Ψηφιστε Και Αποφασισστε

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καταρχήν τη συγνώμη μου.
Θα παρατηρήστε οτι όχι μόνο δεν ψήφισα αλλά δεν έμπαινα στο site λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων.
Συγνώμη guys.

Λοιπόν, εγώ είμαι ΥΠΕΡ της ανοικτότατης πρόσβασης. Αν και θα ήθελα να έβλεπα γραμμένα περισσότερα μέλη που απλά το παίζουν οτι το site δεν υπάρχει (ενώ το επισκέπτονται καθημερινά), αυτό δείχνει οτι δεν έχουν το θάρρος της γνώμης και της ελέυθερης βούλησης αφού φοβούνται ΤΙ θα πεί η παρέα που θα τους δει εδώ μέσα.

Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα και είμαι ξεκάθαρος με τους ανθρώπους που με περιστοιχίζουν. Μπάινω ΟΠΟΥ γουστάρω και είμαι 100% αληθινός. Τη βρίσκω με το συγκεκριμένο Forum περισσότερο γιατί δε υπάρχει ξερολίαση και δέχονται τα μέλη την πορεία κάποιου στο χώρο χωρίς να λένε ατάκες του τύπου Ποιός είναι αυτός μωρέ που ξεπήδησε και μας το παίζει φέτος μάγκας;  

Κανέις δεν μπορεί να κρίνει το χρόνο, την όρεξη και τη μελέτη κάποιου που ασχολείτε με κάτι και να τον μηδενίζει έτσι απλά. Ξεκάθαρα το λέω λοιπόν οτι αυτό συμβαίνει όχι μόνο προς εμένα αλλά και σε πολλούς άλλους, σε κάποια άλλη σελίδα και με πονάει και με θλίβει που το βλέπω να μεγάλωνει και να τρώει την ίδια του την ύπαρξη. Μικροσυμφεροντισμοί και εξυπναδούλες νομίζοντας οτι οι άλλοι είναι βλάκες. Για αυτό και οι τσακωμοί στο κάτω-κάτω.
Σίγουρα πάντως το έδαφος ευνοέι και τέτοια ανάπτυξη μικροβίων.

Εν κατακλείδι
ΨΗΦΙΖΩ ΥΠΕΡ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ και δεν πειράζει. Σε λίγο καιρό θα γεμίζει με περισσότερους επισκέπτες . Οποιός ντρέπεται απλά ας διαβάζει.

Δώστε μόνο λιγο πίστωση χρόνου :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Παρόλο που δεν πήρα pm θα θεωρήσω την τοποθέτηση του Βαγγέλη εδώ ώς ψήφο.

Σήμερα το βράδυ τελειώνει η ψηφοφορία και θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Με αφορμή την πολύ ουσιαστική τοποθέτηση του Βαγγέλη Λάμπρου που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο θα ήθελα να εκφράσω κάποιες σκέψεις.

Με πολύ κόπο και με την συνδρομή ΟΛΩΝ των μελών του avsite έχουμε καταφέρει εδώ μέσα να μην υπάρχουν ούτε ξερόλες, ούτε μικροσυμφέροντα, ούτε αντιδραστικές συμπεριφορές, ούτε "μάγκες". Είναι μεγάλη κατάκτηση αυτό. Το πρωί σε ένα άλλο ελληνικό φόρουμ που παρακολουθώ (άσχετο με το χόμπυ μας) αντιμετώπιζαν τέτοια προβλήματα... και αισθάνθηκα τυχερός που εμείς τέτοιες "παιδικές ασθένειες" δεν τις αντιμετωπίσαμε ποτέ!

Έχουμε ήδη πάρα πολλά μέλη. Το 1/5 από αυτά επισκέπτονται το avsite καθημερινά! Πάνω από τα μισά μας μέλη επισκεύθηκαν το φόρουμ την προηγούμενη εβδομάδα (Δευτέρα έως Παρασκευή). Έχουμε φθάσει πάνω από 400 επισκέψεις την ημέρα όπως καταγράφεται και στην 1η σελίδα. Τα πραγματικά unique hits (δηλ. άνθρωποι από ξεχωριστά pc) ανά μέρα είναι περισσότερα από διπλάσια αυτού του αριθμού σε καθημερινή βάση! Το avsite δεν πετάει απλά...

Το επίσης ενθαρυντικό είναι ότι συνεχώς έχουμε και νέα ενεργά μέλη (μέλη που γράφονται και γράφουν σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα).

Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος όπως αναφέρει και ο Βαγγέλης να "πιέσουμε" κόσμο να γραφτεί μέλος στο avsite! Όποιος θέλει γράφεται όποιος θέλει απλά μας "παρακολουθεί". Το ζήτημα είναι όλοι - και μέλη και επισκέπτες - να κερδίζουν κάτι από αυτό το site.

Άλλωστε και η ψηφοφορία που κάνουμε σ' αυτή την λογική κινείται. Το ερώτημα είναι αν θα δώσουμε κάποια επιπλέον προνόμια στα μέλη μας (προνόμια που θα έχουν ένα χρονικό εύρος 2-3 ημερών δηλ. κανένας ουσιαστικός περιορισμός για τους επισκέπτες) ή όχι.

Έτσι λοιπόν με την λογική που διέπει το avsite το οριακό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διαμορφώνεται ήταν νομίζω η πιο φυσιολογική εξέλιξη. Και από τις απαντήσεις των Συντονιστών που έλαβα φαίνεται καθαρά αυτή η λογική.

Νομίζω ότι με τέτοια ατμόσφαιρα θα είμαστε για πολύ καιρό ακόμα χαρούμενοι που μετέχουμε στο avsite!

:D :D :D :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η ψηφοφορία λοιπόν τελείωσε!

Οι Συντοντιστές με ψήφους 8 έναντι 7 και 1 λευκό αποφάσισαν το avsite.gr να συνεχίσει την λειτουργία του όπως έχει μέχρι σήμερα, δηλ. ανοιχτό σε όλους.

1 Συντοντιστής δεν ψήφισε, καθώς για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στην θέση αυτή.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
η "ελευθερία" επικράτησε έστω και με μικρή πλειοψηφία...
Σαφώς και εγώ απο την πρώτη στιγμή είχα ταχθεί υπέρ του ελεύθερου φορουμ και νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν το ιδανικότερο...

Keep walking... AVsite... 8)

Reaction score
6
Ενα μικρο σχολιο οσον αφορα τα αποτελεσματα της ψηφοφορίας χωρις ομως να θελω να υπονοήσω κατι .
Μου εξέπληξε το γεγονος πως το αποτελεσμα κρίθηκε απο μια μονο ψηφο .
Περιμενα πως θα ειχαμε μεγαλυτερη ταύτιση σε μια μονο προταση.
Οχι βεβαια πως αυτό ειναι κακο .Απλως δεν το περιμενα.

Reaction score
49
Η ψηφοφορία λοιπόν τελείωσε!

Οι Συντοντιστές με ψήφους 8 έναντι 7 και 1 λευκό αποφάσισαν το avsite.gr να συνεχίσει την λειτουργία του όπως έχει μέχρι σήμερα, δηλ. ανοιχτό σε όλους.

1 Συντοντιστής δεν ψήφισε, καθώς για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στην θέση αυτή.
Στο όριο........... :roll: :wink:
Τέλος καλό, όλα καλά!!!!

(εμένα Χρήστο έπρεπε να με μετρήσεις με 2 ψήφους λόγω..............διαστάσεων!!!! :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988