αγορα ηχοσυστημα σπιτιου. βοηθεια!!!

Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
τι ηθελε ο αθρωπος ?
ενα στερεο ν' ακουει τη μουσικουλα του
ωραιο στο ματι - ευχαριστο στ' αυτι
χωρις γκρινια να ευχαριστιεται το φικο του
βλεπει φως και μπαινει
στο κλουβι με τσι τρελες
τι μικροφωνα και παυλους
τι σαμπ (ζευγη) και μετατροπεις
τι γαλβανικη απομονωση και οπτικη ινα
το νταμπιν φαχτορ μου μεσα δηλαδη
ο ενας για παχιες κουρτινες ο αλλος για τριγωνο

πειτε του αθρωπου να παρει το συστημα να παρει κι ενα σαμπακι και αγιος ο ερωτας !

γενικα παντως πιστευω οτι
:drinks:
ωστοσο νομιζω οτι η προταση του ημιθεου ταιριαζει στον τυπο με τα καλιτσουνια




υ.γ.
αυτο το να απαντας στον εαυτο σου , το παθαινετε κι εσεις ?
 


Μηνύματα
7.234
Reaction score
11.774
Από προσωπική εμπειρία, λέω ότι ισχύει. Είχα τα Ζ-5500 συνδεδεμένα με coaxial καλώδιο στην κάρτα ήχου του Η/Υ κι άκουγα κάθε διακόπτη φωτός στο σπίτι. Έβαλα οπτική ίνα κι ησύχασα.
Εγώ πάλι, δεν ακούω τίποτα. Ούτε τσαφ, ουτε τσουφ και στο σαλόνι είμαι τίγκα στα led. Τον αέρα από το a/c θα τον ακούσω, όπως και τη φτερωτή, αλλά όχι από το σύστημα.
 

Ndis

Titika
Μηνύματα
1.850
Reaction score
4.595
Διαχειριστής άνθρωπος, τι λέει στα μέλη..

Καλά, η διοίκηση δε βλέπει;
Κώστα κούμπωσε ενα ps5 ή ενα xbox x στο σύστημα σου και το συζητάμε ξανά. Πραγματικά η εμπειρία πρέπει να ειναι εξωπραγματική! Ουτε vrr, ουτε 120hz, ούτε oled, ούτε τίποτα. 500 ευρώ και μια μηνιαία συνδρομή σε ενα απο τα δύο services. Ουτε 5χιλιαρα για καλά πισια, ούτε σκαλπερς, ούτε τίποτα. Ενα φτηνό πείραμα είναι κάνε το και θα μας θυμηθείς.
 
Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.639
Reaction score
77.059
Κώστα κούμπωσε ενα ps5 ή ενα xbox x στο σύστημα και το συζητάμε ξανά. Πραγματικά στο σύστημα σου η εμπειρία πρέπει να ειναι εξωπραγματική! Ουτε vrr, ουτε 120hz, ούτε oled, ούτε τίποτα. 500 ευρώ και μια μηνιαία συνδρομή σε ενα απο τα δύο services. Ουτε 5χιλιαρα για καλά πισια, ούτε σκαλπερς, ούτε τίποτα. Ενα φτηνό πείραμα είναι κάνε το και θα μας θυμηθείς.
θα σταματήσει τα μαλτ και θα γίνει γκέιμερ στα γεράματα :lol:
 


Μηνύματα
2.522
Reaction score
7.326
ωστοσο νομιζω οτι η προταση του ημιθεου ταιριαζει στον τυπο με τα καλιτσουνια
Αν εννοείς εμένα προς το παρόν το budget φεύγει σε ακουστικά και dac. :offtopic:😭 :D
 
Last edited:



daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.639
Reaction score
77.059
Χικ..

Τι καλά που τα λέτε..

Χικ..


Λιμοντσελο τώρα..
- Κώστα! ώρα 10 ένα leclerc πίσω από τον βράχο KILL!

- ιιιιέφτασεεεειιιι...χικ

:lol: :roflmao:
 

Μηνύματα
21
Reaction score
30
Sorry για την αργοπορια αλλα δούλευα...Λοιπον πηγα στο athens pro audio και ο τυπος μου πρότεινε
αυτα τα 2ο το budget παει στα 1000 ευρω με αυτα και υστερα subb -
costas EAR και ενα ατιμο cd player. δεν τα ακουσα θα παω αυριο η μεθαυριο.... ψαξαμε εναλλακτικες δεν συμφωνούσε οχι οτι με νοιαζει...τα 1000 ειναι πολλα αλλα μου βαλατε το μικροβιο.ημουν για pick up +υχοσυστήματα διαβασα στο forum εδω και είπα να παρω απλα (καλο) υχοσυστήματα και εκανα το post.πιστεύετε αξιζει?η στα τοσα600-800-1000 μπορω πολυ καλυτερα? τα subb για τωρα δεν τα θελω και ειναι λαθος το καταλαβαινω για να το λετε κατι ξερετε παραπανω αλλιως δεν θα ημουν εδω να ρωταω αλλα...ευχαριστω και παλ
 

symos

You're not worthy!
Μηνύματα
2.958
Reaction score
6.684
Από τη στιγμή που μπορείς να πάρεις ενεργά ηχεία (σου προτάθηκαν αρκετά) με 8άρι woofer και λιγότερα χρήματα (εφόσον και το budget είναι σημαντική παράμετρος για σένα), γιατί να πάρεις ακριβότερα, παθητικά, με μικρότερο woofer; Does not compute. :idk:

Εγώ δεν θα σου πω ότι τα συγκεκριμένα δεν είναι καλά ηχεία (αν και δεν τα ξέρω), αλλά σίγουρα το να είναι ενεργά και 8άρια, είναι μεγαλύτερα πλεονεκτήματα από όποια ενδεχόμενη ανώτερη "ποιότητα" του συγκεκριμένου ηχείου. Οι εναλλακτικές που λέμε δεν είναι εξάλλου τίποτα τυχαία ηχεία, αλλά καταξιωμένα studio monitors. Χαμηλού budget μεν, αλλά και πάλι πολύ αξιόλογα και συνοδευόμενα από κριτικές εκατοντάδων επαγγελματιών.

Οπότε, αν ισχύει αυτό που λες στο τέλος ότι είσαι εδώ γιατί εμπιστεύεσαι ότι αυτοί που σου γράφουν ξέρουν κάτι παραπάνω και αφού βλέπεις όλοι να κλίνουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ε, ακολούθησέ τη, δεν θα βγεις χαμένος.

Για τα sub δεν θα πω τίποτα, θα στα πουν άλλοι.
Αλλά ΚΑΙ 6,5άρια παθητικά ΚΑΙ όχι sub; Ε, το παράκανες! :p
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.399
Reaction score
27.689
Από προσωπική εμπειρία, λέω ότι ισχύει. Είχα τα Ζ-5500 συνδεδεμένα με coaxial καλώδιο στην κάρτα ήχου του Η/Υ κι άκουγα κάθε διακόπτη φωτός στο σπίτι. Έβαλα οπτική ίνα κι ησύχασα.
Η μοναδική εμπειρία που είχα με "μουσική από PC με coaxial" ήταν πάρα πολύ παλιά σε ένα φίλο. Αν και έχω HTPC στις λίγες φορές που άκουσα κάτι από τα ελάχιστα πολυκάναλα αρχεία που έχω ήταν via HDMI.
Ο φίλος λοιπόν είχε ένα αρκετά ακριβό σύστημα και άκουγε CDs από το drive του PC. Όταν έβαλε να ακούσω μου έφυγε το κεφάλι, παίζει να μην έχω ακούσει χειρότερο, ένα χαλί μαύρο. Έβγαλα το CD και το έβαλα στο Pioneer DVD 747 που ήταν δίπλα και ήρθαν όλα στα ίσα τους.
Αν θα έκανα μια κριτική αυτή θα ήταν ότι από το PC το CD έπαιζε λες και άκουγα mp3 τρελής συμπίεσης πχ 64kbps, ίσως και παρακάτω. Χάλια μαύρα.
 

Μηνύματα
7.234
Reaction score
11.774
@sipias Θα σου πρότεινα να πας να ακούσεις και τα ενεργά που σου προτάθηκαν ( όσα είναι διαθέσιμα για ακρόαση ), τουλάχιστον ένα ζευγάρι για να καταλάβεις τί παίζει με δαύτα. Σημειωτέον ότι ένας έμπορος είναι λογικό να σου προτείνει κάτι που μπορει να σου πουλήσει και ενώ μπορεί να σου προτείνει το καλύτερο για το budget σου απο αυτά που διαθέτει προς πώληση, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και η καλύτερη δυνατή αγορά.

Μπορεί κάποιος να πει τη γνώμη του σχετικά με τον συλλογισμό μου περί ενεργών και minidsp, όχι επειδή έχω ανάγκη επιβεβαίωσης, αλλά να δούμε μήπως λέω και καμία μπούρδα; Αν μη τι άλλο, με 1000€ για ενισχυτή και παθητικά ηχεία ( ή ακόμα και 800€ ), μου φαίνεται πιο πλήρες ( και πιο σωστό ) το πακέτο.
 


gid

Μηνύματα
7.318
Reaction score
8.541
Ό,τι σου έγραψε ο Symos παραπάνω.

Οι υπάλληλοι των καταστημάτων είναι για να σου δίνουν 1-2-3 χαρτοκούτια αφού περάσουν την κάρτα σου από το μηχάνημα.
 

TGD

Μηνύματα
6.985
Reaction score
7.072
Ας έχει τουλάχιστον ψηφιακή είσοδο ο ενισχυτής και του κοτσάρεις ένα φτηνό BluRay για να βλέπεις και τις ταινίες σου.
Α, ναι, κι όχι 6μισάρια γούφερ χωρίς σαμπ σε τόσο μεγάλο χώρο.
 

Μηνύματα
21
Reaction score
30
Απο τα ενεργα ηχεια μπορω να δω απο κοντα τα yamaha hs8 - jbl 308p.. δυστιχος tannoy gold 7-8 δεν τα εχει καποιο κοντινο να τα δω. τα yamaha hs ειναι πιο ομορφα απο τα jbl για μενα :idk:.θα τα ακουσω! και θα βρω και ενα προενισχυτη-dac με bluetooth σωστα? και ειμαι κομπλε για αρχη νομιζω?
 




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.315
Μηνύματα
2.858.259
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top