Ψαχνω οθονη προβολεα 120'' wide screen.

• Thread starter HomeCinema-Maniac
  • Ημερομηνία δημιουργίας
H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ξερει κανεις τιμες?
Ποσο θα μου παει μια 120'' wide με κερδος 1,0 ?
Δεν χρειαζεται να ειναι ηλεκτρικη η να εχει μαυρο πανι πισω αφου δεν αναβει κανα φως πισω της.
Κανα 350 450 θα μου φτασει?
Απο αυτη που εχω που ειναι 92'' θα καταλαβω καμια διαφορα με την 120'' η δωρο αδωρο???
Ο τοιχος που κρεμαω το πανι μπορει ανετα να δεχθει καιι 150''
Υπαρχει ετοιμη 150'' η πρεπει να δωσω παραγγελια? Η το κοστος θα ειναι απαγορευτικο?

Παντως τις 92'' τις βαρεθηκα...

Reaction score
0
Maniac από τι απόσταση θα βλέπεις? Οι 120 ίντσες ειναι περίπου 2.65μ άνοιγμα οθόνης, πολύ μεγάλο μέγεθος! Ιδανικά η απόσταση θέασης πρέπει να είναι από 4 ώς 5+ μέτρα. Διαθέτεις τόσο χώρο?
Καλό θα είναι επίσης, πριν προβείς στην αγορά να δεις και πώς παίζει ο προβολέας σου σε αυτές τις διαστάσεις. Γιατί σε τόσο μεγάλη εικόνα αρχίζουν οι ανάγκες για μεγαλύτερη φωτεινότητα, αρχίζουν να φαίνονται ενοχλητικά τα pixels κλπ. Δες πρώτα και μετά προχώρα, αυτό θα έλεγα εγώ. Πάντως η μεγάλη εικόνα είναι άααααλλη φάση, μακάρι να μπορούσαμε όλοι μας να την απολαύσουμε σε αυτές τις διαστάσεις...Αν σου κάθεται, προχώρα με τα 1000!!!

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Θα βλεπω απο τα 4 m.
Εχω κανει προβολη στον τοιχο με 250'' και η εικονα δεν ηταν καθολου ενοχλητικη! Βεβαια μεσολαβει μια συρωμενη πορτα και αυτο μου αφαιρει την δυνατοτητα να προβαλω στον τοιχο.
Απο pixeliarismata δεν μπορω να πω οτι εχω η ειναι τοσο εμφανη αν και παιζω με zoom απο τον Ζ4.
Aλλωστε ας εχω 120 150 εικονα και ας εχω και μικροτερη αποδοση εικονας!
Ας μην ξεχναμε οτι και στο cinema που παμε αυτο που μας μαγευει δεν ειναι η πολυ καλη εικονα της ταινιας (που ειναι χαλια σε συγκριση με τους προβολεις μας) αλλα το τεραστιο μεγεθος της εικονας!

Ποσο να παει αραγε μια 120?
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν η διαφορα απο τις 92 σε 120 θα με ικανοποιησει η οχι...

Reaction score
14
Επειδή δεν θέλω να μπώ στα χωράφια των ειδικών και των εμπόρων, απλά σου λέω ότι η E-Screen καρακινέζικη αλλά αρκετά συμπαθής και όμορφη σε 120" απο μαγαζί κοντά στον Σταθμό Λαρίσσης που την πήρα είχε πρίν 4 μηνες 500 ευρώ. Η 150" είχε 600 ευρώ. Δεν εχω κοιτάξει για άλλες αλλά αυτη΄η συγκεκριμένη είναι ταπεινή και καλή λύση και δεν εχει σχεδόν καθόλου ζάρες.

Και οι δυό 120 & 150 είναι ηλεκτροκίνητες με 1.1 gain και μαυρο απο πίσω σημαντικό για εμένα και φυσικά με μαυρο πλαισιο γύρω γύρω και 45 πόντους μάυρο απο πάνω για να την κατεβάζεις πιο χαμηλά.

Επίσης είναι τηλεχειριζόμενες με αλουμινένιο στραντζαριστό καλυμα το οποίο για κινέζικο είναι πολύ καλό και καλόγουστο.

Είμαι σίγουρος οτι μπορείς σε καλίτερα μαγαζιά με φιλικότερη σχέση θα τα βρείς ίσως φθηνότερα.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Tωρα με εβαλες σε σκεψεις...
150'' και ηλεκτρικη :o :o :o

Παντως εψαξα στο Google για Ελληνικα site για οθονες και δεν βρηκα τιποτα!!!
Ουτε οθονες ουτε τιμες!
Και μετα σου λεει τελευταιο το internet στην Ελλαδα. Ε... Αμα δεν σου προσφερει και τιποτα... :(

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
dreamGR τι μηκος και τι υψος εχει η 120" ;

Reaction score
7
Μπορει να σε σταματησε η πορτα, αλλα ετσι οπως πας θα γκρεμισεις τους πλαινους τοιχους για να χωρεσεις την οθονη....

HomeCinema-Maniac said:
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν η διαφορα απο τις 92 σε 120 θα με ικανοποιησει η οχι...
Ε, -οπως εχω ακουσει- οσο πιο μεγαλο ειναι, τοσο περισσοτερο ικανοποιει.....

Ρε συ, μην υπερβαλεις!!! 150" απο 4μ ? Εισαι τρελος??? .... Τι λεω τωρα....?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εγω παντως μετα τη νεα χωροθετηση (που ηταν ιδεα της συζυγου - απιστευτο ε;;;;)μπορω να βλεπω απο αποσταση μεχρι 6 μ. !Παραπανω θα βγω στη...βεραντα! Πεστε μου για τις διαστασει (ΜΧΥ) της 120"

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Μπορει να σε σταματησε η πορτα, αλλα ετσι οπως πας θα γκρεμισεις τους πλαινους τοιχους για να χωρεσεις την οθονη....

HomeCinema-Maniac said:
Ε, -οπως εχω ακουσει- οσο πιο μεγαλο ειναι, τοσο περισσοτερο ικανοποιει.....

Ρε συ, μην υπερβαλεις!!! 150" απο 4μ ? Εισαι τρελος??? .... Τι λεω τωρα....?
Ειναι τρελος ,ειναι τρελος ο ΜΑΝΙΑΚΟΟΟΟΟΟΣ
Ειναι τρελος ,ειναι τρελος ο ΜΑΝΙΑΚΟΟΟ00000000000ΟΟΟΣ!!
:lol:
Γεια σου ρε Maniac!!!!!

Reaction score
14
lakiss51 said:
Εγω παντως μετα τη νεα χωροθετηση (που ηταν ιδεα της συζυγου - απιστευτο ε;;;;)μπορω να βλεπω απο αποσταση μεχρι 6 μ. !Παραπανω θα βγω στη...βεραντα!
Γαιτί όχι; Μια χαρά εποχή έιναι για ...θερινό home cinema!!!!! :lol: 8)

Reaction score
14
Τα εφτιαξα σε γραφικά ότι απορία εχεις στο σχεδιο ρωτάς.

120"

150"

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
dreamGr ευχαριστω εισαι κατατοπιστικοτατος, μαλλον ομως θα παω το πολυ εως 110'΄πανι λογω διαστασης τοιχου (3,80μ) και αποστασης θεασης (4-6μ.). Καλα δεν ειναι;
Γ.Α. μαλλον θα το κανω home cinema 12.1!!! Περιττο να σας πω οτι επεσε η ιδεα να γινει προβολη του μουντιαλ σε απεναντι λευκο τοιχο αποστασης 10μ. και να μαζευθει η μαριδα της γειτονιας για χαζι (ποιος θαρθει να πουλα τσιπς γαριδακια κλπ;)

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Αν βρεις να βαλεις και τα περιφεριακα.... καλη ειναι και η βεραντα
...κι αν δεν χωραει παρε και το διπλανο διαμερισμα.!!!!

Reaction score
0
Φύλλο μελαμίνης, λευκό, 2.75χ1.61= περίπου 14 ευρω στο Praktiker
Στο κόβουν στο μεγεγθος που θέλεις. Στη δική μου περίπτωση, 2.75χ1.55 = 124 inches diagonal. Εχω σχεδιάσει και παραγγείλει τελάρο/stand απο αλουμίνιο. Ειναι τέρας, αλλά έχω και τέρας βεράντα, ιδανικό για θερινό σινεμά/μουντιάλ στη μιά άκρη, και τραπέζι στην αλλη άκρη όπου θα κατασκευάζονται μαργαρίτες....Συνολικό κόστος (χωρις τεκίλα) = περίπου 200 ευρώ.

Για να υπολογίσεις το μέγεθος της οθόνης που θέλεις:
http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm

Το μονο που είναι αβέβαιο είναι εαν θα κάνει hot spotting με τον Panny AE900. Αλλα ποντάρω στη τεκίλα για ποιότητα οικόνας και στη Βραζιλία για το τελικό 8)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μηπως εχετε προβλημα με avsite; εχουν εξαφανισθει οι προσωπικες επιλογες, η αναζητηση κλπ. Ξερετε τι τρεχει;

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Σε ευχαριστω Dream GR για τις διαστασεις!
Η 150'' χωραει στο τοιχο JUST αλλα εχω προβλημα με τα μπροστα ηχεια μετα!
Θα καταλαμβανουν μερος του πανιου αριστερα και δεξια οποτε παω για 120''
Δεν ειμαι τρελος βρε παιδια απλα θελω cinema στο σπιτι και οι 92'' μετα απο 5 μηνες θεασης μου φιανεται ποια μικρη. Τουλαχιστων δεν μου κανει εντυπωση οπως τον πρωτο καιρο! :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Εχει κανεις σας 120'' ?
Εχετε ανεβασει καμια photo να τη δω πως φαινεται?
Αυτη που εχω ποσο λετε να βρω να την δωσω?
Την ειχα παρει 415 ευρω 92'' τετραγωνη dalite σειρα C με πλαισιο και μαυρο πανι πισω.
Ποσο να παει σημερα?
300 ειναι πολλα ε?
Χμμμ...

Reaction score
14
Φίλε Λευτέρη (σωστά?) και εγώ μπορούσα να βάλω την 150 είμουν στο just, αλλά τα μπροστινά ηχεία μου θα ήταν καλυμμένα.

Ετσι πήγα για την 120'αρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί ίσως το μεγαλίτερο να ήταν κουραστικό τελικά.
Κάπου υπάρχει και ενα όριο, και καλά εμεις που εχουμε την τρελλα μας αλλά άλλοι φίλοι που δεν είναι εξοικιωμένοι ήδη το 120 τους φαίνεται μεγάλο, όχι ομως κουραστικό.

Θα σου έλεγα ότι ή DALITE μιας και είναι πολύ καλή μάρκα να την βάλεις αγγελία σε χώρο εξω-avsite γιατί εδώ είμαστε ενημερωμένοι σωστά και ξέρουμε ενναλακτικες λύσεις, και να ζητήσεις 250 για να φύγει γρήγορα. Αν δεν σε καιει την κρατάς και πάς για 300 όταν και αν βρεθέι κάποιος.

Θα ανεβάσω μεσα στο Σ/Κ φωτογραφίες να την δείς και να δείς και τα ταμπελακια μας!!!! ΥΓ τα φώτα μου δεν εχουν κοκκινο οποτε γλίτωσα την μπουρδελοποιήση και κατα συνέπεια τον Κουκουράκη!!!

Reaction score
0
@ Dream
Aπ τον Κουκουρακη γλυτωσες αλλα οχι απο μενα .:lol:

@ Maniac
Φιλε maniac σε παλιοτερα post για οθονες εχουν αναφερθει εταιριες του χωρου.
Με 3,4 τηλ. θα εβρισκες τι παιζει απο πλευρας τιμης.
Και μια παρατηρηση .
Μου εβαλες απουσια .
Σειρα μου.
Πουουουουουου χααααααααααααθηκες εσυ;;;;
Φοβαμαι οι ανησυχιες που ειχες γυρω απο το θεμα γαμου σε εχουν "Ζωσει"
Προσεχε φιλε μου τη Σκοτεινη Πλευρα. :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506