Ψηφισατε logo!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Πως θα ψηφισετε?
Πατε στο album και οι επτα πιο προσφατες δημοσιευσεις ειναι τα logo που επελεξε ο Γενικος μας(μην βαρατε εμενα αλλα αυτον :lol: )
Μπορειτε να δωσετε την ψηφο σας κατω απο καθε φωτο(ηδη καποια τσακαλια που τις ανακαλυψαν εχουν ψηφισει)

Τα σχολια σας εδω παρακαλω... :wink:

Ευχαριστω ακομα μια φορα τον Αντωνη και τον Κωστα για την προσφορα τους

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εγώ θα απέχω απο την ψηφοφορία για ευνόητους λόγους!!Xεχε!
Πάντως να πούμε πως όταν με το καλό επιλεγεί ένα logo, ο δημιουργός του μπορεί να κάνει και αλλαγές αν αυτές χρειαστούν (π.χ. στη γραμματοσειρά που ρώταγε ο Γιώργος).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Πολυ καλο Αντωνη...ισως και να το χρησιμοποιησουμε εν μερει :wink:

Εγω λεω να επιλεξουμε τα 2-3 που μας αρεσουν περισσοτερο και απο εκει και περα να δουμε τι αλλαγες σηκωνουν.

Συνεχιστε τα ratings κανονικα μεχρι την Κυριακη

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απλά μιά συμβουλή, αν νομιμοποιούμαι...

Επιλέξτε width τέτοιο που το index αλλά και το portal να χωράνε και σε οθόνες 800 x 600 (εννοώ να μην εμφανίζει οριζόντιο scrollbar)

(και ο χρωματισμός του να ταιριάζει με το subSilver χε, χε, χε, χε...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πρέπει να πω λίγο το παρασκήνιο που οδήγησε στα logo που βλέπετε και ψηφίζετε στο album:

1. Ήταν πολύ περισσότερα απλά με την όποια πείρα έχω από τον χώρο της διαφήμισης κλήθηκα να επιλέξω τα καλύτερα προς ψηφοφορία. Ήταν όλα πολύ καλά γι' αυτό αντί για 4-5 αναγκάστικα να προκρίνω περισσότερα.

2. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιανού είναι ποιό μιας και ο Τάσος μου τα έστειλε όλα μαζί χωρίς να μου γράφει το αποστολέα καθενός από αυτά.

3. Έχω μια προσωπική προτίμηση που φυσικά δεν θα πω όπως επίσης και ότι αυτό που εσείς θα επιλέξετε ενδεχομένως να υποστεί κάποιες μικροαλλαγές για να "δέσει" καλύτερα με το σλόγκαν αλλά και το layout του site μας. Φυσικά πάντα σε συννενόηση με τον δημιουργό του.

4. Δυστυχώς όπως συμβαίνει πάντα σε αυτά τα θέματα ένα από όλα θα κερδίσει την ψήφο σας. Όμως πρέπει να ξανατονίσω ότι όλα ήταν πραγματικά πολύ καλά και θέλω να πω συγχαρητήρια στους δημιουργούς τους για την προσπάθεια η οποία μάλιστα έγινε και σε πολύ μικρό χρόνο.

Reaction score
50
Παιδιά καλημέρα!

Έχω σκεφθεί ένα logo, το οποίο σχεδίασα πρόχειρα στο χέρι εχθές το βράδυ (τι βράδυ δηλαδη :cry: , ξημερώματα!

Είναι σε χαρτί, με στυλό και ίσως να θέλει κάποιες αλλαγές!

Να το κατεβάσω στο Album (μια και το φωτογράφησα) να το δείτε? :roll:

Reaction score
7
Θα μπορουσε να επιλεγει και πανω απο ενα logo αναλογα με το style-background που θα χρησιμοποιηθει, δηλ δεν θα ταιριαζε ενα φωτεινο logo στη μαυριλα του BlackIsBlack...
Η το ιδιο logo με αλλα χρωματα σχετικα με το style...

Reaction score
50
Παιδιά καλημέρα!

.....
Νωρις ξυπνησες..... :lol:

[scroll]Γιατι μου αρεσει να σου τη λεω?[/scroll]
Αγαπητέ Γεώργιε...........

Κατ' αρχήν. Όντως ξύπνησα 11.15 σήμερα το πρωί αλλά αν δεις το τελευταίο μου post στην CarAudio θα δεις ότι έγινε στις 6 τα ξημερώματα. Ένα μπάνιο + ξύρισμα.....έπεσα για ύπνο στις 7 παρά τέταρτο!!!!

Και απ' την άλλη...........ο χαιρετισμός μέχρι τις 12 το μεσημέρι είναι καλημέρα!
Δηλ. τι έπρεπε να πω?
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
Μην του κολλάς πολύ.Για να κοιμάται τέτοια ώρα θα είναι πορτιέρης σε κανένα club.

Reaction score
50
Χρήστο, επειδή δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν είδες το email μου (γιατί τώρα τελευταία μου κάνει κάτι τρελά :( ) αυτές είναι οι ιδέες μου!

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα CD (ή DVD αν προτιμάτε.....) και το όνομα παίζει τον ρόλο του τίτλου ..........
Είναι σχεδιασμένο στο χέρι και μάλιστα περίεργη ώρα.
Θέλει χρώμα και περισσότερη λεπτομέρεια για να αποκτήσει λάμψη και βάθος ώστε να δίνει την αίσθηση του τρισδιάστατου.

Χρώματα κλπ μπορούμε να τα συζητήσουμε!

Αυτά προς το παρόν! :roll:

Reaction score
50
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Νωρις ξυπνησες.....  :lol:  

[scroll]Γιατι μου αρεσει να σου τη λεω?[/scroll]
Καλά, καλά....Γεώργιε!! :wink:

Στην έχω "στήσει" καραούλι!! :roll:

Εμένα να δεις πόσο μ' αρέσει να στην λέω!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

(και στον Χρήστο.................ξέρει ποιός!!! :lol:  :lol: ) (από Σκ. ξεκινάει το επώνυμο, μην παρεξηγηθεί ο Ακρατόπουλος!!! :wink: )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.054
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp