αγορα 46 lcd η ferari και ο χωματοδρομος.....

Reaction score
0
παιδια γειας ειμαι και εγω νεος εδω μεσα και εχω μια ερωτηση.εχει δει κανεις την σονυ 46 χ3500 σε τηλεποπτικο σημα?επειδη πολλα ακουω για τις lcd και επειδη ακομα ειναι νωρις ακομα για ολα οσα μπορουν να κανουν (ειναι σαν αγορασεις ferari και να κανεις βολτες σε χωματοδρομο)και επειδη θα παιζει κατα 80% sd θα ηθελα την γνωμη σας.Αν εχετε κατι αλλο υποψιν σας δεκτο.Σκεφτομαι και για την PHILIPS 9732 αλλα και διαβαζοντας εδω μεσα βλεπω οτι καλη επιλογη θα ηταν και η panasonic PZ700 με δεδομενο οτι εχω βρει καλη τιμη για την χ3500(2400)ευρω λεω να καταληξω σε αυτην.αν βεβαια δεν εχει καλο τηλεοπτικο σημα και εχουν οι αλλες δυο δεν θα με πειραζε να δωσω 500 ευρω παραπανω.ευχαριστω
ps.ειναι η πρωτη φορα που γραφω και ελπιζω να εχω την κατανοηση σας.....

Reaction score
0
H Sony X3500 ειναι πολύ καλο μοντέλο αλλά εαν σε ενδιαφέρει περισσότερο το τηλεοπτικό σήμα καλύτερα θα ήταν να κοιταζες της Panasonic PZ700 που είναι αριστη (ειδικά στο κομμάτι αυτό)..

Εαν η ανάγκες σου ειναι περισσότερο HD, τοτε καλύτερα δες την Sony, εχε όμως υπόψη σου οτι εχουν αρχίσει να εμφανιζονται καποια (σποραδικά ακόμα) παράπονα για clouding και στην X3500, οπότε εγώ τουλάχιστον θα περιμενα λίγο ακόμα δεδομενου οτι ειναι σχετικά νεο μοντέλο

Υστερογραφο : Ferrari στο χώρο των TV ειναι μονο η Pioneer (XD ή LX series) .... Καμμια LCD δεν τις πλησιάζει (σήμερα που μιλάμε) ούτε σε απόδοση αλλά δυστυχώς ούτε και σε τιμή...

Reaction score
0
Απάντηση: αγορα 46 lcd η ferari και ο χωματοδρομος.....

οταν αναφερομουν για τις ferrari δεν ενοουσα τις σονυ αλλα γενικα ακριβα μοντελα με πολλες δυνατοτητες.ευχαριστω παντως για την απαντηση θα το κοιταξω και αυτο το μοντελο.περιμενω και αλλα παιδια να απαντησουν,γιατι νομιζω οτι αφορα παρα πολλους αυτο το θεμα....δεν ειναι ολοι της τεχνολογιας και πραγματικα επειδη ειναι σοβορα χρηματα για μια τV εχεις και πολλες απαιτησεις.ευχαριστω

Reaction score
1
Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει κυρίως το τηλεοπτικό σήμα, νομίζω πως πρέπει να κοιτάξεις προς πλάσμα μεριά. Τόσο οι panasonic, px70e (1149 euro0 & pz70 1899 euro και οι δύο στις 42 ίντσες), όσο και οι 50άρες της panny (pz70) και της pioneer, αν αντέχει το πορτοφόλι σου, είναι από πολύ καλές έως κορυφαίες επιλογές

Reaction score
0

aragorn η αληθεια ειναι οτι την πλασμα τις φοβαμαι αλλα απο οτι διαβαζω εδω μεσα δεν εχουν τα παλια προβληματα ακουω βεβαια για στρωσιματα οθονης που το μονο στρωσιμα που εχω κανει ειναι για αμαξια και αυτο τα παλια χρονια..anyway την panasonic την σκεφτομαι οσο για την pioneer νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα αντοχης τσεπης αλλα εχω την εντυπωση οτι να δινεις πανω απο 3000 για τv που σε 3 χρονια θα ειναι για πεταμα ειναι χαζομαρα..

Reaction score
14
Re: Απάντηση: αγορα 46 lcd η ferari και ο χωματοδρομος.....

...εχω την εντυπωση οτι να δινεις πανω απο 3000 για τv που σε 3 χρονια θα ειναι για πεταμα ειναι χαζομαρα..
Σωστός, και μην ξεχνάς πόσο είχαν οι πλάσμα και φυσικά οι πρώτες Full HD LCD όταν πρωτοήρθαν... ή μην πάς πολύ μακριά 1 χρόνο πρίν (πέρσυ τις γιορτές!!!!)

Με 1100 Ευρώ πέρνεις πλάσμα 42" με εικόνα κούκλα. Επίσης με κάτω απο 1000 Ευρώ πέρνεις επίσης πολλές αξιόλογες 37άρες LCD με εικόνα πολύ πολύ καλή.

Γενικά το να περιμένεις αιώνια πότε θα πέσουν όλα, δεν οφελεί, αλλά ώς εχουν τα πράγματα οι τιμές που εχουν διαμορφωθεί και η ποιότητα των νέας γενιάς πάνελ Plasma & LCD είναι σε πολύ καλό βαθμό ποιότητας.

Ομως το μάυρο είναι μάυρο 100% στις καλές plasma, όμως εχουν κάποια 30% παραπάνω κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, που και αυτό για άλλον είναι παράγοντας σοβαρός απόρριψης και για άλλον τίποτε το σπουδαίο.

Ομως αν θές καλή εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα, και να εχεις επίσης πολύ καλή απόδωση σε DVD πάς για HD Ready Plasma ή αν δεν σε νοιάζει τόσο η Τιβί, πάς για κομψότερη και ομορφότερη σε εμφάνιση και design LCD Hd Ready.

Αν και γνώμη μου είναι αν το κάνεις το "κακό" τώρα κάντο μια και καλή και πάρε 1920χ1080 να είσαι κύριος για τα επόμενα 3 χρόνια μινιμουμ. Αλλωστε αν πάς σε κάνα μεγάλο μαγαζί (Π.χ. Πλαίσιο) πάς και για 12 ατοκες οπότε τα 1100/12 = 95 ενώ τα 1800/12 = 150... δεν πεθαίνεις δα....!!!

Reaction score
0

πάς και για 12 ατοκες οπότε τα 1100/12 = 95 ενώ τα 1800/12 = 150... δεν πεθαίνεις δα....!!!
βρε dream_GR ειπαμε μεχρι 3000 ειναι καλα οχι θεμα οικονομικου αλλα αντιληψεις εσυ μας πηγες πολυ χαμηλα (1800).....οχι μονο μας πεθανες αλλα μας εκανες και μνημοσυνο!!!!

Reaction score
1
Αν είναι να δόσεις έως 3000, πάρε την 428/4080 xd της pioneer

PS
Στο fnac έχουν στημένη να παίζει η lx 5080xd!
Περίεργο μιας και δεν αναφέρονται ως premium από την intersys, αλλά όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να πάει να την χαζέψει!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508