Ω εν Avsite αδελφοι.......

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433
Λοιπόν για να τελειώνουμε.

Αυτός είναι χαιεντας:

Αυτός είναι ουλτρα χαιεντας:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......

δεν βλεπεις ποσες τον ακολουθουν;
ΝΑι ρε παιδι μου.

Αλλα ειναι ολες ........."ουτε για τα μπαζα". :405:

Εκει μπερδευομαι λιγακι. :138:

Reaction score
877

Oxι βρε μαστορα...απεναντιας εψες σαπισα στην παραλια με φρεντο αρχικα,κωλαρακια-κοφτες και απλωτες ωσαν γοργονα παρθενα ,μετα ουζα με ποικιλιες ,μετα ξανα θαλασσα για τον δευτερο γυρο και το βρδυ ποτακια στο Λουτρακι εως της 12.30......

Α..... .....ξεχασα....πηδηξα και την κυρα γιατι ειχε καψες και μου κωλοτριβοτανε για κουκουφρουκι με περιποιηση και φυσικα ενεδωσα και για αλλη μια φορα(δεν πιστευω να γελατε τσογλανια)μου ειπε βροντοφωναζοντας ....εισαι αρχιτεκτονας Ultra Hi Fucker ΒΡΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Γραφω ο πουστης......ο Ultrotsoutsounos !!!!!!!!!!!!!!!1

Vlassis the Corinthian...The First...The only one...The best...:626:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......΄΄Ο Άνθρωπος στο φεγγάρι΄΄.......

Μερσι παλλικαρι μου.........ε καλοκαιρακι τωρα....η μαλακια ειναι συντροφακι μας!!!!!!!!!!!
Όλα δεκτά και αποδεκτά:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.844
Απάντηση: Ω εν Avsite αδελφοι.......

Αποσπάσματα:

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ......ΛΥΤΡΩΣΤΕ ΜΕ .....ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.........................
Τι ειναι τελικα αυτο?Ποιος ειναι ο Ultra Hiendas?
Την εχει την τσουτσου του αν την βαλουμε κατω ποιο μεγαλη απο μενα ?
Το αυτι του κατεβαινει χαμηλοτερα απο το δικο μου?
Πηδαει ποιο ωραιες καβλετες απο μενα μπροστα στο dUPER ULTRA HI SYSTEM του?
Βγαινει βολτα εξω και σκιζοντε στα ποδια του τα γυναικεια κοφτακια της Lezaby??
Toν θελουν ολες οι πεθερες να τον κανουνε γαμβρο τους?
Δειχνει με το χερι κατι προς το βαθος και κοιταει προς τα κει ολο το χωριο?
Κλανει στην καφετερια και τον παλαμακιζουν ολοι ορθιοι διακατεχομενοι απο θαυμασμο?
Ειναι ανδρας ασικης-ντερβισης και καραμπουζουκλης?
Ανοιγουν οι πορτες του καμπριο και σειοντε αι οικοδομαι?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ...ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!
θΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ.........

Δεος-ανατριχιλλα-ηχητικη φτωχεια-μικροτσουτσουνια-λιγος-αποτυχημενος-μαλακας-παπαρας-γρεζι στο τυμπανο

εισαι αρχιτεκτονας Ultra Hi Fucker ΒΡΕ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Γραφω ο πουστης......ο Ultrotsoutsounos !!!!!!!!!!!!!!!1

Το κουκουφρουκι ειναι ....πως οτανα βαζεις ενα καινουριο καλωδιο ρευματος με βυσματα κεβλαρενια

πιανεις το λαστιχο απο το Ziros σωβρακο και πηγαινοφερνεις το χερι νωχελικα επανω στο λαστιχο σαν λες..........κουφαλιτσα εδω μεσα ειναι το φως.....οτι βγει απο δω μεσα θα σε κανει να τα δεις κωλυωμενα!!!!!!!

και παρταααααα---βιδαριστα-μαξιλαρατα-στο πολυφωτο-καλογεριστικα-fast forword-νωχελικα(οπως καθαριζεις με ισοπροπυλικη αλκοολη το ροδιο)-με μπατσες-αναποδα ψαλιδια Macferson-κοπανιστα στον τοιχο-κανενα καντηλογαμοσταυρο την στιγμη της εξαψης-τρυφεροτητα(οπως οταν σε τρωει ενω χρωστας τον αμπακο δεξια και αριστερα και ζαχαρωνεις προενισχυτη και εχεις αρχισει κανενα διμηνο πριν της λεκτικες κουφαλιες)-.................τελος.........ερχοντε τα interconect της Aydioquest.....τα.....Νιαgara (5 κλωνους με ασημι και μπαταρια 72 DBs) και το πλασμα αποκατωνες......φωναζει ολοκληρωμενο και λουτσα............παρε αγορι μου ...οτι θες και ας ειναι και πανακριβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Θελω τελικο ενισχυτη.........θα την λειωσω αποψε.......

Βλασάρα είσαι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φάκιν ανπέχταμπλλλλλ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.844

Γιατί το ανπέχταμπλ με 5 λάμδα?
γιατί στο σαλλλλλόνικα έτσι τό'χουμε το πραμα...:143::143::143:

Reaction score
6
Πιστευα και εγω οτι ο ΜΕΓΑΣ VLASSIOS O Κορινθιος θα εξαγνιστει....αλλα δεν βλεπω να τον εξαγνισαν ακομα.

Ειναι ανπεχταμπλλλλ και βεβαια ULTRA χιουμορισταμπλλλλ.

Δεν βλεπω παντως να μας στελνει unpurified δροσιστικες φωτογραφιες απο τις δροσερες ...Κορινθιακες παραλιες οπως σωστα επραξαν τα παιδια απο τη Σαλλονικα.

Ειναι ultra Κορινθιος και ανπεχταμπλ και σε αυτο το φωτογραφικο σπορ που διαισθανομαι οτι το ξερει καλα.

Δεν ξερω γιατι ,ενω η διαισθηση μου μου το ψιθυριζει (ψηφιακα) το ακουω σαν να ειναι αναλογικο.Κατι εχει κανει παλι ο vlassis .

Reaction score
8

εδω ο Αποστολος Παυλος πηγε να διαβασει τους προγονους του και δεν τα καταφερε - τι επιστολες τους εγραψε κι αυτοι τιποτα - και θα τα καταφερουμε εμεις με τον Βλασση;

Αντε ρε πεστε ειναι κανεις να; παμε να του κανουμε επισκεψη - που τοχει παραπονο;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

εδω ο Αποστολος Παυλος πηγε να διαβασει τους προγονους του και δεν τα καταφερε - τι επιστολες τους εγραψε κι αυτοι τιποτα - και θα τα καταφερουμε εμεις με τον Βλασση;

Αντε ρε πεστε ειναι κανεις να; παμε να του κανουμε επισκεψη - που τοχει παραπονο;
Αν πάμε μάλιστα όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε να πάρει διαζύγιο μία ώρα αρχύτερα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Δείτε τον... Βλάση σε ένα βιντεο που τον τράβηξα με μυστική κάμερα...

- http://www.snapdrive.net/files/305435/psistaria.avi
Eθιχθην παραφορως λεγω γιαυτο ετσι και ερθεις σπιτι για ωττικο service θα σε εχω διπλα στα 802 ξαπλωτο και θα εχω στο repeat σε Hi resolution 24bit/192khz το ασμα http://www.youtube.com/watch?v=MIC-qCTLG2A

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Παντως ειλικρινα ειστε ολοι καλοδεχουμενοι στο κονακι μου.......
Αν θελετε μαλιστα μετα την ακροαση φορεστε τα μαγιω σας
να παμε για μπανιο
και θα ερθουν και κατι φιλες μου μαζι να σας γνωρισουν
ψοφανε μου λενε για χαιενταδες αντρες!!!!!

Reaction score
140

Eθιχθην παραφορως λεγω γιαυτο ετσι και ερθεις σπιτι για ωττικο service θα σε εχω διπλα στα 802 ξαπλωτο και θα εχω στο repeat σε Hi resolution 24bit/192khz το ασμα http://www.youtube.com/watch?v=MIC-qCTLG2A
Ζαγοραιο ρετσίνα και B&W ,και μετά θες και αλτρα χαι εντ :142:

Reaction score
6
Μεγαλε Βλαση,

Για να παρεις το αιμα σου πισω στειλε στους συνφορουμιτες μερικες φωτο απο τις Κορινθιακες δροσερες ...παραλιες με τα εξωτικα πλασματα τους . Μετα θα ερθουμε και ας μας βασανισεις... με το ασμα . ολα τα μωρα στην πιστα , βασανιστειτε....
στα 110 db . Εχεις βρει το ανωτερω ασμα ασματων σε high resolution? για να το ευχαριστηθουμε

Ολοι περιμενουμε νεα της Κορινθου εναγωνιως

Οταν θα ερθει ομαδα για επισκεψη (παραπονιαρη) θα σε διαβασουμε με επιστολες του Αποστολου Παυλου μηπως και τα καταφερουμε να σε εξαγνισουμε με αυτο τον τροπο ( που σε προγονους μας οντως δεν επιασαν). Μηπως και πιασει αυτη τη φορα. Θα φερω μαζι μου το ειδικο σετ '' η προς Κορινθιους επιστολη'' μηπως και δουμε διαφορἐς

Μετα θα παμε ολοι για εξαγνιστικες μπυρες σε Κορινθιακου ρυθμου ταβερνα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433
Έχε χάρη που δεν θες να ανεβάσω φωτο σου.
Να δείτε πως είναι ο σωστός,ο πρόστυχος,ο αλανιάρης χαιεντάς....:405:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON