- Reaction score
- 42
Σου λέει να αγοράσεις τη προσιτή επιλογή του music cast για στριμινγκ συν ενα usb dac που είναι επίσης φθηνά για να κάνεις τη δουλειά σου οικονομικά.Με ενδιαφ
Συγγνώμη δεν καταλαβα
Σου λέει να αγοράσεις τη προσιτή επιλογή του music cast για στριμινγκ συν ενα usb dac που είναι επίσης φθηνά για να κάνεις τη δουλειά σου οικονομικά.Με ενδιαφ
Συγγνώμη δεν καταλαβα
δυστυχως το wxad-10 δεν εχει ψηφιακη εξοδο,αν ειχε θα ηταν εξαιρετικη επιλογη για καποιον που εχει ηδη ενα καλο dac. Το μειονεκτημα των streamer ειναι οτι λογω της εξελιξης στα ψηφιακα,μετα απο λιγα χρονια,εχουν "παλιο" dac chip,αλλα σε καμια περιπτωση αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζουν καλα.Θεωρείς ότι είναι καλύτερος ο συνδυασμός ενός καλού εξωτερικού dac + wxad 10 ή η λύση του cambridge που είναι όλα σε ένα αλλά δεσμεύεσαι με το εσωτερικό του dac;
Δεν το πρόσεξα ότι δεν έχει έξοδο, γιατί μου φάνηκε εξαιρετική λύση.δυστυχως το wxad-10 δεν εχει ψηφιακη εξοδο,αν ειχε θα ηταν εξαιρετικη επιλογη για καποιον που εχει ηδη ενα καλο dac. Το μειονεκτημα των streamer ειναι οτι λογω της εξελιξης στα ψηφιακα,μετα απο λιγα χρονια,εχουν "παλιο" dac chip,αλλα σε καμια περιπτωση αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζουν καλα.
αν μπορεις να στριμαρεις απο foobar σε συσκευη bluetooth ...οπως η προτεινομενη παραπανω.. (αλλα και γενικοτερα, οχι μονο foobar, youtube, spotify)Που ειναι το λαυρακι? Εννοεις το foobar που βλεπει στο output το JBL Flip 3 σαν bluetooth ηχειο?
εγω δεν εχω συσκευες blue tooth, στριμαρω βεβαια με ενα nad dac αλλα πεφτει πανω στη συχνοτητα του wifi και δεν ειναι πολυ βολικο να εχεις και το καλωδιο δικτιου στο λαπτοπ και θεση usb για το πομπο στο λαπτοπ.. θα πρεπει να το δοκιμασω , merci..Ναι,τελειως συμπτωματικα το εχω κανει με το flip 3 που εχω.
Καλησπερα με 200€ αγοραζεις ενα raspberry ,ενα mamboberry dac + το linear power supply του (τα 2 τελευταια ειναι ελληνα κατασκευαστη οποτε μπορει να σου δωσει και οδηγιες απο πρωτο χερι)Ψαχνω streamer για να aναπαραγωγη tidal spotify και flac από τον υπολογιστή. Ευχαριστω