Most visitors online was 4606 , on 14 Nov 2025
Εμενα με φοβίζουν πάντως..Καλημερα σας.Εχω την 42px7 εδω και λιγες μερες και μπορω να πω πως απο εικονα σε SD ειναι πολυ καλη.Με DVD και 1080p παρα πολυ καλη εικονα .Κινηματογραφικη θα ελεγα με καλογραμμενα DVDs.
Ομως πρεπει να λαβεις υπ'οψη , πως θα θελει στρωσιμο η οθονη (200 ωρες) ωστε να ελαχιστοποιησεις τον κινδυνο του burn in.Αλλο ενα θεμα (ανεξακριβωτο)ειναι το παρακατω που λεει:
αν και οι Plasma εχουν κατα τους κατασκευαστες 60000 ωρες ζωης , αυτο ισχυει μονο για την φωτεινοτητα
http://www.spectrum.ieee.org/nov06/4697.Το κοντραστ πεφτει γρηγορα κατα τα λεγομενα τους.Αν εχουν δικιο οι τυποι , αναλογα με την χρηση η plasma θα χασει το απιθανο μαυρο της σε 4 με 5 χρονια.
Αυτο που βλεπω εγω ειναι πως η px7 δεν παιζεται για τα χρηματα που ζηταει και πρεπει να τα σκασεις για να παρεις τετοια εικονα σε LCD.
Φθηνη LCD σε 40+ ξεχνα την θα ελεγα για sd απ'οσες εχω δει.
Υπ'οψη επισης πως δεν εχω δει κανενα να διαμαρτυρεται για αλλοιωση της αντιθεσης εδω η εξω στις plasma , οποτε δεν το παιρνω σαν δεδομενο.
Στα 900 λοιπον προτεινω κι'εγω PX7 η μια μικροτερη καλη LCD αν σε φοβιζει η Plasma .
Εκτος την LG 37LF75/76 υπαρχει καποια αλλη lcd σε αυτη την κατηγορια τιμων για καλο τηλεοπτικο σημα.Δες και αυτή που σου πρότεινα.. και τα ξαναλέμε (και η μπάνκα ...στη τσέπη):smoking: