αλλαγη subwoofer

Reaction score
1
Αφου δεν καταφερα να βρω ακομα ενα yamaha yst-sw800 sub για να ζευγαρωσω το ειδη υπαρχον πολύ καλο yst-sw800 αποφασισα να το αντικαταστησω με άλλο μεγαλυτερο διοτι για το HT μου 5.4χ6.3μ δεν με ικανοποιει και επειδη είναι δυσκολο να εχω στον χωρο μου για να δοκιμασω και να παρω ένα από τα ποιο κατω λογο του ότι μονο με παραγγελεια τα φερνουν στην Κυπρο θα ηθελα την βοηθεια σας.
1)Yamaha yst-sw1500(12ιντζο)
2)Tannoy s-sub 15(15ιντζο)
Η αλλαγη αυτή θα με ικανοποιησει και θα νοιωθω πλεον το μπασο και όχι μονο να το ακουω?Επισης με προβληματιζει που το Tannoy νομιζω δεν είναι σερβοελεγχομενο είναι συμαντικο?

Reaction score
6
Το s-sub 15 έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια. Μήπως το βρήκες μεταχειρισμένο;

Reaction score
1
το γνωριζω οτι ειναι παλιο μοντελο.μιλαω για καινουριο απο που θα μου το φερουν δεν ξερω .παντο το αποθεμα στην ελλαδα το εχει σε 870 περιπου ευρω

Reaction score
6
Περίεργο μου φαίνεται. Για τσεκάρισέ το γιατί πολλές φορές τα καταστήματα "ξεχνάνε" να ανανεώσουν τους καταλόγους τους.

Αυτό στο λέω γιατί σήμερα μου ήρθε μια λίστα από ένα τέτοιο κατάστημα όπου ζητούσαν να ενημερωθεί προκειμένου να την έχουν up to date.
Μέσα σε αυτή είδα αρκετά παλιά μοντέλα. Μέχρι και μοντέλα καταργημένα από τριετίας.

Anyway. Εγώ είμαι υπέρ του Servo Control γιατί δίνει καλύτερο έλεγχο αλλά παίζει ρόλο και η υλοποίηση. Αναφέρομαι σε ίδιας διαμέτρου γούφερ βέβαια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.305
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007