αλλαγη βραχιονα σε thorens td 160. Αξιζει?

Reaction score
1.549
Καλησπερα... σκεφτομαι εδω και αρκετο καιρο την αλλαγη του βραχιονα του 160 μου με εναν REGA rb 250 τον οποιο εχει και το πλαναρ μου και μου φαινετε αρκετα πιο βολικος και λιγοτερο μη μου απτου στο παιξιμο του! Εχω δει αρκετα δελεαστικες τιμες για τον 250 . Βεβαια ξερω πως θα πρεπει να σφαξω λιγακι το υποπλατο και να κανω και καποιες ακομα πατεντουλες για να μπει σωστα ο Rega. Το θεμα ειναι απο αποψη ηχου αξιζει τον κοπο η ταλαιπωρια αυτη? Η κεφαλη που εχω δεν ξερω αν θα ταιριαζει στον 250 ( shure v15 type ιιι)και δεν σκεφτομαι να την αλλαξω εστω αμεσα. Ποσο καλος ειναι ο TP16 μαμα βραχιονας του TD 160?

Reaction score
126
Απάντηση: αλλαγη βραχιονα σε thorens td 160. Αξιζει?

Κατα την γνωμη μου μην το κανεις θα χαλασεις το balance του υποπλατο,ο rb μαζι με την βαση του ειναι πιο βαρυς απο τον tp16 και το thorens ειναι ευαισθητο με τα ελατηρια που εχει (το εχω δοκιμασει)βρες ενα sme που παιζει super με την v15 και μπαινει ευκολα στο πλατο

Reaction score
1.549

η επιλογη καποιου SME 3009 η καποιου infinity black widow θα ηταν ιδανικες αλλα ειναι για το συστημα του υπνοδωματιου μου κ δεν θα ηθελα να ξοδεψω πολλα σε αυτο το συστημα!

Reaction score
8.905

Αξίζει με το παραπάνω ο ADC LMF 1 η 2 και είναι σε προσιτή τιμή.

Reaction score
1.549

ειναι ομοιος με τον black widow η ειναι ιδεα μου?

Reaction score
8.905

Εδώ λοιπόν ο δικός μου ADC LMF 1 με Shure V15 Type III και με Hyper-Elliptical βελόνα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut