Ψηφιακή Ισοστάθμιση - Προσωπικές εμπειρίες

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.516
- ωχ , το θέμα χροιές ''πονάει'' :thumbsdown: , ας το συζητήσουμε όμως αργότερα . . . πάμε να δούμε καμιά ταινία τώρα

Reaction score
403
Να συμφωνήσω και εγω στη περιορισμένη προσωπικού γούστου παρέμβαση σε καμπύλες ισοσταθμισης, αρκεί να εχουν γίνει ολα σωστα και τυπικά. Όχι ψυχανεμίσματα με χροιές και μπούρδες.

Επίσης, υποχρεωτικός εμβολιασμός για την ιλαρά (και για ολες τις υπόλοιπες νόσους όπου οι κατευθυντήριες οδηγίες το επιβάλλουν), και απαγόρευση της ομοιοπαθητικής.

Και ναι, εχουν σχέση με το θέμα.
Η ομοιπαθητική σίγουρα δεν θα γιατρέψει καμία σοβαρή αρρώστια, αλλα ίσως βοηθήσει κάποιους, όπως πχ και ενας γιατρός που γράφει placebo ή μια επίσκεψη σε ψυχολόγο.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.248
Τι ακριβώς λέμε τώρα;

Ας πούμε ότι εγώ δεν βλέπω το πράσινο, ή ακόμα καλύτερα αυτό που βλέπετε εσείς πράσινο εγώ το βλέπω κόκκινο (πάρα πολύ πιθανό, αφού κάποτε μας έδειξαν μια εικόνα και μας είπαν αυτό είναι πράσινο, το τι βλέπει ο καθένας τρέχα γύρευε...).
Έρχεται ο decorator και θεωρεί ότι το σωστό φενγκ σούι θέλει και πράσινους χρωματισμούς στο δωμάτιο για να είναι σωστό και ισορροπημένο. Είτε βάλει πράσινα είτε δεν βάλει για μένα είναι το ίδιο και το αυτό (είτε δεν τα βλέπω, είτε τα βλέπω όλα κόκκινα). Γιατί να βάλω πράσινα; για να βλέπει ο γείτονας;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.547
Τι ακριβώς λέμε τώρα;

Ας πούμε ότι εγώ δεν βλέπω το πράσινο, ή ακόμα καλύτερα αυτό που βλέπετε εσείς πράσινο εγώ το βλέπω κόκκινο (πάρα πολύ πιθανό, αφού κάποτε μας έδειξαν μια εικόνα και μας είπαν αυτό είναι πράσινο, το τι βλέπει ο καθένας τρέχα γύρευε...).
Έρχεται ο decorator και θεωρεί ότι το σωστό φενγκ σούι θέλει και πράσινους χρωματισμούς στο δωμάτιο για να είναι σωστό και ισορροπημένο. Είτε βάλει πράσινα είτε δεν βάλει για μένα είναι το ίδιο και το αυτό (είτε δεν τα βλέπω, είτε τα βλέπω όλα κόκκινα). Γιατί να βάλω πράσινα; για να βλέπει ο γείτονας;
Πες στον Καστρουνη να σου ρυθμίσει τα πράσινα και τα κόκκινα στον προβολέα έτσι ώστε να τα βλεπεις σωστά :p
[DOUBLEPOST=1507145656][/DOUBLEPOST]
μαζευει αρκετα θεματα
Μαζεύει αρκετά θύματα :p

Reaction score
8.905
Δεν θέλω να διαβάζω περί αφορισμών για χροιές κλπ.... γιατί ψιλό-εκνευρίζομαι, όλα συνυπάρχουν σε ένα "σωστό" σύστημα, και η τονική ισορροπία κλπ (που προέρχεται από φροντισμένο χώρο) μαζί με τις "χροιές" που προσφέρουν κάποιες αξιόλογες συσκευές-ηχεία-καλώδια κλπ.... απλά θέλει "ευελιξία" στις σωστές επιλογές, που μερικές φορές "πονάνε" σε τιμή!

Δηλαδή σε έναν φροντισμένο χώρο παίζουν όλα τα ηχεία-συσκευές (που μετράνε "συχνοτητικά" το ίδιο) ακούγονται ίδια...? Μην τρελαθούμε εδώ μέσα με αυτά που διαβάζουμε!

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.547
Δηλαδή σε έναν φροντισμένο χώρο παίζουν όλα τα ηχεία-συσκευές (που μετράνε "συχνοτητικά" το ίδιο) το ίδιο...?
μην τρελαθούμε εδώ μέσα με αυτά που διαβάζουμε!
Που το διάβασες αυτο εδώ μέσα; :o
Εχει γραφτεί κατι τέτοιο;

Όχι, δεν ισχύει αυτό, ειναι πολυ πιο περίπλοκο το πως ακούγεται ενα σύστημα, μέτρηση μιας μόνο παραμέτρου δεν ειναι αρκετή για να μας το περιγράψει. Ειναι απλώς ενδεικτική.

Όσο για τις «χροιές», ειναι δυστυχώς παρεξηγημένη έννοια. Και αυτο γιατι την χρησιμοποιούν χαϊεντάδες αναφερόμενοι συνήθως σε εύηχες παραμορφώσεις που εισάγουν τα λυπηρά τους λαμπερά μηχανήματα :roflmao:

Reaction score
8.905
Όσο για τις «χροιές», ειναι δυστυχώς παρεξηγημένη έννοια. Και αυτο γιατι την χρησιμοποιούν χαϊεντάδες αναφερόμενοι συνήθως σε εύηχες παραμορφώσεις που εισάγουν τα λυπηρά τους λαμπερά μηχανήματα :roflmao:
ενώ τα φτηνά ηχεία / μηχανήματα δεν έχουν εύηχες παραμορφώσεις που εισάγουν τα λυπηρά τους υλικά κατασκευής....:laugh:

ΥΓ. Και σε παρακαλώ όταν απαντάς σε δικό μου μήνυμα να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις του τύπου "χαϊεντάδες" - "παρεξηγημένη έννοια" κλπ. γιατί μπορεί να με παρεξηγήσουν κάποιοι... :laugh:

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.547
ενώ τα φτηνά ηχεία / μηχανήματα δεν έχουν εύηχες παραμορφώσεις που εισάγουν τα λυπηρά τους υλικά κατασκευής....
Φυσικά και έχουν.
Βασίλη μην επικαλείσαι πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.547
θέλεις να σου βρω "κάποια" συγκεκριμένα μηνύματα "ισοπέδωσης" τέτοια ώρα...? :rolleyes: τίγκα είναι εδώ μέσα! :laugh:
Βρες δυο-τρία που να λένε αυτά που είπες. Όχι κάτι άλλο όμως, αυτά ακριβώς που είπες.

Αύριο όμως, πάμε για ύπνο είναι αργά τώρα.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Θα ξαναπεράσω σε καμιά ώρα, κι όποιος δεν έχει κοιμηθεί αλίμονό του...
8-):mad:

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.547
@VasilisM.
Ήρθε το αύριο.

Ποστ βρήκαμε που να λένε πως τα φτηνά ηχεία δεν παραμορφώνουν ή πως ολα τα ηχεία παίζουν το ίδιο αν εχουν ίδια συχνοτική απόκριση σε σωστό χώρο;

Ή τα λέμε έτσι να περνάει ή ώρα;

:D

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.547
εχουν ειπωθει γιατρε μου.....μην τα σκαλιζεις... δεν θα σαρεσει το αποτελεσμα....:)
Ωραία, βρήκα κι άλλον!

Παρακαλώ διαφωτίστε με, μπορει να μην τα εχω δει ή να τα εχω ξεχάσει.
Αλλα έτσι ακριβως οπως αναφέρθηκαν.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.547
ετσι ακριβως γιατρε μου .....τοπαμε μην το ξαναπουμε..:)

.....δες καμια ταινια και ξεχνατο....;)
Να με συγχωρείτε κύριοι, αλλα αν δεν δω, δεν πιστεύω.

Το να επικαλείσαι απόψεις που δεν μπορείς να αποδείξεις πως εχουν ειπωθεί, δεν βοηθάει πουθενά και δεν αποδεικνύει τίποτα .
Ρε μπας και τα λέτε μεταξύ σας εκεί στα τσίπουρα του Σαββάτου, και αυτοεπιβεβαιώνεστε; :drinks:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7