ημουνα στα τούνελ προς Κοζάνη και μόλις τελείωσε η εμβέλεια του σταθμού ήταν και τα τα τούνελ απροσπέλαστα απο σήμα και έβριζα!

Μπράβο ρε παιδιά!

Νομίζω οτι είχα στείλει στο παρελθόν mail σε αυτόν τον σταθμό για κάποιο τραγούδι και ούτε καν μου απαντήσανε..(Velvet 96.8) Ολο του 70,80,90 παίζει κομματάρες (τελευταία παίζει και κάποιες καινούριες μπαρούφες)

*Πάντως γενικά όσα τραγούδια έψαχνα τα έβρισκα,απο εδώ και απο εκεί,κουτσά στραβά.Ενα μου ξέφυγε πέρυσι,αλλά εκείνο είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε,το είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν το βρήκατε γιατί ήταν πολύ λίγα τα δεδομένα..

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.514

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.514

Last edited by a moderator:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ψάχνω rnb τραγούδι του 90

Μπράβο ρε stavroslam!
Καταπληκτικός!Και το ήθελα τόσο πολύ αυτό το κομμάτι..
Υπερ-ευχαριστώ!

Ω ρε και άκουγα εχθές μία ώρα τραγούδια της Toni Braxton μπας και το βρω αλλά τσάμπα ο κόπος.Απο listening είμαι...για κλάματα!2 λέξεις έπιασα :105:
Ημουνα στα τούνελ προς Κοζάνη και μόλις τελείωσε η εμβέλεια του σταθμού ήταν και τα τα τούνελ απροσπέλαστα απο σήμα και έβριζα!

Μπράβο ρε παιδιά!

Νομίζω οτι είχα στείλει στο παρελθόν mail σε αυτόν τον σταθμό για κάποιο τραγούδι και ούτε καν μου απαντήσανε..(Velvet 96.8) Ολο του 70,80,90 παίζει κομματάρες (τελευταία παίζει και κάποιες καινούριες μπαρούφες)

*Πάντως γενικά όσα τραγούδια έψαχνα τα έβρισκα,απο εδώ και απο εκεί,κουτσά στραβά.Ενα μου ξέφυγε πέρυσι,αλλά εκείνο είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε,το είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν το βρήκατε γιατί ήταν πολύ λίγα τα δεδομένα..
Μπραβο για την ενημερωση θα βαλω velvet μεσω ιντερνετ να τον ακουσω 70,80,90 the best!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef