Ψηφιακή Ισοστάθμιση - Προσωπικές εμπειρίες

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.553
Και διαβάστε και κανα βιβλίο. Ολα ειναι γραμμένα.
Όλη μερα YouTube κανει κακό.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513
:offtopic:

@dapost
Μου εκανες το 1000ό like!!! :thumbsup:
Κερδίζεις... ακροαση 4δρομου ενεργου OB!! :laugh:
Δε θέλω γιατί το δικό σου 4δρομο μπορεί να είναι πιο μεγάλο από το δικό μου 4δρομο και να τσαντιστώ.

Reaction score
8.905
Ευτυχώς που όταν γράφεις αυτά...:rolleyes:

Ειναι το θέμα μας τελικά ποιος την εχει πιο μεγάλη:gotcha:, ή να θέσουμε καποια πράγματα στη σωστή τους βάση;; Μεγάλα κόμπλεξ διακρίνω...
στο ίδιο μήνυμα (περί μεγέθους & κόπλεξ που διακρίνεις) απαντάς μόνος σου....:laugh:

Επίσης παω στοίχημα πως η αναλογία ωρών σε αίθουσα συναυλιών που έχουμε μεταξύ μας ειναι 1 εσύ, 100 εγω. Και λίγα λεω. Γνωρίζω πολυ καλυτερα πως ακούγεται η μουσική.
ΥΓ. όταν θα βάλουμε στοίχημα τότε θα μάθεις την αναλογία.....:laugh:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.237
Δε θέλω γιατί το δικό σου 4δρομο μπορεί να είναι πιο μεγάλο από το δικό μου 4δρομο και να τσαντιστώ.
Αποκλείεται!!!

:rolleyes: εγω που στα εκανα ποιο συμμετρικα? 1001:D
Ενταξει, κι εσυ. Μ' αρεσει η συμμετρια! :laugh:

Reaction score
8.905
Για τα προσωπικά μας συστήματά μας μιλάμε ωρε παιδιά εδώ, ή γενικά για HiFi? Ειναι το θέμα μας τελικά ποιος την εχει πιο μεγάλη:gotcha:, ή να θέσουμε καποια πράγματα στη σωστή τους βάση;; Μεγάλα κόμπλεξ διακρίνω...
Θα κλείσω (και δεν δίνω συνέχεια στο θέμα) γράφοντας ότι τα παίρνω για αστείο αυτά που γράφεις και για τον λόγο ότι έχεις χάσει την ψυχραιμία σου για διάφορους δικούς σου λόγους... γιατί θα μπορούσα να σε ρωτήσω (και μετά να αρχίσω τα διάφορα μπινελίκια) να μου δείξεις μια πρόταση που γράφτηκε από εμένα η κάποιον άλλον, γενικά κάτι που ειπώθηκε σε προσωπικό επίπεδο η σύγκρισης μαζί σου (σύστημα) ... και σου δίνει το δικαίωμα να γράφεις (άνωθεν) ασυναρτησίες!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.994
σε αυτό το βίντεο παρακάτω εξηγούν γιατί η παραμόρφωση στην "αναλογική αναπαραγωγή" αρέσει... και οι ειδικοί (άκουσον άκουσον) δεν την θεωρούν "λάθος"! Φυσικά δεν εννοώ παραμόρφωση από ανεπάρκεια ισχύος...
Η χειραγώγηση των πάσης φύσεως παραμορφώσεων από τους content creators είναι κάτι δημιουργικό, ασχέτως αν αρέσει στο σύνολο του κοινού, ή όχι. Και είναι τελείως διαφορετική από τις παραμορφώσεις που εισάγει στο άκουσμα το σύστημα κι ο χώρος ενός ακροατή. Όσο πιο πολλή είναι η δεύτερη, τόσο πιο δύσκολα ακούς σωστά την πρώτη. Η πρώτη είναι μέρος της ηχογράφησης, η δεύτερη απλώς ανεπιθύμητη. Βεβαίως, μπορεί σε κάποιους να είναι επιθυμητή, αλλά τότε μιλάμε για life style, όχι hi-fi. Αυτά, νομίζω (πως είχα την εντύπωση ότι), τα έχουμε αποσαφηνίσει εδώ και χρόνια.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.553
γιατί θα μπορούσα να σε ρωτήσω (και μετά να αρχίσω τα διάφορα μπινελίκια) να μου δείξεις μια πρόταση που γράφτηκε από εμένα η κάποιον άλλον, γενικά κάτι που ειπώθηκε σε προσωπικό επίπεδο η σύγκρισης μαζί σου (σύστημα) ...
Εύκολο, μια σελίδα πίσω
Εάν με ρωτήσεις θα σου πρότεινα αντί να συγκρίνεις το σύστημά σου (με η χωρίς dirac κλπ) με τα ακουστικά των 100 ευρώ για το πως (σωστότερα) παίζει,
Αλλά δεν με απασχολεί. Ούτε σε ρωτάω. Αυτο που με ενοχλεί ειναι πως με εχεις κατηγορήσει στο παρελθόν πως ανεβάζω ψεύτικες μετρησεις. (Προφανως απο το σύστημα του γείτονα). Και δια ζώσης δεν το αρνήθηκες. Με δεκα μάρτυρες. Και δεν ξεχνώ.

Αυτα επι του προσωπικού.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
:beach: Ευτυχώς που ο τίτλος του νήματος το λέει ξεκάθαρα:
"Ψηφιακή-Ισοστάθμιση-Προσωπικές-εμπειρίες" :gotcha:
Γιατί αλλιώς θα υπήρχε κίνδυνος, κάποιος ανύποπτος περαστικός* να το πάρει στα σοβαρά... 8-)
Τούτου λεχθέντος, εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ να τις έχετε (τις εμπειρίες), πάντα μεγαλύτερες από ΟΛΩΝ των άλλων... :drinks:

* Που είν' εκείνος ο Μπούτιας ρε, που είν' ο Κωτσαυτιάς, που είσαι Κόγια να μας καμαρώσεις; o_O
Που πήγαν όλοι αυτοί; Από τι να μπουχτίσαν άραγες; :D

-Α, οκέι, εδώ είσαι Κόγια! :)

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.249
Γιατί αλλιώς θα υπήρχε κίνδυνος, κάποιος ανύποπτος περαστικός* να το πάρει στα σοβαρά... 8-)
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Η ψηφιακή ισοστάθμιση είναι η πιο VFM κίνηση που μπορεί να κάνει κάποιος.
Δεν κάνει θαύματα , μην περιμένετε ένα τυπικό σαλόνι να μεταμορφωθεί στο καλύτερο στούντιο αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Την θεωρώ αναγκαία σε κάθε σύστημα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510