Ωρα για Αγορα

Μηνύματα
75
Reaction score
1
Το ξέρω οτι το forum ειναι full απο τετοιες ερωτησεις αλλα ο καθενας με τις ιδιοτροποιες του....

Λοιπον θελω να παρα ενα ενισχητη 7.1 μαζι με τα ηχεια και το sub.
Απο χρημα μεχρι 1000 με παιρνει.Το προβλημα ειναι οτι δεν με παιρνει απο εξωτερικο διοτι δεν υπαρχει καρτα και αναγκαστηκα απο Ελλαδα για να μπει δοσεις...
Το Σαλονι ειναι γυρω στα 60τ. και η χρηση του θα ειναι 80% ταινειες και το υπολοιπο μουσικη.
Προσ το παρον θα ειναι επανω του ενα ΗΤPC και η τηλεοραση.Δεν εχω προβλημα με τα HDMΙ αλλα μου αρεσε περισοτερο η λυση της ONKYo με το Audyssey για να ρυθμιζετε μονο του.Το προβλημα ειναι αν θελω μονο για ενισχητη 600 που να φτασουν για τα υπολοιπα...
Επισης επειδη υπαρχει γυναικα και 2 παιδια η επιλογη να παρω κατι τωρα και να συμπληρωνω αργοτερα ηχεια δεν υπαρχει...για οσους καταλαβαινουν.

Καντε καμια προταση παιδια τωρα που με παιρνει......
 

Μηνύματα
75
Reaction score
1
Λοιπον κατεληξα τελικα στην αγορα του Onkyo TX-SR606 ευτηχως θα με βολεψει ενα φιλος απο εξω και δεν θα τον πληρωσω χρυσο..Τωρα απο ηχεια τι γινεται?
Σε ενα αλλο αλλο ποστ ειδα οτι προτεινανε τα diamond σειρα 9 με ανα yamaha για sub με τον ενισχητη αυτο.Το προβλημα ειναι οτι χρειαζομαι μικρα σε μεγεθος ηχεια για να τα σηκωσω ψηλα(ηπαρχουν ηδη αναμονες).
Καμια προταση για ηχεια? υπαρχει ενισχητης στην ιδια τιμη καλυτερος?
 


Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Αν καταλαβαίνω καλά για ηχεία διαθέτεις 400 ευρώ; Και για πόσα ηχεία μιλάμε;
 

Μηνύματα
75
Reaction score
1
Τελικα ανεβηκε το ποσο στα 1500 για ενισχυτη δεν εχω καταληξη ακομα ειμαι αναμεσα στον Ονκυο 606 η στον Kardon 255(Λεω εγω τωρα).Απο ηχεια ΠΡΕΠΕΙ να τα παρω και τα 8(7.1) τωρα λογω γυναικας και παιδιων (Οτι προλαβουμε τωρα που μας παιρνει δηλαδη γιατι μετα τερμα...)
 

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Ok σύμφωνοι, αλλά και πάλι δε μας λες χρήματα για ηχεία :107: Πάντως, αν υπολογίσουμε κάνα χιλιάρικο (ίσως και λιγότερο) για να γεμίσεις 60 τετραγωνικά, μην περιμένεις τρελές εντάσεις. Επίσης ίσως είναι πιο συμφέρουσα αγορά τα 5.1. Πάντως αν μιλήσουμε για 7.1, εγώ θα έπαιρνα για τα πίσω τέσσερα ηχεία κάποια ιδιαίτερα οικονομικά (δηλαδή άντε να ξοδέψεις 200-300 ευρώ σύνολο) και με τα υπόλοιπα κάποια καλύτερη μπροστινή 3άδα + το 515 sub της Yamaha (κι αυτό βέβαια 300 ευρώ θα κάνει περίπου); Συγκεκριμένα για τα μπροστά μάλλον κάτι σε Wharfedale κοίτα (ή και Atlantic Technology) και για τα πίσω... ό,τι πιο οικονομικό βρεις :107:
 

Μηνύματα
75
Reaction score
1
Με τις τρελλες εντασεις δεν εχω τρελλα προτιμω πιο χαμηλες και γεματο ηχο...Σωστα καταλαβες περιπου το χιλιαρικο θα παει στα ηχεια ,το αιωνιο προβλημα ειναι η γυναικα που δεν θελει ουτε να συζητησει για ηχεια δαπεδου οποτε μονο σε δορυφορους και μαλιστα πολυ μικρους...
 

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Πάντως υπάρχουν ιδιαίτερα καλαίσθητα ηχεία δαπέδου (τις περισσότερες φορές μπορείς να τα ταιριάξεις και με το χρώμα των επίπλων), αλλά δεδομένου του budget νομίζω ότι οι δορυφόροι είναι σχεδόν μονόδρομος.

Πάντως ρίξε καμιά ματιά και στις αγγελίες, όλο και κάτι μπορεί να βρεις.

Α τώρα που το θυμήθηκα: έβγαζε η Chario μια σειρά από μικρούς δορυφόρους (δεν ξέρω αν τα βγάζει ακόμα). Δεν κοιτάς μήπως έχει ξεμείνει σε κανένα κατάστημα; Θα το θεωρούσα ιδιαιτέρως καλή επιλογή. Επίσης κοίτα και τα Teufel - μπορείς να βρεις αξιόλογα κομμάτια ακόμα και σε μικρές σειρές. Βέβαια έρχονται μόνο κατόπιν παραγγελίας από Γερμανία, αλλά είναι απ' τις εταιρίες που ίσως αξίζει να πάρεις το "ρίσκο". Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει σχετικά thread, τα συγκεκριμένα (Teufel) έχουν συζητηθεί πολλές φορές με θετικά σχόλια...

Μια πρόταση ακόμα: κάνε μια βόλτα από στοά Φέξη - κατά πάσα πιθανότητα θα βρεις κάτι σχετικά οικονομικό στα μέτρα σου.
 

Μηνύματα
75
Reaction score
1
Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια. Θα κανω μια βολτα και θα πω και εντυπωσεις....
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.652
Μηνύματα
2.870.351
Members
37.933
Νεότερο μέλος
daemon76
Top