αγαλμα σκυλου κόλεϊ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αγαλμα σκυλου κόλεϊ

Ό

Εξάλλου, κι εσύ δε θα το πας να κουτουπώσει το μπαστάρδι του Ιδρυτή?
Ποιον ακριβως θα κουτουπωσει και τι αλλο ειπες σχετικα με τα αιματα του?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Α τη βρωμίτσα! Θα έρθουμε, μην τον στήνεις ακόμα!

Θα πιαστεί και θα του σφίξει το κωλί και θα τσούζει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.632
Απάντηση: Re: αγαλμα σκυλου κόλεϊ

Α τη βρωμίτσα! Θα έρθουμε, μην τον στήνεις ακόμα!

Θα πιαστεί και θα του σφίξει το κωλί και θα τσούζει.
:142::142:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Καλορίζικος zizik!
Δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά συμβαίνει να είμαι ειδικός στους σκύλους. Κρίνοντας από το στιλπνό του τρίχωμα και την ολόλευκη οδοντοστοιχία του, πρόκειται για ένα υγιέστατο δείγμα του είδους Canis Collitsius Lassis. Να το χαίρεσαι, κι ότι συμβουλή χρειαστείς για την ανατροφή του, εδώ είμαι 'γώ!

ΥΓ Κάτι βασικό, μια που τον αγόρασες ανεπτυγμένο: γνωρίζεις αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

ΥΓ Κάτι βασικό, μια που τον αγόρασες ανεπτυγμένο: γνωρίζεις αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια;
Εδω ο zizik δεν εχει κανει τα δικα του προβλεπομενα εμβολια, για τον κοπριτη θα τον ενοιαζε?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Re: Απάντηση: Re: αγαλμα σκυλου κόλεϊ

Καλορίζικος zizik!

Ναι, έχουν γίνει τα εμβόλια.

Και, αντίθετα απ' ότι λέει ο ζηλιάρης Ιδρυτής, τα σκυλιά μου είναι πάντοτε εμβολιασμένα. Εγώ όχι.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Μην ξεχνάς επίσης ότι πρέπει κάθε μήνα να του δίνεις το αντιελμινθικό, για τα παράσιτα του εντερικού συστήματος. Υπάρχουν σε δύο μορφές, σε χάπι και σε υπόθετο. Δε θα σου συνιστούσα το δεύτερο, για δύο λόγους:

1) Μπορεί να διαπιστώσεις ότι βρίσκεις απολαυστική τη διαδικασία να βάζεις δάχτυλο στον/στην Κωλλίτσα (που είναι και σκύλος), κάτι που ίσως σε κάνει να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου, που μέχρι τότε δε γνώριζες. :105: Από την άλλη βέβαια, η αυτογνωσία δεν είναι κακό πράγμα.

2) Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις, ότι αυτός που βρίσκει απολαυστική τη διαδικασία είναι ο σκύλος και μόλις σε βλέπει, να σου στήνεται στις μάντρες. Το έπαθε πρόσφατα και κάποιος φίλος. Ο φουκαράς μου έστειλε ένα MMS με το σκύλο να έχει πάρει στάση, κι από κάτω τη λεζάντα "Κοίτα ρε τι βαρβατίλα βγάζουν οι Θρακοελβετοί!".
Βέβαια, μόλις του εξήγησα τι ακριβώς συμβαίνει, ο καημένος ήταν απαρηγόρητος: "Ο σκύλος μου τοιούτος; Γιατί θεέ μου; Μήπως είναι τιμωρία επειδή ψήφισα μ-λ ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές;" Άσε σου λέω, δράμα...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αγαλμα σκυλου κόλεϊ

Μην ξεχνάς επίσης ότι πρέπει κάθε μήνα να του δίνεις το αντιελμινθικό, για τα παράσιτα του εντερικού συστήματος. Υπάρχουν σε δύο μορφές, σε χάπι και σε υπόθετο. Δε θα σου συνιστούσα το δεύτερο, για δύο λόγους:

1) Μπορεί να διαπιστώσεις ότι βρίσκεις απολαυστική τη διαδικασία να βάζεις δάχτυλο στον/στην Κωλλίτσα (που είναι και σκύλος), κάτι που ίσως σε κάνει να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου, που μέχρι τότε δε γνώριζες. :105: Από την άλλη βέβαια, η αυτογνωσία δεν είναι κακό πράγμα.

2) Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις, ότι αυτός που βρίσκει απολαυστική τη διαδικασία είναι ο σκύλος και μόλις σε βλέπει, να σου στήνεται στις μάντρες. Το έπαθε πρόσφατα και κάποιος φίλος. Ο φουκαράς μου έστειλε ένα MMS με το σκύλο να έχει πάρει στάση, κι από κάτω τη λεζάντα "Κοίτα ρε τι βαρβατίλα βγάζουν οι Θρακοελβετοί!".
Βέβαια, μόλις του εξήγησα τι ακριβώς συμβαίνει, ο καημένος ήταν απαρηγόρητος: "Ο σκύλος μου τοιούτος; Γιατί θεέ μου; Μήπως είναι τιμωρία επειδή ψήφισα μ-λ ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές;" Άσε σου λέω, δράμα...
Όσον αφορά στο πρώτο, δυστυχώς (ή ευτυχώς) έχω ανακαλύψει παλαιότερα τη γλύκα. Μέλι σου λέω. Αυτογνωσία rules! :414:

Και στο δεύτερο όμως, φαίνεται ότι οι προβλέψεις σου είναι σωστές. Έχεις βάλει κάμερα στο σπίτι μου? :402:

Γιά τη λούγκρα σκύλο του κομμουνιστή, δεν έχω να πω τίποτα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Θα σε τσακισω ψευτοΚρητικοΕυβοιωτη!:136:
Και τι ειναι ολα αυτα που μου εχετε βγαλει για το τι ψηφιζω.
Για την ενημερωση σου,χρυσε μου, θα ψηφισουμε ακριβως το ιδιο πραγμα...:121:
Οσο για το...σκυλακι μου γιατι δεν ρωτατε και τον Μαρκου που ηρθε για...βιζιτα και εφυγε αρον αρον...:142:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664
Απάντηση: αγαλμα σκυλου κόλεϊ

Κοίτα, εγώ ήμουν διακριτικός και προσπάθησα να διαφυλάξω το ιατρικό απόρρητο σχετικά με τη σχέση σκύλου και ιδιοκτήτη. Άμα είναι να καρφώνεσαι μόνος σου όμως...

Για την ενημερωση σου,χρυσε μου, θα ψηφισουμε ακριβως το ιδιο πραγμα...:121:
Γιατί, πότε είπα εγώ ότι θα ψηφίσω Φιλελεύθερη Συμμαχία στις επόμενες εκλογές; :116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Γιατί, πότε είπα εγώ ότι θα ψηφίσω Φιλελεύθερη Συμμαχία στις επόμενες εκλογές; :116:
Ειχα την εντυπωση οτι σε ειχε "παρασυρει" ο Γενικος....:144:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τωρα μάλιστα...
Δηλαδη η καταθεση του Γιαννακη μας δεν ειναι αξιοπιστη?
Και τελος, αυτος ο zizik τι ανακατευεται?
Τα σκυλια του ειδαν τον κλεφτη πριν 4 μηνες και ακομα τρεμουν...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Τα σκυλιά μου απέφυγαν τον κλέφτη διότι είναι έξυπνα.
Και μη γυρνάς τη συζήτηση, εδώ δεν είναι η Διεθνής.

Reaction score
29.546

Για την ενημερωση σου,χρυσε μου, θα ψηφισουμε ακριβως το ιδιο πραγμα...
Οσο για το...σκυλακι μου γιατι δεν ρωτατε και τον Μαρκου που ηρθε για...βιζιτα και εφυγε αρον αρον...:142:

Να σου φρεσκάρω λίγο την αδύναμη λόγω αλτσχαιμερ μνήμη σου.
Δεν είχα έρθει για βίζιτα , αλλά να σου αλλάξω μπαταρία στο ρημάδι σου , μιας και εσυ είσαι τόσο άχρηστος και δεν μπορούσες.
Οσο για το σκυλάκι σου , ενα μπαμ του έκανα και έκλασε μέντες, κάνοντας κα"ι κα"ι .
Σοβαρός αγέρωχος κλασομπανιέρας θρακοελβετός , :204::405:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ζιζικα , σου εχω σπιτακι διαιρουμενο με αντικραδασμικα ποδαρακια, ....εισαι.....................

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884