αγορα ενισχυτη

Reaction score
0
καλησπερα σας. τελικα για ηχεια αποφάσισα να πατω τα harman kardom hkts 5. το θεμα ενισχτυτη να παρω τον yamaha rxv375 3d η να παρω τον καινουργιο της κarman τον avr151 η τιμη ειναι περιπου ιδια. αν εχει να προτινει κανενας αλλος κανενα αλλο set ας μου το πει, ευχαριστω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
O 158 , δεν έχει κανένα πρόβλημα να οδηγήσει τέτοια ηχεία.
Οσο για τα watts απο πίσω , τι εννοείς?maximum consumption?

Reaction score
2
μαλλον αυτο εννοω
επειδη απο πισω δε γραφει ή τουλαχιστον δε φαινονται ποσα watt ειναι ,παραθετω απο την επισημη σελιδα τα specifications:
Power RequirementAC 230V, 50Hz–60Hz, 100W
Power Consumption (full power/idle)540W / 250W rated
Dimensions (H x W x D – Metric/English)165mm x 440mm x 385mm
Weight (Metric/English)9.1kg
κανονικα θα πρεπει να γραφει απο πισω 540watt ή κατι λεω λαθος?
ειναι οντως τοσο δυνατος?
τι λες να περιμενω τον 151 που εχει κ περισσοτερες ευκολιες

Reaction score
209
Κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να σου αυξήσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ, η διαφορά στην κατανάλωση είναι αμελητέα. Και οι δύο ταιριάζουν λουκούμι με τα ηχεία που λες. Εάν κρίνεις ότι σου χρειάζονται οι καινούργιες ευκολίες του καινούργιου, πήγαινε στον καινούργιο.

Reaction score
2
αντιθετως,το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει στη προκειμενη περιπτωση ειναι η καταναλωση ρευματος,λες να σωθουμε απο αυτα,μπα......
τα watt τα αναφερω με τη λογικη οτι θα ειναι πιο δυνατος ενισχυτης κ αρα για μια οικιακη-ερασιτεχνικη χρηση θα μου αρκουν κ δε θα ψαχνω στο μελλον για προενισχυση

Reaction score
209
Αν τα δορυφοράκια θέλουν και τελικό να δουλέψουν, τότε χαθήκαμε. Εξ' όσων γνωρίζω οι HK ανακοινώνουν ισχύ πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Τώρα αν τα συνιστώμενα 50watt πρόσληψης ισχύος που αναφέρει ο κατασκευαστής του κουιντέτου, δεν καλύπτονται από την ισχύ των εν λόγω ενισχυτών και θέλουν τελικό, μάλλον ψάχνεις λάθος προδιαγραφές.

Reaction score
7.905
Όλα καλά θα πάνε. Ο 151 δίνει 75w/ch. Τα ηχειάκια είναι "κάπως" με 86db, αλλά ο φίλος μάλλον θα αρκεστεί σε αυτό το setup.

Reaction score
7.905
Αμ καλά το έγραψα για την προθέρμανση...

Κοιτώ το πρώτο μήνυμα με 151 και hkts 5. Έχω 86db και 75w/ch και απαντώ.

Εσύ όμως διαβάζεις το "βελτιωμένο" μήνυμα με 158 και klipsch quintet II δίχως sub...

Τώρα που το σκέφτομαι, το ppq m2 δεν το έχω δοκιμάσει!

Reaction score
209
Και ούτε πρόκειται γιατί δεν θα το φέρουν. Άσε να σε πιεμιάσω καλύτερα να μην χαλάμε το νήμα.

Reaction score
2
ενταξει φιλε Γιαννο Τσιου,μη βαρας :smg:
καλα κανετε κ τα λετε,αλλα καταλαβαινω οτι τα ηχειακια δεν θελουν τελικο για να οδηγηθουν
εξαλλου δε νομιζω ολοι αυτοι που κοιτουν για avr me preout εχουν αμεσο σκοπο για συνδεση με τελικο
εχω κατι παλια ηχεια δαπεδου jvc κ μελλοντικα ισως παιξουν κ αυτα
ευχαριστω παντως:hi:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517