αγορά projector

Reaction score
0
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τον Epson ΕΗ TW 5200 και αν έχετε κάτι να αντιπροτείνετε.
Να σημειώσω ότι η χρήση του θα γίνεται σε σχολεία που δεν θα μπορούμε να έχουμε πλήρη συσκότιση. Μήπως να προτιμήσω DLP αντί για 3LCD.?

Reaction score
15.548
θελει 3 chip ο προβολεας για να μην υπαρχουν παρενεργειες.....δεν μας φταινε σε τιποτα τα παιδακια.....

θελεις προβολεα με πανω απο 3500lumens

θα επαιρνα καποιον epson που να εχει και καλη εγγυηση...

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση σου Κώστα. Τι εννοείς όμως παρενέργειες.? Τι είδους .? έχεις να μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο σε 3 chip dlp HD 3D.? τα 3500 lumens αν θέλω να τον χρησιμοποιήσω και για οικιακή χρήση δεν θα μου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα .?

Reaction score
0
Το budget μου ειναι κοντά στο 1000€.. Άρα μιλάμε για κάποιον 3 LCD η χρήση του οποίου θα γίνεται σε σχολεία χωρίς πλήρες σκοτάδι και στο σπίτι για καμία ταινία έχετε να μου προτείνεται κάτι .? Ευχαριστώ!

Reaction score
60
Εαν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενος αλλα σε πραγματια εξαιρετικη κατασταση και σε τιμη χωμα, δες την αγγελια μου για τον Mitsubishi HC6500

Reaction score
0
Θα ήθελα κάτι καινούργιο να σου πω την αλήθεια και με περισσότερα lum. O epson eh tw 5200 τι σου λέει .?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Εαν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενος αλλα σε πραγματια εξαιρετικη κατασταση και σε τιμη χωμα, δες την αγγελια μου για τον Mitsubishi HC6500
δεν κάνει, έχει λίγο φως... πρέπει να έχει 3500 lumens+

φίλε rottenios οι προδιαγραφές που έχεις βάλει δεν καλύπτονται πλήρως από κάποιον φθηνό προβολέα.

Στο σχολείο που δεν έχεις πλήρη συσκότιση θες προβολέα που να μπορεί να δώσει τουλάχιστον 3500 lumens και να μην δημιουργεί πρόβλημα στα παιδιά όπως κάνουν οι DLP με ένα chip λόγω του rainbow, άρα πας σε 3LCD ή 3-Chip DLP(10.000€+).
Ένας προβολές που δίνει 3500 lumens δύσκολα μπορεί να δουλέψει σωστά σε σαλόνι ή άλλο χώρο με χαμηλό περιβάλλοντα φωτισμό ή ακόμα και πλήρη συσκότιση εκτός κι αν έχεις οθόνη 200"+.

ο Epson EH-TW5200 κάνει για το σπίτι αλλά δεν κάνει για το σχολείο

Reaction score
9
δεν κάνει, έχει λίγο φως... πρέπει να έχει 3500 lumens+

φίλε rottenios οι προδιαγραφές που έχεις βάλει δεν καλύπτονται πλήρως από κάποιον φθηνό προβολέα.

Στο σχολείο που δεν έχεις πλήρη συσκότιση θες προβολέα που να μπορεί να δώσει τουλάχιστον 3500 lumens και να μην δημιουργεί πρόβλημα στα παιδιά όπως κάνουν οι DLP με ένα chip λόγω του rainbow, άρα πας σε 3LCD ή 3-Chip DLP(10.000€+).
Ένας προβολές που δίνει 3500 lumens δύσκολα μπορεί να δουλέψει σωστά σε σαλόνι ή άλλο χώρο με χαμηλό περιβάλλοντα φωτισμό ή ακόμα και πλήρη συσκότιση εκτός κι αν έχεις οθόνη 200"+.

ο Epson EH-TW5200 κάνει για το σπίτι αλλά δεν κάνει για το σχολείο

Τι εννοείς "πρόβλημα"
το rainbow effect των DLP, μπορεί να είναι επικίνδυνο/βλαπτικό/κουραστικό για την όραση?
Σκέφτομαι να αγοράσω προβολέα για ταινίες σπίτι.(<800 euro)
Πρέπει να προτιμήσω lcd?

Reaction score
12.111
Εγώ με τη μηδενική εμπειρία μου για <900 ευρώ όχι μόνο προτείνω, αλλά είμαι έτοιμος να τα σκάσω για DLP.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.122
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio