αναλυση εγγραφης panasonic sdr h80

Reaction score
0
καλησπέρα, πηρα αυτη την κάμερα πριν 3 μηνες http://www.hardshop.gr/shop/item.asp...3425&catid=355
την panasonic sdr H80.Ειχα γραψει πολλα βιντεο αλλα μολις χθες δοκίμασα να μεταφερω τα βιντεο στο pc και να τα τσεκάρω.Η οθόνη που έχω στο υπ/στη ειναι μια 23αρα sumsung με αναλυση 1920Χ1080.Το βιντέο λοιπον που έγραψα στην καλήτερη ποιοτητα εγκραφης που εχει η βιντεοκάμερα εχει αυτην την μορφή

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1920x1080 and weights 213KB.

Ομολογω δεν εμεινα ευχαριστημένος, περιμενα καλητερη αναλυση στη οθονη, να επιανε το βιντεο σχεδον ολη την οθονη με καθαρη εικονα στο 100% χωρις παραμορφωση.Τεσπα δε με απασχολει και τοσο η προβολη των βιντεο στην οθόνη του υπολογιστη, όσο στην πλάσμα τηλεοραση που εχω και ειναι 42'' με αναλυση 1024Χ768, σε αυτη την ανάλυση θα παίζουν καλα και καθαρα τα βίντεο καλυπτοντας ολη την οθόνη της τηλεορασης χωρις να κάνω ζοομ παραμορφόνοντας την εικόνα?
Γιατι ο υπάλληλος απο το μαγαζι που την αγόρασα μου ειχε πει οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα με την αναλυση των βιντεο στην ΤV που θα τα παιξω.Δλδ βρε παιδια σε τι αναλυση γράφει η βιντεοκάμερα?. Γιατι απο καμερες και φακους δε ξέρω τιποτα sory :120:.Αν πάντος δεν εχει αξιολογη εγγραφη με μεγαλη αναλυση η καμερα που εχω να μου το ελεγε ο υπάλληλος του καταστηματος να επαιρνα κατι ποιο ακριβο και οχι οτι ήθελε να ξεστοκάρει.
Και τι κάμερα πρεπει να πάρω ρε παιδια για να εχω βιντεο με καλη αποδοση στην 1920Χ1080 αναλυση της TFT 23αρας οθονης που έχω??
.Με πόσα γιουρω θα ειμαι οκ :138:

Reaction score
3
Απάντηση: αναλυση εγγραφης panasonic sdr h80

Η κάμερά σου είναι προφανώς Standard Definition, δηλαδή γράφει σε 720 χ 576 (αναμορφικό), μιας και είναι σε 16χ9, δηλαδή 1024 χ 576.
Επομένως στον Η/Υ σίγουρα θα βλέπεις ένα κάδρο μικρότερο από την οθόνη σου που είναι 1920 χ 1080, όταν το πρόγραμμα που αναπαράγεις δεν είναι σε full screen, αλλά επιλέγεις το original.
Στην TV σου θα βλέπεις την ανάλυση της κάμεράς σου αφού είναι οι ίδιες.
Αν θέλεις να δεις ανάλυση 1920 χ 1080, τότε θα αγοράσεις μια κάμερα HD και φυσικά μια TV Full HD.

Reaction score
0

αυτην που έχω την αγόρασα 270ευρω στον κατερελο.Και ήταν η ποιό φθηνη αφου οι αλλοι την είχαν απο 300 ευρω και πάνω, με αυτο το κριτηριο της τιμης θεώρησα οτι θα ηταν πολυ καλη και σε ανάλυση εγγραφης χωρίς να ψάξω αφου ειμαι και ασχετος, αλλα καταλαβα τωρα οτι η τιμη ειναι φουσκομένη λόγο του σκληρου δίσκου που έχει.Απ ότι έψαξα τώρα ειδα οτι με τα ιδια λεφτα περιπου θα μπόρουσα να πάρω μία camera hd χωρις σκληρο δισκο βέβαια.Απ την μία θα ειχα κάλλη ανάληση και απ την άλλη δε θα ειχα σκληρο.Η ουσια ειναι οτι δε το εψαξα σωστα το πράγμα.Αυτη εδω για πάραδειγμα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563617 μιλάει για 1920Χ1080.Αυτη δλδ θα εδειχνε στην οθόνη του υπολογιστη μου με την ίδια καθαρότητα που δείχνει σε πάραθυρο στο υπ/στη η τωρινη μου κάμερα... με την διαφορά οτι θα κάλυπτα όλη την οθόνη με αυτη που λέω.
Θα δω τι θα κάνω, μπορεί να την πουλήσω και να πάρω μία αλλη σαν την sony που παραθέτω.
Ααα μπορει και να την δεχτει πίσω αυτη που εχω τώρα ο κατερελος, βάζω και αυτη την πιθανοτητα.. γιατι εχει και απο την μεριά του ενα άδικο γιατι αλλα ζητησα αλλα μου έδωσε... αν και αυτο το βλέπω πολυ απιθανο.
Ευχαριστω φίλε για την βοήθεια

Reaction score
0

Η κάμερά σου είναι προφανώς Standard Definition, δηλαδή γράφει σε 720 χ 576 (αναμορφικό), μιας και είναι σε 16χ9, δηλαδή 1024 χ 576.
Επομένως στον Η/Υ σίγουρα θα βλέπεις ένα κάδρο μικρότερο από την οθόνη σου που είναι 1920 χ 1080, όταν το πρόγραμμα που αναπαράγεις δεν είναι σε full screen, αλλά επιλέγεις το original.
Στην TV σου θα βλέπεις την ανάλυση της κάμεράς σου αφού είναι οι ίδιες.
Αν θέλεις να δεις ανάλυση 1920 χ 1080, τότε θα αγοράσεις μια κάμερα HD και φυσικά μια TV Full HD.
Τι πρέπει να προσεξω για να επιλεξω μια καμερα...αυτο θα με βοηθαγε πολυ αν μου έλεγες...π.χ στους επεξεργαστες υπ/στων κοιτας το συγρονισμο mhz ta nm για θερμοκρασίες και το ποσους πυρηνες εχουν, στις κάμερες τι κοιτας για την επιλεξεις, τι χαρακτηριστικα δλδ πρεπει να εχει ο φακος κλπ.Αυτη για παραδειγμα ειναι καλη?

Reaction score
3

Από το γράψιμό σου, καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ αγχωμένος.
Πίστεψέ με δεν χρειάζεται.
Μιας και δεν βλέπω να σου απαντάει κάποιος που να έχει HD κάμερα (μιας και ψάχνω κι εγώ να πάρω), θα σου πω 2-3 σημαντικά πράγματα να προσέξεις:
1. Ανάλυση απαραίτητα 1920 χ 1080 progressive
2. 3 αισθητήρες (MOS / CCD)
3. Ήχο 5.1
Τώρα τα υπόλοιπα περί pc και τι κοιτάς, πάρε ένα core i7 με 6 GB μνήμη και μια καλή κάρτα γραφικών γύρω στα 150€, όχι παραπάνω και είσαι εντάξει.
Εγώ πάντω έχω βάλει στο μάτι αυτή (http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_290&products_id=11134)

Χαλάλι της τα 1079€.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως στην εγγύηση, γιατί π.χ. η Panasonic εκτός από αυτή που σου λέω έχει και μια πιο φτηνή την HDC-SD700 με μόνη διαφορά ότι δεν γράφει σε εσωτερική μνήμη αλλά σε κάρτες.
Κι αν προσέξεις η ιστοσελίδα με τη φωτό που έχεις βάλει, έχει την 707 και όχι την 700.

Reaction score
31
προσωπική μου γνωμη χιλιες φορες καλύτερα σε καρτα παρά σε σκληρο δισκο.
Ο δισκος απο την κακή χ΄ρηση ή την γκαντεμια μπορει να χτυπήσει. Η καρτα δε παθαίνει τιποτα. Και πλεον με τα 32 GB γραφεις πολλες ωρες...
Η panasonic 700 με την καρτα ειναι η καλυτερη επιλογη αν το αντεχει η τσεπη σου. Δεν την εχω αλλα εχω δει εικονα... !!!!

Reaction score
0

το 1000αρικο ειναι πολλα για μένα, αυτη που παρέθεσα δεν είναι καλή... και αν ειναι να πάρω με κάρτα και οχι σκληρο, ποσο πάει μια κάρτα 32αρα.
Μεχρι 600 δίνω παιδια όχι παραπάνω, οι panasonic έιναι ανώτερες απο τις canon tis sony kai τις υπολοιπες του χώρου?
πρωτείνετε τιποτα καλο στα λεφτα που ειπα αν υπάρχη

Reaction score
0
Απάντηση: Re: αναλυση εγγραφης panasonic sdr h80

προσωπική μου γνωμη χιλιες φορες καλύτερα σε καρτα παρά σε σκληρο δισκο.
Ο δισκος απο την κακή χ΄ρηση ή την γκαντεμια μπορει να χτυπήσει. Η καρτα δε παθαίνει τιποτα. Και πλεον με τα 32 GB γραφεις πολλες ωρες...
Η panasonic 700 με την καρτα ειναι η καλυτερη επιλογη αν το αντεχει η τσεπη σου. Δεν την εχω αλλα εχω δει εικονα... !!!!
ευχαριστω φίλε να είσαι καλα

Reaction score
3

Για να καταλήξεις σε κάποια και να μην παιδεύεσαι και πελαγώνεις, πάρε αυτή που λες αφού διαθέτεις μέχρι 600€.
Αλλά πρώτα, πήγαινε σε κάποιο πολυκατάστημα που να μπορείς να δεις την εικόνα τους και μετά αποφασίζεις.
Και για να καταλάβεις ότι όσο παραπάνω πληρώσεις κάτι παραπάνω σίγουρα θα πάρεις, δες εδώ ένα συγκριτικό πίνακα μεταξύ 4 Canon.
Για να σε βοηθήσω, πρόσεξε στη παράγραφο"Αισθητήρας CCD" τα συνολικά Pixels & τα ενεργά pixels και στη παράγραφο "Οθόνη LCD" τα Pixels που έχει η κάθε μια.
Μια καλή πρόταση στα λεφτά που δίνεις, είναι η HF M306.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale