αγνωστες 6h8c

Reaction score
0
48b2.jpg
4757.jpg

εχει κανενας καλος χριστιανος ιδεα για το ποιος κατασκευαζει τις συγκεκριμενες 6h8c?
αξιζουν μια?

ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
13
Αν και οχι καλος Χριστιανος

Οι συγκεκριμενες 6H8C παραγονται στο
Novosibirsk Factory - Σιβηρια Ρωσια.

Τις βγαζουν βεβαια και αλλα Ρωσικα εργοστασια.

Πληρη στοιχεια εδω

http://www.gstube.com/data/?mmm=591

Τωρα που ξερεις ποιο ειναι το σωστο μερος για τετοιες πληροφοριες, οταν ξαναχρειαστεις κατι δεν χρειαζεται να παιδευεσαι αλλου. Ρωτα κατευθειαν εδω.

Δες και αυτο

http://www.AudioCraftworks.gr/gr/pages/Arthra/internet/Tubefactories.pdf

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Εντάξει, είναι 6SN7 equivalent. Είπα κι εγώ, σ' έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω...

Reaction score
1

:602:
Tοτε ειναι σιγουρα κρυογεννημενες !!!!!!!!!

Reaction score
13

:602:
Tοτε ειναι σιγουρα κρυογεννημενες !!!!!!!!!
:142: :142: :142:

Τις πανε και μια βολτα με τον Υπερσιβηρικο και τραβανε το κρυο της αρκουδας.

Reaction score
0
ειναι καλυτερες απο τις διαφορες svetlana,sovtek kai electroharmonix που κυκλοφορουν?
τις εχει ακουσει κανενας??(το πιο σημαντικο)

Reaction score
0
ειναι καλυτερες απο τις διαφορες svetlana,sovtek kai electroharmonix που κυκλοφορουν?
τις εχει ακουσει κανενας??(το πιο σημαντικο)
Στα αυτιά μου ακούστηκαν στηριχτές, μεταλλικές κ.λ.π . Η δοκιμές έγιναν σε προενισχυτή Blue Velvet κατασκευής μου. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να άλλαζαν μετά απο 80 - 100 ώρες λειτουργίας. Εγώ πάντως δεν τις άντεξα πάνω από 15 - 20 ώρες. Δυστυχώς το μέτρο σύγκρισης ήταν μια σειρά απο αρκετά καλές NOS όσον αφορά πάντα τα δικά μου μέτρα και σταθμά.
KENRAD, RAYTHEON, RCA, GE. (από καλυτερη προς χειρότερη)
Δεν έχει τύχει να ακούσω ακόμα SOVTEK και EH. Καλά λόγια ακούγονται για τις χρυσοπόδαρες ΕΗ.
Πάντως για τις συγκεκριμένες 6Ν8C εάν δεν έχεις προβεί ήδη σε αγορά τους, ευχαρίστως να σου δανείσω ένα ζευγάρι για τα δικά σου συμπεράσματα.

Reaction score
0
ευχαριστω για την προσφορα.
τις εχω παραγγειλει απο ιντερνετ και τις περιμενω.
παντως θα ειναι καλυτερες απο αυτες που θα αντικαταστησουν(βλ. κινεζικες).Και αυτες που περιμενω nos ειναι απλα ισως να επρεπε να παω σε
τπτ αλλες?

Reaction score
13
Στα αυτιά μου ακούστηκαν στηριχτές, μεταλλικές κ.λ.π . Η δοκιμές έγιναν σε προενισχυτή Blue Velvet κατασκευής μου. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να άλλαζαν μετά απο 80 - 100 ώρες λειτουργίας. Εγώ πάντως δεν τις άντεξα πάνω από 15 - 20 ώρες. Δυστυχώς το μέτρο σύγκρισης ήταν μια σειρά απο αρκετά καλές NOS όσον αφορά πάντα τα δικά μου μέτρα και σταθμά.
KENRAD, RAYTHEON, RCA, GE. (από καλυτερη προς χειρότερη)
Δεν έχει τύχει να ακούσω ακόμα SOVTEK και EH. Καλά λόγια ακούγονται για τις χρυσοπόδαρες ΕΗ.
Πάντως για τις συγκεκριμένες 6Ν8C εάν δεν έχεις προβεί ήδη σε αγορά τους, ευχαρίστως να σου δανείσω ένα ζευγάρι για τα δικά σου συμπεράσματα.
Να συμπληρωσω σαν πολυ καλη την ολοκαινουργια 6SN7GT, της Ρωσικης πλεον Tungsol.
Επισης οταν μιλαμε για RCA, υπαρχουν καμποσα μοντελα αναλογα με την χρονικη περιοδο.
Αλλα οι περισσοτερες RCA που πουλιουνται απο δω κι απο κει ειναι αρκετα "περπατημενες".

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo