αγορά καλωδίου HDMI

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: αγορά καλωδίου HDMI

παμε λοιπον , ως γνωστο ή αγνωστο η ατλονα αλλαξε χερια (να ηταν μονο αυτη )
και σε καποιο μελος δεν δουλεψε το καλωδιο (σιγα το πραμα) η νεα αντιπροσωπια αρνηθηκε την αλλαγη.Αυτα προς ενημερωση.:126:
Αν θελει το μελος αναφερει το προβλημα του

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

βεβαια αν θυμαμαι καλα ο μαρκου τρεχει ενα τετοιο απροβληματιστα

Reaction score
1

Και η δική μου πρόταση:

Μόλις σήμερα μου ήρθε από Αγγλία, και αναγκάστηκα να τραβηχτώ μέχρι το Κορωπί για να το παραλάβω από τα γραφεία της Fedex! :141:

Βλέπετε, το πρωί στις 10 που ήρθαν για να μου το φέρουν, εγώ κοιμόμουν ακόμα του καλού καιρού. :137:

Λοιπόν, το 15άμετρο XO Platinum κλείδωσε άψογα και με χαρακτηριστική άνεση στα 1080p/60Hz, ανάμεσα στο τρίτο και ολοκαίνουριο HTPC μου και τον Sharp 21000, που είναι από τους πιο δύστροπους και απαιτητικούς προβολείς της αγοράς στο κλείδωμά του.

Ο Άγγλος πωλητής τα βγάζει σε δημοπρασίες στο e-bay με τιμή εκκίνησης τις 35 λίρες (42 ευρώ), και μετά την «ψιλοκόντρα» μου με άλλον έναν, το καλώδιο έφτασε τελικά στα 53 ευρώ κομπλέ, μαζί με τα μεταφορικά.

Η ελαστικότητά του είναι απλά άψογη και μπορείς να το στρίψεις πολύ εύκολα προς όποια κατεύθυνση θέλεις. :126:

Σε αυτήν τη τιμή το συστήνω ανεπιφύλακτα, το θεωρώ πραγματικό κελεπούρι...

Reaction score
152
βρε Πανο,ο καθενας εχει και τις πηγες του...
ομως το παλληκαρι βιαζεται και θελει κατι τωρα,οχι σε 7 μερες...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Και η δική μου πρόταση:

Μόλις σήμερα μου ήρθε από Αγγλία, και αναγκάστηκα να τραβηχτώ μέχρι το Κορωπί για να το παραλάβω από τα γραφεία της Fedex! :141:

Βλέπετε, το πρωί στις 10 που ήρθαν για να μου το φέρουν, εγώ κοιμόμουν ακόμα του καλού καιρού. :137:

Λοιπόν, το 15άμετρο XO Platinum κλείδωσε άψογα και με χαρακτηριστική άνεση στα 1080p/60Hz, ανάμεσα στο τρίτο και ολοκαίνουριο HTPC μου και τον Sharp 21000, που είναι από τους πιο δύστροπους και απαιτητικούς προβολείς της αγοράς στο κλείδωμά του.

Ο Άγγλος πωλητής τα βγάζει σε δημοπρασίες στο e-bay με τιμή εκκίνησης τις 35 λίρες (42 ευρώ), και μετά την «ψιλοκόντρα» μου με άλλον έναν, το καλώδιο έφτασε τελικά στα 53 ευρώ κομπλέ, μαζί με τα μεταφορικά.

Η ελαστικότητά του είναι απλά άψογη και μπορείς να το στρίψεις πολύ εύκολα προς όποια κατεύθυνση θέλεις. :126:

Σε αυτήν τη τιμή το συστήνω ανεπιφύλακτα, το θεωρώ πραγματικό κελεπούρι...
εσυ φταις να ξερεις:126:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: αγορά καλωδίου HDMI

βρε Πανο,ο καθενας εχει και τις πηγες του...
ομως το παλληκαρι βιαζεται και θελει κατι τωρα,οχι σε 7 μερες...

Και που να ξέρω εγώ τώρα πόσο πολύ βιάζεται ο καθένας;! :118:

Απλά έκανα κι εγώ μία πρόταση που φαίνεται να δουλεύει σωστά σε 15μετρο HDMI στα 1080p/60Hz, που είναι από τις πλέον δύσκολες και απαιτητικές συνδέσεις σε αυτό το μήκος.

Και μόνο τα 15μετρα καλώδια τα βγάζει μόνο σε δημοπρασίες ο Άγγλος πωλητής. Όλα τα υπόλοιπα μήκη από τα 10 μέτρα και κάτω, τα βγάζει και σε άμεσες πωλήσεις. Δες εδώ το 9μετρο, και εδώ το 10μετρο.

Όποιος καίγεται λοιπόν μπορεί να αγοράσει άμεσα, ενώ όποιος δεν καίγεται μπορεί να χτυπήσει δημοπρασία για να αγοράσει ακόμα φτηνότερα. Εμένα έτσι μου ήρθε το 15μετρο, όσο σχεδόν κοστίζει το 10μετρο. Άσχημα είναι;! :118:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

πλακα κανω απλα στο

σήμερα μου ήρθε από Αγγλία, και αναγκάστηκα να τραβηχτώ μέχρι το Κορωπί για να το παραλάβω από τα γραφεία της Fedex!

Βλέπετε, το πρωί στις 10 που ήρθαν για να μου το φέρουν, εγώ κοιμόμουν ακόμα του καλού καιρού.

λοιπον μιας και μαλλον ειχες , ή μπορουσες να ειχες το τρακιν #
απο την προηγουμενη μερα μπορουσες να κανονισεις ωρα και μερος παραδοσης
μιας και οτι εχω παρει απο γερμανια
και αμερικη ηταν απο φεντεξ, και επειδη πληρωνουμε για παραοδση στον χωρο μας μπορουμε να την καθορισουμε απο πριν.:126:
φιλικα rg

Reaction score
1

λοιπον μιας και μαλλον ειχες , ή μπορουσες να ειχες το τρακιν #
απο την προηγουμενη μερα μπορουσες να κανονισεις ωρα και μερος παραδοσης
μιας και οτι εχω παρει απο γερμανια
και αμερικη ηταν απο φεντεξ, και επειδη πληρωνουμε για παραοδση στον χωρο μας μπορουμε να την καθορισουμε απο πριν.:126:
φιλικα rg
Δίκιο έχεις, φυσικά και είχε tracking number, αλλά δεν είχα ιδέα ότι μπορούσα να κανονίσω με την Fedex ώρα παράδοσης. :120:

Θα μου το έφερναν ξανά την Δευτέρα, αλλά εγώ «καιγόμουν» να δω αν κλειδώνει σωστά το καλώδιο με τον Sharp, που να περιμένω τώρα μέχρι την Δευτέρα! :143:

Βλέπεις, την είχα πατήσει ήδη με ένα άλλο φτηνιάρικο 15μετρο HDMI των 15 ευρώ πάλι από Αγγλία, που δεν κλείδωνε με τίποτα στα 1080p/60Hz... :137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

η ευρωπη κανει 3-5 μερες, περιπου και η αμερικη
μια μερα νωριτερα μιλας μαζι τους και κανονιζεις ωρα και τοπο παραδοσης.Και αν θελουν ας κανουν και αλλιως:126:

Reaction score
2.485

Υπάρχει κάποιο καλώδιο HDMI - 1080 p - που να κάνει και για ..εξωτερικό χώρο. Και εξηγούμαι .

Θέλω να κατεβάσω το σήμα του NOVA (κυρίως για HD) από τον ένα όροφο στον από κάτω . Επειδή δεν γίνεται να τρυπήσω κατακόρυφα θα υπάρχει ένα τμήμα εξωτερικό . Υπάρχει καμιά λύση heavy duty.?

Reaction score
51

Γιατί δεν παίρνεις μερικά μέτρα σπιράλ ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, του κάνεις κάθετη τομή, περνάς το καλώδιο, κλείνεις με μονωτική και είσαι έτοιμος.
Μπορείς να βρεις και κατάλληλη καναλέτα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

καναλακι για να ειναι πιο παιχνιδιαρικο και ευκολα επισκεψιμο

Reaction score
2.485

Σωστά παιδιά ευχαριστώ.

Ετσι και αλλιώς θα το βάλω σε κάποιο κανάλι - σωλήνα γιά προστασία. Αλλά επειδή δεν παύει να είναι έξω (πχ εχθές θερμοκρασία 4 βαθμοί και υγρασία που μπορεί να περάσει ) λέω αν υπάρχει κάποιας προδιαγραφής .

Οχι τίποτα άλλο αλλά θα είναι αρκετός μπελάς να το ξαναπεράσω αν αστοχήσει.

Reaction score
4.237
Θα παρεις καναλακι και το καλωδιο θα το περασεις σε σωληνα απο foam - αυτους που βαζουν στους σωληνες για την μονωση... και θα ειναι το καλωδιο τζιτζι:116:

το link δεν ειναι διαφημιση απλα για να καταλαβεις σε τι ειδους σωληνα αναφερομαι.
http://www.isopipe.gr/gr/slit-seal.htm

Reaction score
89
παιδες μια ερωτησουλα αν υπαρχει κ γρηγορη απαντησουλα ακομα καλυτερα!!! :107::107:

FLAT hdmi καλωδιo περι 15 μετρα για να μπορεσω να κρεμαστω εγω μαζι με τον ανιψιο τι μου προτεινετε? (ναι θα ηθελα να βγαινει και σε λευκο για να γινει ενα με το τοιχο) για συνδεση προβολεα με bluray player...

καλα σχολια εχ διαβασει για τα atlona σε πολλα μετρα. van hull ειδα οτι εχουν κ αυτα flat αν κ το χρωμα εκρουιζει λιγο αλλα δε βαριεσαι....

αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλο (αν μπορω να το βρω κ ελλαντα ακομα καλυτερα) μηπως και καταφερω κ τελειωσω αυριο ή το σαββατο εχει καλος.... αλλιως δυστηχως παμε απο βδομαδα...

thanks to alll!!!

Reaction score
89
Re: Απάντηση: αγορά καλωδίου HDMI

Εχω δεί 15μετρο Hama στα ΜΜ με 89 ευρώ
Ρεσυ μετοχες εχεις στα ΜΜ μπα σε καλο σου!!! :142::142:
ειναι ρεσυ ομως επιπεδο ή ειναι το κλασσικο στρογγυλο γιατι δε μου κανει το στρογγυλο... :118:

Reaction score
1

Oχι ρε τι μετοχές, απλά είναι δίπλα στο σπίτι μου :137: ...το κλασικό στρογγυλό είναι, που μου θέλεις και πλακέ :142: είχες και στο χωριό σου ρε πλακέ ; :142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

καπου το εγραψα , προσοχη στο ατλονα, αν θελει το καμμενο μελος και μη ενεργο ας μιλησει να μαθουν και οι αλλοι τι του εκατσε.......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.182
Members
38.541