αγορα βιντεοκαμερας!!!

Reaction score
0
ειμαι και εγω σε αναζητηση βιντεοκαμερας και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την HC3. την εχω βρει εδω

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=175993&ext=skroutz

στα 1199 ευρω αλλα απο το εν λογω μαγαζι δεν εχω παρει τιποτα. Ξερει καποιος τι παιζει?

Απο ποιοτητα απο οτι λετε οι ιδιοκτητες της ειναι φανταστικη. Ελατωματα?

Reaction score
164
To www.adorama.gr την έχει στα 1260€, το www.katerelos.gr κάπου εκεί θα την έχει. Και τα δύο είναι καταστήματα και με φυσική υπόσταση στην Αθήνα. Παίρνουν και τα σχετικά παζάρια.
Κωνσταντίνε και εγώ την ίδια κάμερα έχω, αλλά με τριπλάσιες ώρες εγγραφής. :? Η ποιότητά της είναι κορυφαία, ιδίως με λίγο φως είναι καλύτερη από τις τρίτσιπες (κανόνας απαράβατος: τίποτα δεν κερδίζει το φυσικό μέγεθος του CCD σε ποιότητα και η 90ρα έχει μεγάλο CCD). Αυτό που με εκνευρίζει, και υπάρχει και στην HC3 είναι η touch screen και η έλλειψη manual ρυθμίσεων. Γι' αυτό, προσωρινά, δεν το σκέφτομαι.

Reaction score
3
Εγώ βέβαια το σκέφτομαι και από την πλευρά της επεξεργασίας σε Η/Υ. Γιατί το DV είναι πιό εύκολο από το HD. Άσε που γράφω σε 4 κανάλια ήχου και μετά το μετατρέπω σε 5.1.
Εκτός κι αν οπλιστώ με υπομονή για το χρόνο που θα θέλει το render και φυσικά συμβιβαστώ με wmv αρχεία για να κρατήσω την ποιότητα HD.

Reaction score
14
unforgiven said:
To www.adorama.gr την έχει στα 1260€, το www.katerelos.gr κάπου εκεί θα την έχει. Και τα δύο είναι καταστήματα και με φυσική υπόσταση στην Αθήνα
και τα δύο τζίφος και ειδικά για το adorama αφού μου είπε οτι δεν την εχει σε στοκ και θελει 10 μερες παραγγελία, μετά που ρώτησα κάτι ακόμα μου λεει εχω πολλή βαβούρα και δεν μπορώ να ασχοληθώ τώρα πάρε με άλλη μερα....!!!! Μαγαζάτορες μετά σου λένε...?? Βρε μάστορα πάρε το τηλέφωνο μου πιθανός πελάτης είμαι και πάρε με την ησυχία σου οταν θα πάς στην τουαλέττα να "Ξέσεις"... και μετά λένε δεν πάνε καλα οι δουλειές και δεν το ενα δεν το άλλο.

Εγώ εχω μάθει ότι εναν πελάτη δεν τον διώχνεις και ας σου ζητάει μια μπαταρία... αργότερα μπορεί να ψωνίσει και το ελικόπτερο του απο εσένα...!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Εκει μέσα(ador....) ειναι ανάλογα το ποιός θα σηκώσει το τηλέφωνο. Απο τους 6 οι 2 είναι λίγο μυστήριοι. Αν και τους ξέρω πολύ καλά, ακόμη και σε μένα έχει τύχει αυτό που λές, λίγο εκλεπτυσμένα βέβαια. Κυρίως απο τον εναν. Ας μην τον κατονομάσω. Ο ίνφο προφανώς θα ξέρει ποιόν εννοώ. :?

Reaction score
164
VIDEOMIX said:
Εκει μέσα(ador....) ειναι ανάλογα το ποιός θα σηκώσει το τηλέφωνο. Απο τους 6 οι 2 είναι λίγο μυστήριοι. Αν και τους ξέρω πολύ καλά, ακόμη και σε μένα έχει τύχει αυτό που λές, λίγο εκλεπτυσμένα βέβαια. Κυρίως απο τον εναν. Ας μην τον κατονομάσω. Ο ίνφο προφανώς θα ξέρει ποιόν εννοώ. :?
Ου, καλά!
Γιάννη, πάρε και τον Κατερέλο να δεις διαφορά!

Reaction score
14
chrysos said:
στον Κατερελο πηρες?
πήρα τον Κατερέλο αλλά δεν την εχουν ακόμα βαλει σαν προιόν για πώληση και δεν εχουν και τιμή. Θα περιμένω δεν κάνω βιαστικές κινήσεις αν και το www.edirect.gr την εχει 1240 που είναι μεχρι στιγμής η καλίτερη τιμή. Καμμιά εμπειρία καλή κακή απο το edirect?

Reaction score
2
να ξερετε οτι υπαρχει ελλειψη γενικως.......

και στη sony στη κηφισιας ειχε φυγει και η τελευταια απο τις 10 που παρελαβαν οπως μου ειμαν χτες που πηγα να παρω ενα φακο....απο τον αλλο μηνα.....!!!!;)

Reaction score
3
mixalis kanakakis said:
να ξερετε οτι υπαρχει ελλειψη γενικως.......

και στη sony στη κηφισιας ειχε φυγει και η τελευταια απο τις 10 που παρελαβαν οπως μου ειμαν χτες που πηγα να παρω ενα φακο....απο τον αλλο μηνα.....!!!!;)
Χτες το μεσημέρι ρώτησα στο Stereopark (Λ. Αλεξάνδρας 34) και την είχε ετοιμοπαράδοτη στα 1.370 €.

Reaction score
14
Τελικά η αγορά της SONY HC3 εγινε σήμερα Σάββατο 24/6/2006 και ώρα 10:00 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ στο the MALL.

τιμή 1250 και είχαν 3 σε στόκ.

Δεν εχω προλάβει ακόμα να κάνω δοκιμές αλλά σας ετοιμάζω ενα συγκριτικό με την HC1000 3CCD. Παράλληλες λήψεις σε κοινό τρίποδο με συγχρονισμό τόσο του ΖΟΟΜ αλλά και του REC START/STOP με Lanc controller. Το αποτέλεσμα θα γίνει render σε ενα αρχείο κοινό όπως το demo που έχουμε το pal_vs_hdv.wmv

Το τελικό συγκριτικό θα είναι άλλη μια πρωτιά του avsite μας.

Πρώτες ενττπώσεις είναι οτι ειναι μια ψωτογραφική μηχανή που γυρνάει βιντεο με 4μπιξελς το κάθε καρέ της!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
3
Καλορίζικη DreamGr, ποιός σε πιάνει τώρα, θα βλέπεις και τον ευατό σου highdefinismeno :D :D :D
Αλήθεια το pal_vs_hdv.wmv υπάρχει πουθενά στο site;
Μόλις το πρόσεξα στην σελίδα του Πλαισίου: http://www.plaisio.gr/IWCatProductP...=15&Product_Id=328089&Merchant_Id=1&sts_cid=3
Άλλη τιμή έχει το κάθε κατάστημα;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.324
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian