αναπαραγωγή .m2ts σε PC

Reaction score
1
εχω σοβαρο προβλημα με την αναπαραγωγη αρχειων απο την full hd canon hg-20 στον υπολογιστη
οταν συνδεω την καμερα με την tv κανει κανονικη αναπαραγωγη οταν ομως το συνδεω με τον υπολογιστη και μεταφερω τα αρχεια video (.m2ts) απο το σκληρο της καμερας τα αρχεια δεν παιζουν σωστα.. κανει κολληματα το video!! κολλανε τα frame!!!
εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα προγραμματα αναπαραγωγης και εχω κατεβασει και τα k-lite codacs αλλα παλι τπτ..
χαραστηριστικα Pc:
amd 4200+ (2.2 Ghz)
με socket 939
2 GB ram (ddr 400hz)
8800 GTX 512MB
αυτα..
οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Reaction score
0
Γεια σου φιλέ μου, τα αρχεία τα παίζεις κατευθείαν από την κάμερα η τα αντιγραφείς στο pc? αν τα παίζεις από την κάμερα δοκίμασε να τα αντιγράψεις πρώτα κ μετά να τα παίξεις από το pc.

Reaction score
1
Απάντηση: αναπαραγωγή .m2ts σε PC

Eαν καταλαβα καλα, τα παιζει απο το PC γιατι γραφει οτι τα μεταφερει.

Reaction score
2
Δοκίμασε και το PowerDVD από 7,3 και πάνω,που παίζει και Bluray(m2ts είναι τα αρχεία bluray).Δες και στο DVD που τη συνοδεύει μήπως έχει κανένα πρόγραμμα αναπαραγωγής,γιατί τα αρχεία m2ts που καταγράφουν αυτές οι κάμερες είναι διαφορετικά ανάλογα με την εταιρεία.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: αναπαραγωγή .m2ts σε PC

Γεια σου φιλέ μου, τα αρχεία τα παίζεις κατευθείαν από την κάμερα η τα αντιγραφείς στο pc? αν τα παίζεις από την κάμερα δοκίμασε να τα αντιγράψεις πρώτα κ μετά να τα παίξεις από το pc.
τα παιζω απο το Pc.. τα εχω αντιγραψη απο την camera!!

Reaction score
1

Δοκίμασε και το PowerDVD από 7,3 και πάνω,που παίζει και Bluray(m2ts είναι τα αρχεία bluray).Δες και στο DVD που τη συνοδεύει μήπως έχει κανένα πρόγραμμα αναπαραγωγής,γιατί τα αρχεία m2ts που καταγράφουν αυτές οι κάμερες είναι διαφορετικά ανάλογα με την εταιρεία.
δοκιμασα και το προγραμμα που δινει μαζι της η canon αλλα εχει και αυτο το ιδιο προβλημα!!!
μηπως παιζει κατι με το pc και δεν σηκωνει αρχεια blueray??
amd? nvidia?
εχω ακουσει πολλα οτι καλητερα να εχεις core duo και με ATI καρτα γραφικων για να μπορεις να κανεις επεξεργασια σε αρχεια blueray!!

Reaction score
307

Εχω παρόμοιο σύστημα με το δικό σου με υποδεέστερη κάρτα γραφικών (7600) και δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε αναπαραγωγή με το powerdvd

Reaction score
63
Δεν από τον task manager, μήπως τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο και σου "στίβει" τους πόρους του υπολογιστή σου...

Reaction score
1

Δεν από τον task manager, μήπως τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο και σου "στίβει" τους πόρους του υπολογιστή σου...
το Pc ειναι απο format!! δεν εχω φορτωσει ουτε το office.. μονο τα codacs και τα προγραμματα της canon!!!
απογοητευση...

Reaction score
12.136
Εγώ έχω μονοπύρηνο AMD 3700+ (2.2GHz 1GB RAM) και όταν αναπαράγω ασυμπίεστο υλικό HD μου κάνει ψιλοκολλήματα και ο task manager δείχνει ότι η CPU εργάζεται σχεδόν τέρμα. Άρα το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι για να αποκωδικοποιήσεις και να παίξεις υλικό HD θες διπύρηνο, ο μονοπύρηνος είναι λίγος. Δεν ξέρω καθόλου αν μπορώ να κάνω την αποκωδικοποίηση με τη βοήθεια της VGA (NVIDIA 7600 GT). Αν αυτό γίνεται, τότε μπορεί να γίνεται και στη δικιά σου περίπτωση. Όταν αναπαράγεις μέσω της κάμερας, κάνει αυτή την αποκωδικοποίηση, γι' αυτό δεν κολλάει.

Reaction score
1.847

Πέτρο, αν υπάρχουν ελεύθερα slots, βάλε άλλη τόση μνήμη. Το 1 Gb είναι οριακά αρκετό για τέτοια δουλειά. Και οι μνήμες είναι πλέον τσάμπα. :403:

Η κάρτα γραφικών επίσης είναι λίγη ... και απασχολεί αρκετούς πόρους του συστήματος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.633
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale