- Reaction score
- 78.569
http://www.avsite.gr/vb/showthread....A%F9%EB%DF%F4%F3%E1%F2.&p=1494027#post1494027
Νέο Thread: Kwlitsa's Travels!
Νέο Thread: Kwlitsa's Travels!
Ποιον ακριβως θα κουτουπωσει και τι αλλο ειπες σχετικα με τα αιματα του?Ό
Εξάλλου, κι εσύ δε θα το πας να κουτουπώσει το μπαστάρδι του Ιδρυτή?
στήθηκε και περιμένει?Ποιον ακριβως θα κουτουπωσει και τι αλλο ειπες σχετικα με τα αιματα του?
![]()
:142::142:Α τη βρωμίτσα! Θα έρθουμε, μην τον στήνεις ακόμα!
Θα πιαστεί και θα του σφίξει το κωλί και θα τσούζει.
Εδω ο zizik δεν εχει κανει τα δικα του προβλεπομενα εμβολια, για τον κοπριτη θα τον ενοιαζε?ΥΓ Κάτι βασικό, μια που τον αγόρασες ανεπτυγμένο: γνωρίζεις αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια;
Ναι, έχουν γίνει τα εμβόλια.Καλορίζικος zizik!
ΥΓ Κάτι βασικό, μια που τον αγόρασες ανεπτυγμένο: γνωρίζεις αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια;
Όσον αφορά στο πρώτο, δυστυχώς (ή ευτυχώς) έχω ανακαλύψει παλαιότερα τη γλύκα. Μέλι σου λέω. Αυτογνωσία rules! :414:Μην ξεχνάς επίσης ότι πρέπει κάθε μήνα να του δίνεις το αντιελμινθικό, για τα παράσιτα του εντερικού συστήματος. Υπάρχουν σε δύο μορφές, σε χάπι και σε υπόθετο. Δε θα σου συνιστούσα το δεύτερο, για δύο λόγους:
1) Μπορεί να διαπιστώσεις ότι βρίσκεις απολαυστική τη διαδικασία να βάζεις δάχτυλο στον/στην Κωλλίτσα (που είναι και σκύλος), κάτι που ίσως σε κάνει να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου, που μέχρι τότε δε γνώριζες. :105: Από την άλλη βέβαια, η αυτογνωσία δεν είναι κακό πράγμα.
2) Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις, ότι αυτός που βρίσκει απολαυστική τη διαδικασία είναι ο σκύλος και μόλις σε βλέπει, να σου στήνεται στις μάντρες. Το έπαθε πρόσφατα και κάποιος φίλος. Ο φουκαράς μου έστειλε ένα MMS με το σκύλο να έχει πάρει στάση, κι από κάτω τη λεζάντα "Κοίτα ρε τι βαρβατίλα βγάζουν οι Θρακοελβετοί!".
Βέβαια, μόλις του εξήγησα τι ακριβώς συμβαίνει, ο καημένος ήταν απαρηγόρητος: "Ο σκύλος μου τοιούτος; Γιατί θεέ μου; Μήπως είναι τιμωρία επειδή ψήφισα μ-λ ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές;" Άσε σου λέω, δράμα...
Θα σε τσακισω ψευτοΚρητικοΕυβοιωτη!:136:2) Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις, ότι αυτός που βρίσκει απολαυστική τη διαδικασία είναι ο σκύλος και μόλις σε βλέπει, να σου στήνεται στις μάντρες. Το έπαθε πρόσφατα και κάποιος φίλος. Ο φουκαράς μου έστειλε ένα MMS με το σκύλο να έχει πάρει στάση, κι από κάτω τη λεζάντα "Κοίτα ρε τι βαρβατίλα βγάζουν οι Θρακοελβετοί!".
Βέβαια, μόλις του εξήγησα τι ακριβώς συμβαίνει, ο καημένος ήταν απαρηγόρητος: "Ο σκύλος μου τοιούτος; Γιατί θεέ μου; Μήπως είναι τιμωρία επειδή ψήφισα μ-λ ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές;" Άσε σου λέω, δράμα...
... γιατι δεν ρωτατε και τον Μαρκου που ηρθε για...βιζιτα και εφυγε αρον αρον...:142:
Κοίτα, εγώ ήμουν διακριτικός και προσπάθησα να διαφυλάξω το ιατρικό απόρρητο σχετικά με τη σχέση σκύλου και ιδιοκτήτη. Άμα είναι να καρφώνεσαι μόνος σου όμως...Θα σε τσακισω ψευτοΚρητικοΕυβοιωτη!:136:
Γιατί, πότε είπα εγώ ότι θα ψηφίσω Φιλελεύθερη Συμμαχία στις επόμενες εκλογές; :116:Και τι ειναι ολα αυτα που μου εχετε βγαλει για το τι ψηφιζω.
Για την ενημερωση σου,χρυσε μου, θα ψηφισουμε ακριβως το ιδιο πραγμα...:121:
Ειχα την εντυπωση οτι σε ειχε "παρασυρει" ο Γενικος....:144:Γιατί, πότε είπα εγώ ότι θα ψηφίσω Φιλελεύθερη Συμμαχία στις επόμενες εκλογές; :116:
Δηλαδη η καταθεση του Γιαννακη μας δεν ειναι αξιοπιστη?Τωρα μάλιστα...
Θα σε τσακισω ψευτοΚρητικοΕυβοιωτη!:136:
Και τι ειναι ολα αυτα που μου εχετε βγαλει για το τι ψηφιζω.
Για την ενημερωση σου,χρυσε μου, θα ψηφισουμε ακριβως το ιδιο πραγμα...
Οσο για το...σκυλακι μου γιατι δεν ρωτατε και τον Μαρκου που ηρθε για...βιζιτα και εφυγε αρον αρον...:142: