Ψευδωνυμα

Status
Not open for further replies.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Το μηνυμα που ακολουθει δεν εμπεριεχει ουδεμια μορφη κριτικης η σχολιασμου.Αντιθετα ειναι αποτελεσμα αποριας η οποια ελπιζω βρει...την λυση της μεσα απο τις απαντησεις σας.

Σε ολα τα φορα του κοσμου τα ψευδωνυμα(nick names) ειναι κοινος παρονομαστης.Δεν γνωριζω τους λογους που καποιος χρησιμοποιει ωευδωνυμο αλλα ασφαλως ειναι δικαιωμα του.
Προσωπικα, αν και ειμαι μελος σε πανω απο δεκα φορα εσωτερικου και εξωτερικου, χρησιμοποιω ειτε το ονοματεπωνυμο μου ειτε το ονομα μου με το αρχικο του επιθετου μου.

Ομως στο avsite συμβαινει κατι πραγματικα παραξενο.
Περα οτι εχουμε μελη με ψευδωνυμα απο το ζωικο βασιλειο, διαφορες ταινιες η ακομα και τον μυθικο Νορβηγικο παραδεισο, υπαρχει μια μεγαλη ιδιομορφια.

Μεγαλος αριθμος αυτων των μελων γραφουν και σε αλλο site με το πληρες ονοματεπωνυμο τους.
Προς τιμην τους , αρκετοι απο αυτους με εχουν ενημερωσει για την πραγματικη τους ταυτοτητα.Αυτο ομως σημαινει πως ενω εγω γνωριζω,τα υπολοιπα μελη του avsite αγνοουν.
Οι υπολοιποι δεν εχουν ενημερωσει κανενα αλλα το ραδιο-αρβυλα βγαζει συνεχως παραρτηματα :lol:

Και ερχομαστε στο μεγαλο ερωτημα:
Αφου αυτα τα μελη εχουν αποδειξει πως δεν εχουν προβλημα να αναφερθουν ονομαστικως αλλου, τοτε γιατι εδω μεσα χρησιμοποιουν ψευδωνυμα?

Ας δουμε τις πιθανες αιτιες και ας προσπαθησουμε να βρουμε καποιες απαντησεις.

1.Ειναι...ντροπαλοι
Δεν το βλεπω πιθανο αφου αλλου δηλωνουν την παρουσια τους
2.Φοβουνται κατι εδω μεσα
Νομιζω πως εχουμε ομαδικως αποδειξει πως δεν υπαρχει κανενας λογος για φοβιες.Το avsite ειναι μια μοντερνα προσπαθεια με σαφεστατους στοχους και προσανατολισμους.Εδω δεν χωρουν ουτε παρακμιακα φαινομενα ουτε τασεις εκδικησης.
3.Φοβουνται κατι...καπου αλλου
Ε, μα τοτε αναρωτιεμαι μηπως θα πρεπει να αναθεωρησουν καποιες σκεψεις τους...
4.Εχουν τυψεις διοτι βιαστηκαν να μιλησουν καποτε αλλα αρχισαν να καταλαβαινουν
Ειναι ολα περασμενα-ξεχασμενα :)
5.Εχουν κακους σκοπους και θελουν να βλαψουν το avsite
Καλα καλα,και μετα ξυπνησα :lol:
6.Φοβουνται μηπως χασουν...καρεκλα
Τοτε καλο θα ηταν να μην εμπαιναν καθολου εδω.
Βλεπετε εμεις δεν απαγορευουμε τιποτα σε κανεναν.
Διακατεχομεθα απο αλλες νοοτροπιες και ισως ο τροπος που σκεπτονται δεν αρμοζει στο avsite :wink:

Ειλικρινα αυτο το φαινομενο με εχει απασχολησει αρκετα και ειναι καιρος που ηθελα να το ξεκινησω αλλα συνεχως το ανεβαλα.

Μηπως υπαρχει κατι που μου διαφευγει?
Μηπως οι ιδιοι μπορουν να απαντησουν και να με διαφωτισουν?
Μηπως ηταν απλως παραλειψη η εκ παραδρομης?

Στο κατω-κατω ποτε δεν ειναι αργα... :wink:
 

Μηνύματα
1.159
Reaction score
5
Προσωπικά ...... (να κάνω ένα post έτσι για να ξυπνήσω λίγο) δεν βάζω όλο το ονοματεπώνυμο διότι συνάδελφοι (και όχι μόνο) παρακολουθούν τα forum και ίσως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τις ώρες του posting.....

(ψιλοάσχετο με το πάνω θέμα αλλά ήθελα να το πω :oops: )
 

Μηνύματα
71
Reaction score
0
Για εμένα το φόρουμ αυτό και το έταιρο ελληνικό, είναι τα μόνα στα οποία χρησιμοποιώ το κανονικό μου όνομα. Γράφω και σε αρκετά ακόμα κυρίως στο εξωτερικό στα οποία όμως χρησιμοποιώ nick-name.

Από τα πρώτα μου βήματα στο νετ έβρισκα πολύ συναρπαστικό το να μπορώ να ξαναβαφτίσω τον ευατό μου! Για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα σαν nick το BigBrotheR από το 1984 του Orwell (ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία).

Ο λόγος που χρησιμοποίησα το κανονικό μου όνομα δίπλα και εδώ είναι ο φόβος μήπως χαρακτηριστώ και εγώ εγκάθετος. Για καιρό παρακολουθούσα το έταιρο φόρουμ και είχα δει επιθέσεις σε ανθρώπους που έγραφαν με ψευδώνυμο και είχαν μια διαφορετική άποψη. Δεν πρόκειται να κρίνω τις επιθέσεις και αν ήταν δίκαιες ή όχι, αλλά αυτός ήταν ο λόγος που για πρώτη φορά χρησιμοποίησα το πραγματικό μου όνομα.

Η άποψη μου λοιπόν, είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει σαφής κανόνας που να καθορίζει αν μπορούμε να χρησιμοποιούμε nicks ή όχι. Στην περίπτωση που αυτό είναι θεμιτό, θα πρέπει η χρήση nick να μην θεωρείται ύποπτη, περίεργη και πάτημα για να κατηγορήσουμε κάποιον σαν εγκάθετο.

Ανδρέα, όλα τα παραπάνω χωρίς ίχνος παρεξήγησης, άλλωστε έχουμε γνωριστεί και από κοντά και δεν νομίζω να υπάρχεί τέτοιος κίνδυνος...
 

Μηνύματα
160
Reaction score
0
Κύριιε Αντρέα δέν μπορώ νά ξέρω πού τό πάτε πάντως τό θέμα σας μέ άγγιξε.Ονομάζομαι Βασίλης Λιοπρασίτης καί δέν έχω τίποτα νά φοβηθώ.Αλλάζω τό όνομα μου από τό προφίλ τώρα.
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
bill said:
Κύριιε Αντρέα δέν μπορώ νά ξέρω πού τό πάτε πάντως τό θέμα σας μέ άγγιξε.Ονομάζομαι Βασίλης Λιοπρασίτης καί δέν έχω τίποτα νά φοβηθώ.Αλλάζω τό όνομα μου από τό προφίλ τώρα.
Δε νομιζω οτι το παει καπου ο Α.Κ.
Απλα ειχε μια απορια την οποια εχω και εγω γενικοτερα.
Δηλ. γιατι να χρησιμοποιεις ψευδωνυμο αν δεν υπαρχει καποιος λογος?

Ενας σοβαρος λογος ειναι του ΣτελιουFan --δεν βάζω όλο το ονοματεπώνυμο διότι συνάδελφοι (και όχι μόνο) παρακολουθούν τα forum και ίσως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τις ώρες του posting--.
Αν χρησιμοποιεις το pc της δουλειας την ωρα της δουλειας, ε! ειναι καπως. 8) .
Αλλος λογος ειναι η φοβια περι προσωπικων δεδομενων κλπ. Εχω φιλους που ακομα και σε βιογραφικα δεν βαζουν το κινητο τους, για να μην...δεν ξερω τι.
Και εγω οταν δουλευα στη CIA δεν εβαζα το κανονικο μου ονομα (Τελικα οσο περνανε τα χρονια τοσο χανω οση σοβσροτητα μου εχει μεινει!! :lol: )

Γενικοτερα θεωρω σαν τον πιο σημαντικο λογο χρησης ψευδωνυμου αυτον που εμμεσα ή αμεσα σχετιζεται με την επαγγελματικη του ιδιοτητα...
Σκεφτειτε καποιον να δουλευει στην Χ εταιρια, αλλα να μην συμπαθει τα προιοντα της απο τοτε που ηταν μικρος (αλλα καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη) και να γραφει σε ενα forum χρησιμοποιωντας το real name του και να τα χωνει καθημερινα για τα προιοντα της εταιριας του ή να υποστηριζει προιοντα αλλης εταιριας... :!:

Αλλος λογος? Ενα εξυπνο ψευδωνυμο ειναι πιο 8) απο το ονομα μας :)

Αλλωστε ολα ειναι σχετικα...Και που ξερετε αν με λενε Γ.Α. ή αν ανοιξα τυχαια το τηλεφωνικο καταλογο και το χερι μου σταματησε εκει? :wink:

The truth is out there... :idea:
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Υπάρχουν μύριοι όσοι λόγοι που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει nickname γι αυτό και η πρακτική αυτή έχει επικρατήσει.

Δεν αφορά κανένα παρα μόνον τον user, κατά τα ειωθότα.

Προσωπικά κάνω χρήση του ονόματός μου ΠΑΝΤΟΥ γιατί έτσι κάνω κέφι.

Εκείνο που θα συνιστούσα απλά είναι, αν κάποιος αποφασίσει να εγγραφεί και με το πραγματικό του όνομα, να έστελνε PM στον Αντρέα για να του σβήσει το παλιό account. (ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ - ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!)

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (you know what i mean... :wink: ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΟΣΟ ΕΝΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ (you know what i mean... :wink: )

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ... :lol:
 

Μηνύματα
820
Reaction score
995
Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να αναφερω το ονομα μου αλλα το ψευδωνυμο εχει μεινει απο παλια και το εχω συνηθισει κιολας.
 

Μηνύματα
37
Reaction score
0
Σε ενα Σουηδικο φορουμ που γραφω ζητανε οπωσδηποτε να υπογραφεις με το ονομα & επωνυμο στο τελος, παροτι μπορεις να εχεις ψευδονυμο!
Σπυρος
 

Μηνύματα
57
Reaction score
3
Ανδρέα, δε μου αρέσει ο τρόπος που θέτεις το θέμα.

Απλά είναι τα πράγματα: το ψευδώνυμο είναι πολλές φορές πιο εύηχο, πιο σύντομο, πιο απλό για κάποιον που δε σε ξέρει προσωπικά να το θυμάται.

Δεν είναι ανάγκη να ανακαλύπτεις θεωρίες συνωμοσίας εκεί που δεν υπάρχουν. Ή τουλάχιστον, αν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, καλύτερα να το διευκρινίζεις και να μην τους παίρνει όλους η μπάλα.

Τα ψευδώνυμα χρησιμοποιούνται ευρέως εδώ και πολλά χρόνια σε κάθε μορφή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και συνήθως συνοδεύονται και από τα πραγματικά στοιχεία του ατόμου στο οποίο αντιστοιχούν. Κατά την εγγραφή μου στο forum περίμενα πως εκτός από όνομα χρήστη (=username ή nickname) θα μου ζητούταν και πραγματικό όνομα (και αυτό ακριβώς επειδή υποτίθεται πως το software που χρησιμοποιείται εδώ είναι πιο σύγχρονο από αλλού).

Όμως, και που δεν υπάρχει πραγματικό όνομα τι έγινε; Έχω γραφτεί σε ένα σωρό forums χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Αυτό μάλιστα είναι το σύνηθες. Κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτήν την πράξη και πολύ περισσότερο δεν έλεγξε αν και πού αλλού είμαι γραμμένος και με τι όνομα.

Μετά από αυτό το μήνυμά σου θα το σκεφτώ πολύ αν θα αλλάξω το όνομα μέλους ή θα προσθέσω στην υπογραφή το πραγματικό μου όνομα. Και λέω ότι θα το σκεφτώ, γιατι ήταν κάτι που σκόπευα να κάνω.

Στάθης Καραναστάσης
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Κύριε Στάθη καλημέρα!
Μην "φορτώνετε" χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος!
Η σκέψη του Αντρέα (που τελικά βγήκε και στον "αέρα") δεν ήταν επικριτική για όσους χρησιμοποιούν nicknames! Και οι λόγοι που αραδιάζει στο κείμενό του δεν ήταν της μορφής "conspirasy theory"!

Είναι αυτό που λέμε "σκέφτομαι" φωναχτά (στην περίπτωσή μας: σκέφτομαι & γράφω!) Είναι σκέψεις που πολλοί (ίσως) έχουν κάνει εδώ μέσα! Δεν κατηγορείται κάποιος για τον μη επώνυμο τρόπο γραφής του (είναι άλλωστε δικαίωμά του καθενός μας!)
Σε τελική ανάλυση, μπορεί κι εγώ να μην ονομάζομαι όπως έχω δηλώσει στο AVsite αλλά Αγαμέμνονας Καραμπουρδοπουλοκωνσταντινίδης! Δεν συμπληρώνουμε και δήλ. 105 όταν γραφόμαστε! :twisted:

το ψευδώνυμο είναι πολλές φορές πιο εύηχο, πιο σύντομο, πιο απλό για κάποιον που δε σε ξέρει προσωπικά να το θυμάται.
Συμφωνώ σε αυτό, αλλά θα μπορούσατε στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος (κάτω από την οριζόντια γραμμή, στην "υπογραφή" όπως φαίνεται στο προφίλ) να βάζετε (και πάλι αν θέλετε βέβαια) το ονομ/μό σας!
Και έτσι "μ' ένα σπμάρο....δυό τριγόνια". Και εύηχο ψευδώνυμο αλλά και το ονομ/μο για να ξέρουν όλοι με ποιόν συνομιλούν! :roll:

Να συμπληρώσω κάτι που θα ήθελα να εκφράσω μια και το έφερε η κουβέντα (και πιστεύω ότι και ο Αντρέας θα ήθελε να το γράψει!)
Ήμαστε μια μεγάλη παρέα εδώ μέσα......
Κάποιοι από εμάς θα γνωριστούν κι από κοντά και ίσως να αποκτήσουν και νέους φίλους! Γιατί όχι άλλωστε μια και όλοι έχουμε κοινό μεράκι!Και ήδη το έχω κάνει με έναν φίλο από εδώ: τον Πάνο Παπαγεωργίου ("Hi-Q") με τον οποίο πήγαμε για ένα καφεδάκι στην Πάτρα (και με τιμά ιδιαίτερα που τον γνώρισα) :D
Γιατί λοιπόν να μην έχουμε ήδη τις αληθινές συστάσεις μεταξύ μας?
Πάντα θεωρούσα τα ψευδώνυμα κάπως "στεγνά", απόμακρα.....σα να σου φωνάζουν "κρατάω αποστάσεις" :(
Ας γίνουμε μια μεγάλη παρέα.....Δεν είναι απαραίτητα κακό!! :wink:

Καλή σας μέρα!
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Ψιλοασχετο??? Δεν ξερω...
Αλλα εχω μια ταση τα τελευταια χρονια να μην απανταω στο κινητο αν ο αλλος εχει αποκρυψη και δεν βλεπω ποιος ειναι...
Ας ειναι και απο τη δουλεια, δε με νοιαζει...
Καποιοι το εχουν μαθει, αν δεν απαντησω κανουν αναπαντητη πρωτα χωρις αποκρυψη και μετα παιρνουν απο το ''κρυμμενο'' τηλεφωνο...

Δε σημαινει αυτο βεβαια οτι δεν απανταω στους ψευδωνυμ-ίστες :wink:
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Πιστεύω ότι επειδή είμαστε ένα καινούργιο site πολλά μέλη θέλουν να το δουν πρώτα, να το ζήσουν, να καταλάβουν αν τους ταιριάζει η ατμόσφαιρα μέσα εδώ και μετά να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

Αυτό νομίζω είναι απόλυτα φυσιολογικό. Από την άλλη ένα nickname είναι και ένας τρόπος να "πει" κάτι ο κάτοχός του. Είναι κάτι δημιουργικό...

Όσο θα περνάει ο χρόνος και θα γινόμαστε και πιο καλή παρέα μεταξύ μας πιστεύω ότι θα γνωριστούμε και καλύτερα.

Εγώ προσωπικά είμαι μέλος σε πάρα πολλά site με nicknameμόνο και μόνο εδώ έχω το όνομά μου (κάτι φυσιολογικό μιας και είμαι Γ. Διαχειριστής) και σε ένα ακόμα forum όπου έγινε κατά λάθος στην αρχή και το κράτησα.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Σταθη(αλλα και οι υπολοιποι), κανεις δεν καταλαβε τι ηθελα να πω.
Το οποιο σημαινει πως απο διατυπωση εκφρασης ειμαι...σκραπας :lol:
Το συμπερασμα απο αυτη την ιστορια , τουλαχιστον για μενα, ξερετε ποιο ειναι?
Πως οταν διαφωνουμε ξερουμε πως να διαφωνησουμε!!! :wink:
 


Μηνύματα
559
Reaction score
1
Η προσωπική μου άποψη επί του θέματος "βρίσκεται" πολύ κοντά στην έκτη υπόθεση που έκανε ο Αντρέας στο πρώτο του μήνυμα, αποδίδοντας τον λόγο των πολλών nicknames στην φοβία κάποιων μήπως και χάσουν την ...καρέκλα τους.

Εγώ δεν θα μείνω στην "καρέκλα", αλλά σίγουρα θα επικεντρωθώ στο θέμα της φοβίας. Επειδή μιλάω καθημερινά με πολλά μέλη και από τα δύο forum, ξέρω ότι οι περισσότεροι που είναι κοινά μέλη του AV Forum και του AV Site, προτιμούν να μείνουν ανώνυμοι για κάποιο χρονικό διάστημα, για τους δύο βασικούς λόγους που θα σας αναπτύξω παρακάτω:


1ος λόγος.
Ένας βασικός λόγος είναι γιατί πήραν ανοικτή θέση στην μεταξύ του Ανδρέα και του Στέλιου επαγγελματική σχέση, με αποτέλεσμα να ντρέπονται να γίνουν μέλη στο forum του ενός ή του άλλου, μήπως και κακοχαρακτηριστούν από τον έναν ή τον άλλον αντίστοιχα.

Κατά την γνώμη μου, η πρώτη χαζομάρα ήταν να πάρουν ανοικτή θέση στην μεταξύ των δύο διένεξη. Το είχα γράψει από την αρχή ότι η υπόθεση ήταν καθαρά μεταξύ του Ανδρέα και του Στέλιου και κακός κάποιοι βιάστηκαν.

Η δεύτερη χαζομάρα είναι ότι μερικοί φοβούνται μήπως και κακοχαρακτηριστούν. Επειδή γνωρίζω, εκτιμώ και διατηρώ φιλική σχέση και με τον Στέλιο, αλλά και με τον Ανδρέα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι και οι δύο είναι άνθρωποι που δεν πρόκειται να κολλήσουν σε τέτοιου είδους θέματα.

Προτού προχωρήσω στον δεύτερο λόγο, θέλω να γράψω και σε αυτό το forum ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπλεκόμεθα σε επαγγελματικές υποθέσεις που δεν μας αφορούν.

2ος λόγος.
Με την καθημερινή μου επαφή με πολλά μέλη κυρίως του AV Forum, αλλά και αρκετά μέλη του AV Site, έχω διακρίνει ότι είναι αρκετοί αυτοί που "βλέπουν" και "αντιλαμβάνονται" τα δύο αυτά fora σαν μια επαγγελματική υπόθεση, ή κάποιου είδους υποχρέωση, ή τέλος πάντων σαν κάτι εταιρικό.

Η διαπίστωση αυτή αφορά κυρίως τους διαχειριστές, αλλά και τα άτομα που είναι φιλικά προσκείμενοι στους ιδιοκτήτες των δύο forum.

Αυτό που έχω να τους πω δημοσίως (καθώς τους το έχω πει και δια τηλεφώνου), είναι να αλλάξουν τρόπο αντίληψης για τα forum και να αρχίσουν να τα "βλέπουν" σαν ένα χώρο συνεύρεσης φίλων και γνωστών με κοινό παρανομαστή ...την τρέλα για το Hi Fi και το Home Cinema.

Κύριοι, την πλάκα μας κάνουμε. Το ότι μερικοί είναι διαχειριστές δεν σημαίνει ότι έχουν κάτι παραπάνω από τους άλλους. Ούτε περισσότερα γαλόνια έχουν, ούτε περισσότερες γνώσεις έχουν, ούτε λεφτά παίρνουν, ούτε περισσότερη τρέλα διαθέτουν, αλλά και ούτε σημαίνει πως πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης.
Το μόνο που έχουν παραπάνω από τους άλλους είναι ο χρόνος που διαθέτουν για την παρακολούθηση των κατηγοριών τους, έτσι ώστε να βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία των κατηγοριών αυτών. Και φυσικά θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για αυτό.

Δεν θα ξεχάσω την χθεσινοβραδινή μου τηλεφωνική συζήτηση με δύο μέλη των δύο forum, όπου ο ένας δεν ήθελε να μου φανερώσει το nickname του για τον λόγο που σας ανέπτυξα παραπάνω και ο άλλος μου είπε επί λέξη "τι σε έβαλε ο Καφάτος να με ψαρέψεις".
Άκουσον άκουσον μαλ@&!@. Με έβαλε ο Καφάτος να τον ψαρέψω. :shock: :shock:

Εγώ προσωπικά είμαι φίλος και με τον Ανδρέα και με τον Στέλιο και ποτέ μου δεν έχω παίξει παιχνίδι κανενός γιατί α) κανένας τους δεν μου το ζήτησε, και β) και να μου το ζήταγε, είναι στην φύση μου να μην το έκανα.

Κύριοι, καλό θα είναι μερικοί να αλλάξουν επιτέλους μυαλά και τρόπο σκέψης. Έχει περάσει πολλής καιρός και πλέον δεν δικαιολογούνται τέτοιες "πατάτες". Αντρουπής ...που έλεγε και ο Χατζηχρήστος.

Αφού σας παρουσίασα τους δύο βασικούς λόγους, που κατά την γνώμη μου συντελούν στην ύπαρξη των τόσο πολλών nicknames, θα σας γνωστοποιήσω ότι εγώ παραιτήθηκα από το πόστο του διαχειριστή κατηγορίας του AV Forum για τους παρακάτω λόγους:

1. Γιατί με την νέα μου δουλειά δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις αυτού του πόστου.

2. Γιατί σε λίγο καιρό θα γράφω σε ένα από τα περιοδικά του χώρου και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δώσω "τροφή" για κακοήθης υπαινιγμούς σε κανέναν.
Αυτό το λέω γιατί δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που το έχουν κάνει στο παρελθόν και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να το ξανακάνουν.

3. Γιατί με ενοχλεί ο τρόπος που πολλοί αντιλαμβάνονται το πόστο του διαχειριστή και ήθελα να απαλλαχθώ από την υποχρέωση του να δίνω συνεχώς εξηγήσεις και δικαιολογίες.
Ελπίζω στο μέλλον και με την συνεχή τριβή αυτών των ανθρώπων στα διάφορα fora ανά τον κόσμο, να αλλάξουν οι αντιλήψεις μερικών προς το καλύτερο.

Επίσης, διευκρινίζω πως η παραίτηση μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την στάση μου απέναντι στους ιδιοκτήτες των δύο forums. Είμαι φίλος και με τους δύο, θα συνεχίσω να είμαι, αλλά και θα γράφω και στων δύο τα forums.
Τέλος, θα διευκρινίσω σε κάποιους πως ο λόγος που στην αρχή είχα κρατήσει στάση αναμονής με το AV Site ήταν γιατί περίμενα κάποιες εξηγήσεις από τον Αντρέα για κάποια θέματα (άσχετα με τα forums αλλά και τις επαγγελματικές συναλλαγές του με τον Στέλιο, που εξ' αρχής δήλωσα ότι δεν με ενδιαφέρουν καθόλου). Οι εξηγήσεις δόθηκαν και γι’ αυτό με βλέπετε εδώ.

Καλή συνέχεια σε όλους και στα δύο forum.

Με εκτίμηση

Κορακάκης Νικόλας.
 


ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Αντρικια λογια Νικολα(η Legolas αν προτιμας)
Και στην ουσια!(οποτε δεν ειμαι τοσο σκραπας τελικα :wink: )
Και καλα εκανες και πηρες μια μετριοπαθη σταση καθως γνωριζεις και εμενα και τον Στελιο.

Ομως , αγαπητε μου Νικολα, εγω δεν μπορω να μετακινηθω ουτε ποντο απο την αποψη μου την οποια και κρατω μεσα μου.

Βλεπεις η αληθεια ειναι μονο μια.Δεν μπορει να ειναι δυο.
Ουτε τα κεφαλαια εκεινα της ψυχολογιας που μιλουν για ασθενεις που πλαθουν μια πλασματικη αληθεια μεσω παραισθησεων και λανθασμενων συνειρμων-και στο τελος την βιωνουν σαν να ηταν πραγματικη-δικαιολογουν καποιες καταστασεις.
Θα εμμεινω λοιπον στην αληθεια εως την αποδειξη αυτης, η εως την στιγμη που οι τυψεις πνιξουν καποιον και ομολογησει τι ανηκει και σε ποιον.Και κυριως εαν ανακαλεσει...

Καταλαβαινω επισης πως υπαρχει ενας αριθμος μελων του παλαιοτερου φορουμ τα οποια δεν δειχνουν ακριβως την διαθεση να θελουν να γινουν οι καλυτεροι των φιλων μου :(
Καταλαβαινω.
Δεν δικαιολογω αλλα καταλαβαινω.
Απο εκει μεχρι να αποδεχονται το ψεμμα ως αληθεια η διαφορα ειναι τεραστια και δεν υπαρχουν ελαφρυντικα

Σκοπος μας ειναι η αναπτυξη του avsite σε φορεα δημιουργιας και ενοποιησης στο κοινο προορισμο μας.
Τιποτε αλλο.
Οσοι εχουν εστω και μια αμφιβολια δεν εχουν παρα να επικοινωνησουν μαζι μου και να διαπιστωσουν.
Στα ισια.
Οπως εκανε ο Νικολας.
Οπως εκαναν αρκετοι εως σημερα.
Ακομα και εαν με συκοφαντησαν καποτε η απλα πηραν θεση.
Θα τους μιλησω με το χαμογελο σαν να μην εγινε τιποτα.
Οι πορτες του avsite ειναι ανοικτες σε ολους.
Σε ολους πλην εκεινων που θελουν να δημιουργουν φασαριες.
Το avsite δεν θα ανεχτει την σηψη και τις προσβολες
Θα ειναι η υγιης συνεχεια.
Μην ξεχνατε πως τεσσερα χρονια με διδαξαν το μαθημα μου καλα :wink:

Ας γινουν τα ψευδωνυμα μονο η αφορμη...

Υ.Γ.Ο Νικολας με ειχε ενημερωσει για το ποιος κρυβεται πισω απο το ψευδωνυμο "Legolas" απο την πρωτη ημερα εγγραφης του και θεωρω υποχρεωση μου να τον ευχαριστησω και δημοσια :)
 

Μηνύματα
57
Reaction score
3
Γιάννη Δημητρόπουλε (στον ενικό παρακαλώ!), Ανδρέα, φίλοι που διαβάζετε αυτό το thread (σαν πρωθυπουργική δήλωση ακούγεται),

είναι γεγονός πως όταν έγραφα το προηγούμενο κείμενό μου είχα "φορτώσει" και πολύ μάλιστα.
Για έναν και μοναδικό λόγο: Βρίσκομαι σε ένα νέο forum, αλλά παρατηρώ πως αντί να κοιτάμε μπροστά ασχολούμαστε για μία ακόμη φορά με τα παλιά. Έχω πραγματικά σιχαθεί αυτή την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο forums, ή καλύτερα των δύο υπεύθυνων των forums.
Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί για τις σχέσεις Ανδρέα και Στέλιου και ποτέ δεν ασχολήθηκα ούτε πήρα θέση σε αυτό το θέμα, πολύ απλά επειδή δε με ενδιαφέρει.
Στενοχωρήθηκα, λοιπόν, από το αρχικό μήνυμα του Ανδρέα που είχε περιεχόμενο συναφές με το θέμα αυτό ή, τουλάχιστον, φαινόταν προς θα κινούταν προς εκείνη την κατεύθυνση.

Γιάννη, περιμένω να κανονίσουμε και μαζί για καφέ!
 


ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Something said:
Έχω πραγματικά σιχαθεί αυτή την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο forums, ή καλύτερα των δύο υπεύθυνων των forums.
Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί για τις σχέσεις Ανδρέα και Στέλιου και ποτέ δεν ασχολήθηκα ούτε πήρα θέση σε αυτό το θέμα, πολύ απλά επειδή δε με ενδιαφέρει.

Σταθη σου απαντησα με ενα κατεβατο το οποιο εγραφα δυο ωρες.
Ομως μετανοιωσα και το εσβησα.

Το μονο που εχω να πω ειναι πως, ετσι οπως το βλεπω εγω δεν υπαρχει κοντρα.
Υπαρχει ομως αμεση αναγκη αποκαταστασης.
Αποκαταστασης ονοματος και γεγονοτων...

Και εσυ και ο Χρηστος ομως εχετε δικαιο.
Το σταματαμε λοιπον εδω και κλειδωνουμε και το thread
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.637
Μηνύματα
2.870.352
Members
37.929
Νεότερο μέλος
daemon76
Top