Ψηφιστε Και Αποφασισστε

Reaction score
5
Πρέπει να ομολογήσω πως και εγώ έχω αλλάξει γνώμη. Προχωρούμε λοιπόν στην ψηφοφορία τον συντονιστών. :wink:

Reaction score
7
Προχτες ψαχνοντας κατι στο ιντερνετ μπηκα σε ενα ελληνικο φορουμ και πετυχαινω ενα προβλημα που ειχε καποιος, και ειχαν ακουστει διαφορες αποψεις... αλλα καμια δεν ειχε δωσει λυση.
Εγω την ηξερα τη λυση, αλλα επρεπε να γραφτω μελος για να γραψω, πραγμα για το οποιο βαριομουνα, δεν ειχα χρονο εκεινη τη στιγμη, ασε που μαλλον δεν θα ξαναμπω (εχω ηδη ξεχασει το ποιο ηταν), οποτε λεω δε γ....
Αλλα σκεφτομουνα και τον τυπο που παιδευοταν.

Τελικα γραφτηκα και απαντησα.
Ασχετα αν ξαναμπω.
Εστω και για ενα post (και 2-3 ακομα που προεκυψαν) γραφτηκα...

Οποτε αν καποιος θελει να γραψει θα γινει μελος.

Χρηστω εχω ηδη απαντησει με πμ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα!

Σε 2 μόλις ώρες από τότε που έστειλα τα pm ήδη ψήφισαν 9 Συντονιστές!!!!

Υπάρχει κάποια ενδοσυνενόηση που δεν ξέρω;;; :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
Για μένα μυστική ψηφοφορία είναι να έχω το δικαίωμα να μην γνωρίζει κανένας τι ψήφισα. :D

Δικαίωμα είναι όχι υποχρέωση! :wink:

Έχετε όλοι το δικαίωμα να μην μας το αναφέρετε δημοσίως! :D

Reaction score
49
Και εγώ ψήφισα..........
Να συζητήσουμε και κάτι άλλο?
Ανεξάρτητα αν το AVsite θα 'ναι ανοιχτό ή κλειστό στα ΜΗ μέλη, θεωρώ ότι η κατηγορία "Δίχως Όρια & Θέμα" θα πρέπει να είναι ξεκλειδωμένη ΜΟΝΟ στα μέλη.
Και μάλιστα να είναι αόρατη κατηγορία ακόμα και σαν τίτλοι....
Να εμφανίζεται στην λίστα ΜΟΝΟ στα μέλη!!! :wink:

Ακούω απόψεις............

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To σκεπτικό του Γιάννη που μου έχει εξηγήσει και πιο αναλυτικά και παλιότερα είναι κατά βάση σωστό, με την έννοια ότι είναι μια κατηγορία που δεν έχει να κάνει άμεσα με το χόμπυ μας, και κατά συνέπεια θεωρητικά έναν επισκέπτη δεν μπορεί να τον ενδιαφέρει...

Βέβαια η κατηγορία αυτή έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα θέματα (πέρα από τα ανέκδοτα και τους σχολιασμούς "πικάντικων" θεμάτων όπως το fame story), τα οποία σαφώς ενδιαφέρουν πολύ κόσμο. Και ίσως είναι αυτά που δείχνουν και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο avsite.

Ίσως ναι ίσως όχι για την πρόταση του Γιάννη. Ας το συζητήσουμε περισσότερο...

Reaction score
6
Επανέρχομαι και φανερά στο θεμα της ψηφοφορίας , και δηλωνω υποστηρικτής της ελευθερης πρόσβασης απο τον καθενα στις σελίδες του φορουμ μας.
Πιστευω πως το κλείδωμα των κατηγόριων και η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτο μονο απο τα μελη του ,το μονο που θα αποφέρει ειναι απομόνωση και εκνευρισμό για κάποιο υποψήφιο νεο μελος που θα ήθελε εστω για πρωτη φορα να αντλήσει καποια πληροφορία απο το AV Site. Σκέφτομαι, πιστεύω καλοπροαίρετα και θεωρω πως για καποιον που ζητα την γνωση είναι καλυτερα να την βρισκει ευκολα και χωρις περιορισμούς απο το δικο μας φορουμ και οχι να τον σπρώχνουμε καπου αλλου .
Για την κατηγορια οπου ειμαι υπερ στο να παραμένει κλειδωμένη ακομα και στα νεα μελη του φορουμ ειναι αυτην των αγγελιών.
Εχω υπαρξει ηδη "θυμα" αυτης της κατηγοριας που προς το παρον δινει το δικαιωμα στο καθενα να παιρνει μερος στις αγοροπωλησίες των μελων του φορουμ.
Συγκεκριμενα ατομο ( αργοτερα παρατήρησα ) που δεν εχει γραψει ουτε ενα μυνημα στο φορουμ και ενω δήλωσε τον ενδιαφέρον του για καποια αγγελία μου , στο τελος εξαφανίστηκεe υποχρεώνοντας με πρωτα να ξοδεψω χρονο και χρημα για να στειλω με κουριερ το προϊών για το οποιο ειχε δηλωση ενδιαφερον.
Νομιζω πως απο κατι τετοιες καταστασεις θα προστατευόμασταν εαν η κατηγορια ηταν κλειδωμενη ακομα και για τα νεα μελη του φορουμ που βεβαια θα μπορουσαν αργοτερα να αποκτησουν προσβαση και σε αυτην την κατηγορια οταν θα εχουν συμπληρωσει ενα ορισμενο αριθμο μηνυμάτων ( πχ 20 posts)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ανδρεα, θα σε παρακαλουσα να γραψεις ΔΗΜΟΣΙΑ το ονομα αυτου του μελους με την αναρμοστη συμπεριφορα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ!

Reaction score
25.535
στο talk audio παντως για να βαλεις αγγελεια πρεπει να πληρεις προυποθεσεις πχ 50 post και οχι σε μικροχρονικο διαστημα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αυτό είναι επίσης ένα πολύ σοβαρό θέμα...

Στα περισσότερα fora για να γραφτείς μέλος απαιτείται πραγματικό e-mail. Εκεί σου στέλνουν ένα link μέσα από το οποίο ολοκληρώνεις την εγγραφή.

Εμείς εδώ ουσιαστικά έχουμε τον πιο απλό τρόπο εγγραφής. Στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν τα υπόλοιπα fora είναι να προστατεύουν τα μέλη τους από "fraud" τύπους.

Πιστεύω και εγώ ότι για τις αγγελίες πρέπει να συζητηθεί σοβαρά το θέμα, καθώς εδώ πρόκειται και για χρήματα!

Reaction score
1
Πιστευω οτι το forum πρεπει να ειναι ανοιχτο σε ολους!!!
καλο ειναι οποιος θελει να γραψει την αποψη του να ειναι κ μελος για να εχει κ την ευθυνη αυτων που γραφει!!
οσο για τις αγγελιες, πιστευω οτι καθενας μας πριν προχωρησει σε μια αγοραπωλησια, θα εχει μιλησει κ θα εχει μια αποψη για την φερεγγυοτητα του αγοραστη-πωλητη
ισως αν ειναι εφικτο να υπαρχει καποια βαθμολογηση της αξιοπιστιας οπως στο e-bay

Reaction score
6
Ανδρεα, θα σε παρακαλουσα να γραψεις ΔΗΜΟΣΙΑ το ονομα αυτου του μελους με την αναρμοστη συμπεριφορα.
Ανδρεα θα αναφερθω ξανα σε αυτον τον "Κυριο" λιαν συντομως.
Περιμενω απλως την επιστροφη του πακετου μου πραγμα που θα γινει μεσα στην βδομαδα.

Reaction score
49
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Συμφωνώ απόλυτα.
Και θα ήθελα βέβαια, να μας εξηγήσει και από την μεριά του τι ακριβώς προσπαθούσε να καταφέρει με όλο αυτό το σκηνικό......... :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988