Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δε θέλω γιατί το δικό σου 4δρομο μπορεί να είναι πιο μεγάλο από το δικό μου 4δρομο και να τσαντιστώ.
στο ίδιο μήνυμα (περί μεγέθους & κόπλεξ που διακρίνεις) απαντάς μόνος σου....Ειναι το θέμα μας τελικά ποιος την εχει πιο μεγάλη, ή να θέσουμε καποια πράγματα στη σωστή τους βάση;; Μεγάλα κόμπλεξ διακρίνω...
ΥΓ. όταν θα βάλουμε στοίχημα τότε θα μάθεις την αναλογία.....Επίσης παω στοίχημα πως η αναλογία ωρών σε αίθουσα συναυλιών που έχουμε μεταξύ μας ειναι 1 εσύ, 100 εγω. Και λίγα λεω. Γνωρίζω πολυ καλυτερα πως ακούγεται η μουσική.
Αποκλείεται!!!Δε θέλω γιατί το δικό σου 4δρομο μπορεί να είναι πιο μεγάλο από το δικό μου 4δρομο και να τσαντιστώ.
Ενταξει, κι εσυ. Μ' αρεσει η συμμετρια!εγω που στα εκανα ποιο συμμετρικα? 1001
![]()
Θα κλείσω (και δεν δίνω συνέχεια στο θέμα) γράφοντας ότι τα παίρνω για αστείο αυτά που γράφεις και για τον λόγο ότι έχεις χάσει την ψυχραιμία σου για διάφορους δικούς σου λόγους... γιατί θα μπορούσα να σε ρωτήσω (και μετά να αρχίσω τα διάφορα μπινελίκια) να μου δείξεις μια πρόταση που γράφτηκε από εμένα η κάποιον άλλον, γενικά κάτι που ειπώθηκε σε προσωπικό επίπεδο η σύγκρισης μαζί σου (σύστημα) ... και σου δίνει το δικαίωμα να γράφεις (άνωθεν) ασυναρτησίες!Για τα προσωπικά μας συστήματά μας μιλάμε ωρε παιδιά εδώ, ή γενικά για HiFi? Ειναι το θέμα μας τελικά ποιος την εχει πιο μεγάλη, ή να θέσουμε καποια πράγματα στη σωστή τους βάση;; Μεγάλα κόμπλεξ διακρίνω...
Η χειραγώγηση των πάσης φύσεως παραμορφώσεων από τους content creators είναι κάτι δημιουργικό, ασχέτως αν αρέσει στο σύνολο του κοινού, ή όχι. Και είναι τελείως διαφορετική από τις παραμορφώσεις που εισάγει στο άκουσμα το σύστημα κι ο χώρος ενός ακροατή. Όσο πιο πολλή είναι η δεύτερη, τόσο πιο δύσκολα ακούς σωστά την πρώτη. Η πρώτη είναι μέρος της ηχογράφησης, η δεύτερη απλώς ανεπιθύμητη. Βεβαίως, μπορεί σε κάποιους να είναι επιθυμητή, αλλά τότε μιλάμε για life style, όχι hi-fi. Αυτά, νομίζω (πως είχα την εντύπωση ότι), τα έχουμε αποσαφηνίσει εδώ και χρόνια.σε αυτό το βίντεο παρακάτω εξηγούν γιατί η παραμόρφωση στην "αναλογική αναπαραγωγή" αρέσει... και οι ειδικοί (άκουσον άκουσον) δεν την θεωρούν "λάθος"! Φυσικά δεν εννοώ παραμόρφωση από ανεπάρκεια ισχύος...
Εύκολο, μια σελίδα πίσωγιατί θα μπορούσα να σε ρωτήσω (και μετά να αρχίσω τα διάφορα μπινελίκια) να μου δείξεις μια πρόταση που γράφτηκε από εμένα η κάποιον άλλον, γενικά κάτι που ειπώθηκε σε προσωπικό επίπεδο η σύγκρισης μαζί σου (σύστημα) ...
Αλλά δεν με απασχολεί. Ούτε σε ρωτάω. Αυτο που με ενοχλεί ειναι πως με εχεις κατηγορήσει στο παρελθόν πως ανεβάζω ψεύτικες μετρησεις. (Προφανως απο το σύστημα του γείτονα). Και δια ζώσης δεν το αρνήθηκες. Με δεκα μάρτυρες. Και δεν ξεχνώ.Εάν με ρωτήσεις θα σου πρότεινα αντί να συγκρίνεις το σύστημά σου (με η χωρίς dirac κλπ) με τα ακουστικά των 100 ευρώ για το πως (σωστότερα) παίζει,
Κι εδώ μέσα είναι όλα γραμμένα φίλε...Και διαβάστε και κανα βιβλίο. Ολα ειναι γραμμένα.
Γιατί αλλιώς θα υπήρχε κίνδυνος, κάποιος ανύποπτος περαστικός* να το πάρει στα σοβαρά...![]()