αγορα minι projector

Reaction score
6
επειδη το πλαισιο μου το αργουσε το αγωρασα απο τις ΩΔΕΣ. Το προβλημα ειναι οτι σημερα που με πηρε τηλ αφου ειχα καταθεσει τα χρηματα και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικη εγγυηση ADAMCO. Λεω μα μου ειχατε πει οτι εχει Ελληνικη, και μετα μου λεει ΑDAMCO σημαινει οτι εχει και απο την Eλληνικη ADAMCO.

Pleo ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα σε καποια ατυχια αν χρειαστω service ε?
Service&support by adamco. Τέλος!

Service τηλ. 210-6411188
Support τηλ. 210-6444512

Αλλιώς p.m. σε εμένα.

Reaction score
807
επειδη το πλαισιο μου το αργουσε το αγωρασα απο τις ΩΔΕΣ. Το προβλημα ειναι οτι σημερα που με πηρε τηλ αφου ειχα καταθεσει τα χρηματα και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικη εγγυηση ADAMCO. Λεω μα μου ειχατε πει οτι εχει Ελληνικη, και μετα μου λεει ΑDAMCO σημαινει οτι εχει και απο την Eλληνικη ADAMCO.

Pleo ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα σε καποια ατυχια αν χρειαστω service ε?
Αν η adamco δεν ειναι η επισημη ελληνικη αντιπροσωπεια (ασχετως φυσικα αν ειναι καλη στις υπηρεσιες της η οχι) αυτο που σου εκαναν λεγεται λαμογια...
Μακαρι να μην χρειαστεις το σερβις ποτε σου.
Καλοριζικο το προβολακι!

Reaction score
6
Αν η adamco δεν ειναι η επισημη ελληνικη αντιπροσωπεια (ασχετως φυσικα αν ειναι καλη στις υπηρεσιες της η οχι) αυτο που σου εκαναν λεγεται λαμογια...
Μακαρι να μην χρειαστεις το σερβις ποτε σου.
Καλοριζικο το προβολακι!
Η adamco είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Optoma στην Ελλάδα.
Ο pico του φίλου αγοράστηκε από αυτόν από κατάστημα που συνεργάζεται με την αντιπροσωπεία.

Ως εκ τούτου προσφέρεται service&support επίσημα και με τη βούλα.

Reaction score
205
Τον εχω στα χερια μου! Ειναι τοσο καταπληκτικο οσο μας τα ελεγε ο Pleo , μεχρι τις 60" ιντσες εχει παρα πολυ καλη εικονα. πραγματικα ως που να το βαλεις σε λειτουργεια δεν μπορεις να πιστεψεις οτι αυτο το κουτακι ειναι ενας μινι προτζεκτορας.

Να πω οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορει να αποτελεσει πρωτη λυση και να παρει την θεση απο εναν κανονικο προβολεα, εκτος και αν καποιος τον θελει μονο για να βλεπει TV και τα βιντεακια απο το κινητο του σε 60 ιντσες.. Ομως για την κρεβατοκαμαρα η το εξοχικο και για να τον εχεις παντα μαζι σου στην τσεπη σου ,ειναι μια χαρα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.745
Απάντηση: αγορα minι projector

Καλορίζικος 'ο βιντεοπροβολέας'!

Reaction score
6
Μεγειές, μεγειές! :444:

Άκου λοιπόν τι έκανα μια φορά.

Πήγα σε καφετέρια και ζήτησα την άδεια να τον συνδέσω στο δέκτη της Nova που είχαν εκεί. Το τι έγινε δε λέγεται!!!! :116:

Τρελή γκατζετιά!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.745
Απάντηση: Re: αγορα minι projector

Πήγα σε καφετέρια και ζήτησα την άδεια να τον συνδέσω στο δέκτη της Nova που είχαν εκεί. Το τι έγινε δε λέγεται!!!! :116:

Τρελή γκατζετιά!
Να το πας και σε ένα καφενείο χωριού να το συνδέσεις.

Εκεί να δεις τι θα πάθουν τα Γεροντάκια που δεν ξέρουν από τεχνολογία:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: αγορα minι projector

Να το πας και σε ένα καφενείο χωριού να το συνδέσεις.

Εκεί να δεις τι θα πάθουν τα Γεροντάκια που δεν ξέρουν από τεχνολογία
Αααααχ! :143:

Λες να αφήσουν την πρέφα και να αρχίσουν το Baccarat? :142::142:

Reaction score
2

Αναμεσα στους Optoma, Aiptec & Adapt Pocket Projectors ποιος θεωρειται καλυτερος απο αποψη φωτεινοτητας και ευκρινειας? Υπαρχει καποιο συγκριτικο τεστ? ευχαριστω

Aji

Reaction score
0

Γειά χαρά σε όλους!
Εδώ και καιρό ''ζαχαρώνω'' κάποιον mini projector και o Optoma Pico Pocket 102 μου φαίνεται πολύ καλός!
Το μόνο μειονέκτημα του νομίζω ότι είναι το ότι δε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις εντελώς μόνο του(π.χ. με κάποια sd κάρτα ή κάτι τέτοιο).
Ποια είναι η γνώμη σας για κάτι τέτοιο :
http://global.ebay.com/4_GB_Mini_Multimedia_Projector_-_Micro_SD_LOW_RESERVE/320445366929/item
Είναι πολύ κατώτερος ποιοτικά;
Κάποια άλλη πρόταση;
Εσείς τί θα αγοράζατε;
Ευχαριστώ πολύ!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.123

Αυτό το μηχανάκι δεν θα το έλεγα προβολέα αλλά γκατζετάκι (μαραφέτι) που βγήκε απλώς για να μας δείξει τι μπορεί να κάνει η σημερινή τεχνολογία που συρρικνώνει τα πάντα σε μεγέθη πολύ μικρά και κατά συνέπεια δύσχρηστα.
Όπως κάτι κινητά μικρούλια που δεν μπορείς να πατήσεις τα ψιλά κουμπάκια του.

Έχω δει και το ανάλογο προβολάκι της Toshiba και είναι για κλάματα.
Απλώς μπορείς σε έναν χώρο πολύ σκοτεινό να δείξεις μια εικόνα περίπου 40 " max για να μην συνωστίζονται μερικά άτομα σε μια οθονίτσα υπολογιστή για να δουν κάτι.
Ούτε η ανάλυση είναι καλή, ούτε το φως του.
Αλλά είναι ειδικός προβολέας, πολύ μικρός (τσέπης), ελαφρύς, με λάμπα Led που μπορεί να ανάβει και να σβήνει αμέσως χωρίς πρόβλημα και χωρίς θερμοκρασίες και εκεί σταματούν τα πλεονεκτήματά του.
Δεν θα τον συνιστούσα παρά μόνο αν πραγματικά χρειάζεσαι την φορητότητά του σε ειδικές συνθήκες.
Αλλιώς κοίτα κάτι άλλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.697
Νεότερο μέλος
kkoumas