- Reaction score
- 0
:142: :142: :142:Οι συγκεκριμενες 6H8C παραγονται στο
Novosibirsk Factory - Σιβηρια Ρωσια.
:602:
Tοτε ειναι σιγουρα κρυογεννημενες !!!!!!!!!
Στα αυτιά μου ακούστηκαν στηριχτές, μεταλλικές κ.λ.π . Η δοκιμές έγιναν σε προενισχυτή Blue Velvet κατασκευής μου. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να άλλαζαν μετά απο 80 - 100 ώρες λειτουργίας. Εγώ πάντως δεν τις άντεξα πάνω από 15 - 20 ώρες. Δυστυχώς το μέτρο σύγκρισης ήταν μια σειρά απο αρκετά καλές NOS όσον αφορά πάντα τα δικά μου μέτρα και σταθμά.ειναι καλυτερες απο τις διαφορες svetlana,sovtek kai electroharmonix που κυκλοφορουν?
τις εχει ακουσει κανενας??(το πιο σημαντικο)
Να συμπληρωσω σαν πολυ καλη την ολοκαινουργια 6SN7GT, της Ρωσικης πλεον Tungsol.Στα αυτιά μου ακούστηκαν στηριχτές, μεταλλικές κ.λ.π . Η δοκιμές έγιναν σε προενισχυτή Blue Velvet κατασκευής μου. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να άλλαζαν μετά απο 80 - 100 ώρες λειτουργίας. Εγώ πάντως δεν τις άντεξα πάνω από 15 - 20 ώρες. Δυστυχώς το μέτρο σύγκρισης ήταν μια σειρά απο αρκετά καλές NOS όσον αφορά πάντα τα δικά μου μέτρα και σταθμά.
KENRAD, RAYTHEON, RCA, GE. (από καλυτερη προς χειρότερη)
Δεν έχει τύχει να ακούσω ακόμα SOVTEK και EH. Καλά λόγια ακούγονται για τις χρυσοπόδαρες ΕΗ.
Πάντως για τις συγκεκριμένες 6Ν8C εάν δεν έχεις προβεί ήδη σε αγορά τους, ευχαρίστως να σου δανείσω ένα ζευγάρι για τα δικά σου συμπεράσματα.