Ψαχνω streamer

Reaction score
42
Με ενδιαφ

Συγγνώμη δεν καταλαβα
Σου λέει να αγοράσεις τη προσιτή επιλογή του music cast για στριμινγκ συν ενα usb dac που είναι επίσης φθηνά για να κάνεις τη δουλειά σου οικονομικά.

Reaction score
7.067
Θεωρείς ότι είναι καλύτερος ο συνδυασμός ενός καλού εξωτερικού dac + wxad 10 ή η λύση του cambridge που είναι όλα σε ένα αλλά δεσμεύεσαι με το εσωτερικό του dac;
δυστυχως το wxad-10 δεν εχει ψηφιακη εξοδο,αν ειχε θα ηταν εξαιρετικη επιλογη για καποιον που εχει ηδη ενα καλο dac. Το μειονεκτημα των streamer ειναι οτι λογω της εξελιξης στα ψηφιακα,μετα απο λιγα χρονια,εχουν "παλιο" dac chip,αλλα σε καμια περιπτωση αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζουν καλα.

Reaction score
42
δυστυχως το wxad-10 δεν εχει ψηφιακη εξοδο,αν ειχε θα ηταν εξαιρετικη επιλογη για καποιον που εχει ηδη ενα καλο dac. Το μειονεκτημα των streamer ειναι οτι λογω της εξελιξης στα ψηφιακα,μετα απο λιγα χρονια,εχουν "παλιο" dac chip,αλλα σε καμια περιπτωση αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζουν καλα.
Δεν το πρόσεξα ότι δεν έχει έξοδο, γιατί μου φάνηκε εξαιρετική λύση.

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ και διστάζω να αγοράσω το cambridge με τα λεφτά που απαιτούνται.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.780
αν θες ασύρματο streaming, με αναλογική σύνδεση στον ενισχυτή σου, υπάρχει κι αυτό

Reaction score
7.067
Που ειναι το λαυρακι? Εννοεις το foobar που βλεπει στο output το JBL Flip 3 σαν bluetooth ηχειο?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.100
Που ειναι το λαυρακι? Εννοεις το foobar που βλεπει στο output το JBL Flip 3 σαν bluetooth ηχειο?
αν μπορεις να στριμαρεις απο foobar σε συσκευη bluetooth ...οπως η προτεινομενη παραπανω.. (αλλα και γενικοτερα, οχι μονο foobar, youtube, spotify)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.100
Ναι,τελειως συμπτωματικα το εχω κανει με το flip 3 που εχω.
εγω δεν εχω συσκευες blue tooth, στριμαρω βεβαια με ενα nad dac αλλα πεφτει πανω στη συχνοτητα του wifi και δεν ειναι πολυ βολικο να εχεις και το καλωδιο δικτιου στο λαπτοπ και θεση usb για το πομπο στο λαπτοπ.. θα πρεπει να το δοκιμασω , merci..

Reaction score
5
Ψαχνω streamer για να aναπαραγωγη tidal spotify και flac από τον υπολογιστή. Ευχαριστω
Καλησπερα με 200€ αγοραζεις ενα raspberry ,ενα mamboberry dac + το linear power supply του (τα 2 τελευταια ειναι ελληνα κατασκευαστη οποτε μπορει να σου δωσει και οδηγιες απο πρωτο χερι)
Δεν ειναι plug and play αλλα δεν χρειαζεται να εισαι και ιδιοφυια για να το σεταρεις (στο internet βρισκεις τα παντα)
Φοβερο value for money και ποιοτητα απιστευτη για 200€
Ελπιζω να βοηθησα

Παναγιωτης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo