αγορα απτο ελληνικο ps store

Reaction score
5
παιδια σας παρακαλω οποιος ξερει ας με βοηθησει!
1.με μια προπληρωμενη καρτα απτην attica bank (attica gift card visa)γιατι δεν μπορω να κανω αγορα? λει οτι τα στοιχεια της καρτας δεν ειναι valid... μετην ιδια καρτα στο αμερικανικο store (us) με μια αμερικανικη διευθυνση λειτουργησε!

2.αγορασα απτο αμερικανικο store το πακετο call of duty 4 map pack και το εγκατεστησα αλλα δεν λειτουργησε. καμια αλλαγη δεν ειδα γιατι?

please help...

Reaction score
173
Απάντηση: αγορα απτο ελληνικο ps store

Περιεργο...
Εχει πλουτο μεσα;

Reaction score
5
εχει.πρωτα δοκιμασα στο ελληνικο store
μετα στο αμερικανικο και το δεχτηκε.

Reaction score
1
Απάντηση: αγορα απτο ελληνικο ps store

Για το 1 δεν μπορω να σε βοηθησω.
Για το 2 αν το δισκακι ειναι ευρωπαικο και αγορασες χαρτη απ'το αμερικανικο store(και το αντιστροφο) πολυ πιθανο να μην παιζει. Μου εχει τυχει κι εμενα.

Reaction score
7
Χτές αγόρασα κάτι παιχνιδάκια για το Playstation Eye από το Ελληνικό Store με Prepaid της Eurobank και όλα ήταν μια χαρά.

Reaction score
0
Και εγώ έχω κάνει αγορά από το ελληνικό store με eurobank prepaid , έχει μια επιλογή κάπου στο ps3 που είναι σαν να επιτρέπεις το ps3 να κάνει συναλλαγές με πιστωτική (δε το θυμάμαι ακριβώς) αυτό το έχεις κάνει ; γιατί στην αρχή και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με την eurobank και ήταν αυτή η επιλογή .

Reaction score
5
οσο κουφο και αν ακουγετε μπηκα απτο pc στο store και απο εκει την δεχτηκε!:111:

Reaction score
1
Και γω προπληρωμενη απο την Attica χρησιμοποιω στο ελληνικο store και τη δεχεται μια χαρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas