αντε και οι δικιες μου ερωτησεις!

Reaction score
0
Απάντηση: αντε και οι δικιες μου ερωτησεις!

καπως το παρατησα γιατι μου την εχει δωσει ειναι η αληθεια! αλλα το πως παιζουνε τα monitors οταν απλα τα βαζω στον καναπε.. δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου!

Reaction score
384

Το ενα ζευγαρι μονο του και χωρις σαμπ παιζει καλυτερα λες. Γιατι δεν ξεκινας ετσι και να ψαξεις να βρεις τη θεση που το ενα σαμπ παιζει σωστα?
Δοκιμασες να βαλεις κρος στα ηχεια? Κατι σε 80-120Hz για παραδειγμα? Μπορει αυτο να λυσει το προβλημα.

Reaction score
0

αυτο δεν το εχω δοκιμασει! λες να το κανω ε? τωρα κιολλας!

Reaction score
1.988

Καλό θα ήταν, αφού σε προβληματίζει η ποιότητα του ήχου σε τέτοιο βαθμό, να μην χρησιμοποιήσεις απλα mp3. Μα αυθεντικά δισκάκια ή πολύ καλής ποιότητας αρχεία (wma, flac) θα βγάλεις πιό ασφαλή συμπεράσματα...

Reaction score
0

σημερα θα δοκιμασω να τοποθετησω καπως αλλιως τα μονιτορς! θα παραθεσω φωτογραφιες και εντυπωσεις

Reaction score
0

......το προβλημα δεν λυνεται.... οπως και να τοποθετησω τα monitors , παιζουνε σαν τενεκεδες, εκτος απο ενα σημειο μονο που φυσικα ειναι παντα το σημειο που δεν μπορεις να τα αφησεις εκει.... απογοητευση..

Reaction score
384

Ενα ζευγαρι φανταζομαι και χωρις το σαμπ να δουλευει?

Reaction score
0

σε αυτην την περιπτωση δημητρη, ναι, παιζουνε ωραια!

Reaction score
0

εχουμε μια διαφορα. βγηκε η μια οθονη απο το γραφειο, με αποτελεσμα να υπαρχει περισσοτερος χωρος σωστοτερης τοποθετησης των monitors!

Reaction score
0

και μετα απο καιρο ξαναγυρναω στο θεμα που με τρωει! καλησπερα! μετα απο πολλες ανακαταταξεις του χωρου χωρις αποτελεσμα, πιστευω οτι πρεπει να προχωρησω σε ηχοαπορροφητικα μεσα, οπως bass traps και τα συναφη υλικα! αλλα! πως θα τα τοποθετησω αυτα?? δυστυχως δεν μπορω να τοποθετησω το γραφειο οπου ειναι επανω τα monitors στην μεση!

Reaction score
384

Ξεκίνα απο τις γωνιες αν μπορεις. Το μαξιλαρι Snoopy το πεταξες ?

Reaction score
0

χε χε, οχι ακομα εδω το εχω! ειναι πολυ ζεστο, ειδικα τωρα για τον χειμωνα! αναμενω τα υλικα να ερθουνε!
οι αυγοθηκες προσφερουν τιποτα?? δεν πιστευω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef