αγορά για πλάσμα LG 60PZ250 60" η LG 60PZ950 60"

Reaction score
122
καλησπερα παιδια ενας φιλος μου εχει βρει σε καταστημα σε καλη προσφορα LG 60PZ250 και με ρωτησε να σας ρωτησο για να ακουσει της συμβουλες σας ...

ποια ειναι η διαφορα με αυτην LG 60PZ950 60

Reaction score
0
καλησπέρα,
θα σου απαντήσω σαν κάτοχος. Ήθελα πολλές ίντσες κ πήρα πέρυσι τέτοιο καιρό την 60pk250. Πήδησα σε αυτήν την διάσταση από 47ρα κ αυτό το ευχαριστήθηκα, αυτό που δεν ευχαριστήθηκα σε αυτήν την τηλεόραση είναι δύο πράγματα κυρίως:πρώτον η φωτεινότητα κ τα χρώματα που είναι μετρια κ τα δύο κ δεύτερον το ότι γυαλίζει-αντικατοπτρίζει τα πάντα με αποτέλεσμα όταν θέλω να δω να πρέπει αν είναι μέρα να κλείσω τα παντζούρια για να μην βλέπω μέσα στην τηλεόραση τον γείτονα αντικατοπτρισμένο...
Κ άλλες τιβί το κάνουν αυτό απλά η συγκεκριμένη λίγο παραπάνω. Σε γενικές γραμμές το ότι πήρα 60ρα με χίλια κάτι ευρώ δεν το μετανιώνω απλά αν γυρνούσα πίσω θα έπαιρνα νομίζω μια 55ρα λεντ ή lcd.

Σχετικά με το 250 ή 950, οι διαφορες πέρισυ που ήταν pk250 vs pk950 οι διαφορες ήταν στον ήχο που η μεγάλη ήταν σεταρισμένη για ντόλμπυ κ τίποτα άλλο νομίζω.

Ελπίζω να βοήθησα ποιο πολύ από ότι προβλημάτισα.

υ.γ. έτσι για το γαμώτο, πόσο την βρήκε?

Reaction score
122
Απάντηση: Re: αγορά για πλάσμα LG 60PZ250 60" η LG 60PZ950 60"

καλησπέρα,
θα σου απαντήσω σαν κάτοχος. Ήθελα πολλές ίντσες κ πήρα πέρυσι τέτοιο καιρό την 60pk250. Πήδησα σε αυτήν την διάσταση από 47ρα κ αυτό το ευχαριστήθηκα, αυτό που δεν ευχαριστήθηκα σε αυτήν την τηλεόραση είναι δύο πράγματα κυρίως:πρώτον η φωτεινότητα κ τα χρώματα που είναι μετρια κ τα δύο κ δεύτερον το ότι γυαλίζει-αντικατοπτρίζει τα πάντα με αποτέλεσμα όταν θέλω να δω να πρέπει αν είναι μέρα να κλείσω τα παντζούρια για να μην βλέπω μέσα στην τηλεόραση τον γείτονα αντικατοπτρισμένο...
Κ άλλες τιβί το κάνουν αυτό απλά η συγκεκριμένη λίγο παραπάνω. Σε γενικές γραμμές το ότι πήρα 60ρα με χίλια κάτι ευρώ δεν το μετανιώνω απλά αν γυρνούσα πίσω θα έπαιρνα νομίζω μια 55ρα λεντ ή lcd.

Σχετικά με το 250 ή 950, οι διαφορες πέρισυ που ήταν pk250 vs pk950 οι διαφορες ήταν στον ήχο που η μεγάλη ήταν σεταρισμένη για ντόλμπυ κ τίποτα άλλο νομίζω.

Ελπίζω να βοήθησα ποιο πολύ από ότι προβλημάτισα.

υ.γ. έτσι για το γαμώτο, πόσο την βρήκε?

780 ευρώ την βρήκε ....

Reaction score
122
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αγορά για πλάσμα LG 60PZ250 60" η LG 60PZ950 60"

αν επιτρεπεται, που την βρηκε μπας και παρουμε και μεις?

την ειχε βρει τα χριστουγγενα σε ενα μαγαζι στην αθηνα..και με ειχε παρει τηλ. ειχαν μεινει 2 κοματια ενα εκθεσιακο ανοιγμενο κ ενα κλειστο δεν ξερω αν παιζει ακομα η τιμη αυτη για την LG 60PZ250 60

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas