αγορα δεκτη HD

jdo

Reaction score
0
γεια σε ολα τα μελη του φορουμ.εχω καταληξει σε αγορα δεκτη αναμεσα σε 3 δεκτες. (az box premium,dm 500hd,qbox). μπωρει καποιος να μου πει ποιος ειναι ο καλυτερος, σε εικονα ,και σε υποστηριξη software. ευχαριστω. γιαννης.

Reaction score
4.909
Απάντηση: αγορα δεκτη HD

Επειδή σ αυτούς τους δέκτες ενδιαφέρει πρώτιστα η υποστήριξη μπορω να σου πω ότι ο azbox hd έχει καλύτερη υποστήριξη από τον qbox hd
Σε εικόνα δεν ξέρω να σου πω, δεν τους έχω δει δίπλα δίπλα αλλά σε τέτοια θέματα υπερτερούν συνήθως οι καλοί μή linux δέκτες, με τους οποίους όμως δεν έχεις τα παιχνιδάκια των λινουξάτων...

jdo

Reaction score
0
Re: Απάντηση: αγορα δεκτη HD

Επειδή σ αυτούς τους δέκτες ενδιαφέρει πρώτιστα η υποστήριξη μπορω να σου πω ότι ο azbox hd έχει καλύτερη υποστήριξη από τον qbox hd
Σε εικόνα δεν ξέρω να σου πω, δεν τους έχω δει δίπλα δίπλα αλλά σε τέτοια θέματα υπερτερούν συνήθως οι καλοί μή linux δέκτες, με τους οποίους όμως δεν έχεις τα παιχνιδάκια των λινουξάτων...
s.euxaristo gia tin apantisi sou.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

επειδή τυγχάνει να διαθέτω και τους τρείς δέκτες που αναφέρεις, για εμένα πρώτα θα τοποθετούσα τον AZBox HD ώς δέκτη για όλες τις δουλειές και με το καλύτερο chipset, μετά τον Dreambox 800 HD (δεν υπάρχει 500HD) και τελευταία τον QBoxHD...

jdo

Reaction score
0
Re: Απάντηση: αγορα δεκτη HD

επειδή τυγχάνει να διαθέτω και τους τρείς δέκτες που αναφέρεις, για εμένα πρώτα θα τοποθετούσα τον AZBox HD ώς δέκτη για όλες τις δουλειές και με το καλύτερο chipset, μετά τον Dreambox 800 HD (δεν υπάρχει 500HD) και τελευταία τον QBoxHD...
πανο σ,ευχαριστω για την βοηθεια σου..

Reaction score
0

Προς Θεού μην αγοράσεις τον Qboxhd. Θα μετανοιώσεις χίλιες φορές. Για μένα πάρε έναν opticum που είναι εγγύηση.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Βρήκα Dreambox 500 HD, αλλά είναι 1080i, ενώ ο AZBox HD είναι 1080p. :403: Άσε που ο πρώτος κοστίζει και 20€ παραπάνω.

δε υπάρχει ακόμη ο 500HD , τον Ιανουάριο...

και ενα συγκριτικό μεταξύ των Dreambox...

και ενα εσωτερικό...

Reaction score
20.856

Πω πω, πάλι φτηνοκατασκευή μοιάζει, τώρα θα έχει όμως και τη στάμπα "HD"! :119: Και θα κάνει κανένα 300άρι! :108:

Reaction score
0
Eχω τον azbox elite εδω και 4 μηνες και τα κανει ολα και συμφερει δεν θα τον αλλαζα με τιποτα εχω βαλει και το επιγειο tuner και παιζει τα παντα μια χαρα για ταλεφτα του φιλε :145:

Reaction score
0

αδερφε αν δεν θες να λιώσεις στα φορα για να τα βγάλεις πέρα με τον δέκτη μακριά απο νεοσυλλέκτους και πολλά υποσχόμενους

ο μόνος διαχρονικός δέκτης με τεράστια υποστήριξη ειναι (και θα ειναι για πολύ καιρό) το όνειρόκουτι
θα κάνεις ώμος μια υποχωρήσει στην ποιότητα του SD απο τι λένε δλδ γιατί προσωπικά δεν με χαλάει και πολύ, μιαχαρα μου φαίνεται

αυτά

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik