αγορά καλωδίου HDMI

Reaction score
89
επειδη θα παει κατω απο χσλι το χρειαζομαι να ναι φλατ ωρεεε....

αργυρη στειλε κανα λινκ ρεσυ αλλα η τιμη να περιοριζεται σε τριψηφια κ κατα προτιμηση το πρωτο ψηφιο να ναι ασσος :142::142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: αγορά καλωδίου HDMI

φλατ βγαζει με σειρα κατασκευης
wireworld (03) πρωτο hdmi
βαν ντεν χουλ
κορντ
το κακο ειναι οτι
1 ειναι ακριβα
2 μην νομιζεις οτι θα τα βαλεις κατω απο το χαλι , και θα ησυχασεις, κοιτα μου σου κατσει καμμια στραβη και αλλαζεις καλωδια και ιδεες:111:

Reaction score
89
το ωραιο ειναι οτι πακεταροντας βρηκαμε ενα 10 μετρο μου φαινεται hdmi οποτε λογικα θα το βγαλουμε το σαβ/κο χωρις εξοδα :137:

πραγμα που σημαινει οτι εχω χρονο απο δευτερα να σερφαρω μπας κ βρω κ τιποτες σε ασπρο για να μη ξεχωριζει στο τοιχο....

υγ ρεσυ αργυρη αμα παρω μπογια κ βσψω κανα δυο μετρα απτο καλωδιο δε πιστευω νσ υπσρχει θεμα εε ? να βαλω μπρος κ για μπογιατζη αμα ειναι ρεσεις :143::143:

Reaction score
208

Παίδες για να μην ανοίγω καινούριο θέμα και επειδή είναι παρεμφερές αυτό που θέλω να ρωτήσω...

Υπάρχει στην αγορά κάποιος αντάπτορας να βγάζει δύο εξόδους HDMI ; Θέλω να βάλω στην έξοδο του blu ray player για να έχω δύο εξόδους σήματος για να μη χρειάζεται να ανοίγω τον ενισχυτή όποτε θέλω να δώ κάποια ταινία που δεν έχει εφέ κλπ κλπ.
Νίκο το πήρες τελικά;Με ενδιαφέρει κι εμένα και θέλω να μάθω αν θα έχω πρόβλημα στα 15μ. γιατί αν είναι να πάω σε κάτι πολύ ακριβότερο θα προτιμήσω να αλλάζω το hdmi πίσω από τον ενισχυτή.:105:

Reaction score
36

Και η δική μου πρόταση:

Μόλις σήμερα μου ήρθε από Αγγλία, και αναγκάστηκα να τραβηχτώ μέχρι το Κορωπί για να το παραλάβω από τα γραφεία της Fedex! :141:

Βλέπετε, το πρωί στις 10 που ήρθαν για να μου το φέρουν, εγώ κοιμόμουν ακόμα του καλού καιρού. :137:

Λοιπόν, το 15άμετρο XO Platinum κλείδωσε άψογα και με χαρακτηριστική άνεση στα 1080p/60Hz, ανάμεσα στο τρίτο και ολοκαίνουριο HTPC μου και τον Sharp 21000, που είναι από τους πιο δύστροπους και απαιτητικούς προβολείς της αγοράς στο κλείδωμά του.

Ο Άγγλος πωλητής τα βγάζει σε δημοπρασίες στο e-bay με τιμή εκκίνησης τις 35 λίρες (42 ευρώ), και μετά την «ψιλοκόντρα» μου με άλλον έναν, το καλώδιο έφτασε τελικά στα 53 ευρώ κομπλέ, μαζί με τα μεταφορικά.

Η ελαστικότητά του είναι απλά άψογη και μπορείς να το στρίψεις πολύ εύκολα προς όποια κατεύθυνση θέλεις. :126:

Σε αυτήν τη τιμή το συστήνω ανεπιφύλακτα, το θεωρώ πραγματικό κελεπούρι...

Σημερα το παρελαβα απο αγγλια,εκανε 6 μερες και το χτυπησα μαζι με τα μεταφορικα 28 λιρες τα 10 μετρα!!!
αψογο στην εικονα κλειδωνει στην κουρο στα 1080/24π με χαρακτηριστικη ανεση και εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
φιλε μου σε ευχαριστω για την προταση σου. νασαι καλα.

Reaction score
1

Σημερα παρελαβα κι εγω απο Αγγλια το ΧΟ platimum 15m. Εκανε 7 μερες να έρθει και στοιχισε 43 ευρω. Αυτο που μου έκανε εντυπωση είναι οτι στην ετικετα του γραφει οτι ειναι version 1.4 ενω στο site το αναφερει ως 1,3b. Παραθετω και φωτο για του λογου το αληθες:

Reaction score
6
Μη δίνεις σημασία στο τι βερσιόν γράφουν τα καλώδια. Έτσι κι αλλιώς οι βερσιόν πλέον είναι μόνο για το harware των μηχανημάτων.

Εγώ δοκίμσα ένα που έγραφε v 1.4 και ένα άλλο που δεν έγραφε τίποτε (15μ και τα δύο) και μια χαρά είδα σε 3D το Avatar.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

αυτο σε ειδε :136:

Reaction score
72
ψαχνω για hdmi 1.4 high speed για να περασει και το 3d σημα , εχετε προτασεις τιμιες και καλες για την σχετικα οικονομικη κατηγορια ?
Με ενδιαφερει γυρω στα 2mt μηκος μονο ...

Reaction score
6.237
Παρε ενα φτηνο με 5 ευρω μια χαρα δουλεια θα σου κανει. Τα belkin ειναι μια χαρα λυση. Αν θες κατι που να ειναι αρκετα ανθεκτικο σαν καλωδιο σου προτεινω και το cliptronic που εχω εγω, το οποιο ειναι 2.0 και ειναι αρκετα ακριβοτερο.
https://www.skroutz.gr/s/3094595/Cl...th-Ethernet-HDMI-male-HDMI-male-2m-70303.html

Reaction score
72
μην νομιζεις οτι θα το χρησημοποιω σαν μαστιγιο :) , μια που θα το βαλω και μια που θα μεινει εκει μεχρι την επομενη αναβαθμιση , αυτο που με ενδιαφερει ειναι το τελικο αποτελεσμα ...
με το 2.0 δεν θα εχω προβλημα με την συνδεση , η τηλεοραση μου ειναι 1080 οχι 4κ

Last edited:

Reaction score
6.237
μην νομιζεις οτι θα το χρησημοποιω σαν μαστιγιο :) , μια που θα το βαλω και μια που θα μεινει εκει μεχρι την επομενη αναβαθμιση , αυτο που με ενδιαφερει ειναι το τελικο αποτελεσμα ...
με το 2.0 δεν θα εχω προβλημα με την συνδεση , η τηλεοραση μου ειναι 1080 οχι 4κ
το 2.0 ειναι συμβατο με τα προηγουμε μη σε ανησυχεί αυτο

Reaction score
72
το 2.0 ειναι future proof (για την ωρα , πριν βγει κανα 8Κ) σαν αποτελεσμα στη δικη μου tv σε σχεση με το belkin η ενα αλλο στην κατηγορια μεχρι 20 ευρω , ποιο θα ηταν καλυτερο ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.184
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe