απορίες νέου σχετικά με plasma panasonic P42U10 και P42G10E!

Reaction score
12
γειά σας παδιά!ετοιμάζομαι για την αγορά μιας plasma τηλεόρασης και βάση ποιότητας εικόνας κοιτάω τις panasonic!

Η απορία μου είναι ποια είναι καλύτερη και ΠΟΙΑ έχει βγεί στην αγορά πιο παλιά και πότε γιατί δεν βγάζω άκρη!

κοιτάω τις εξής 2:

Panasonic Viera TX-P42U10 Plasma TV 42''
και
Panasonic Viera TX-P42G10E Plasma TV 42''

ποια είναι νεότερη, ποια έχει τα καλύτερα χαρακτηριστηκά και ποια η διαφορά των γραμμάτω U και G?

η Panasonic Viera TC-P42G25 TV 42'' έχει έρθει στην Ελληνική αγορά?και αν ναι είναι καλύτερη απο τις 2 προηγούμενες?

οι παραπάνω τρέχουν στα 600Hz sub-field drive?αν τρέχουν στα 400Hz θα δώ διαφορά?

Ακόμα αν έχει να προτίνει κανείς σας κάποια plasma εκτός panasonic θα το εκτιμούσα!στις ίδιες δυνατότητες!

θέλω να πάιζει video και φωτό απο usb και να συνδέεται με το pc!

επειδή έιμαι απο Ιωάννινα και σε λίγες μέρες θα κατέβω Αθήνα που προτίνεται να κοιτάξω ώς καλύτερες τιμές στην αγορά να μην ψάχνομαι και χαθώ γιατί θα έρθω για ένα 3ήμερο!

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!:)

Reaction score
12
Απάντηση: απορίες νέου σχετικά με plasma panasonic P42U10 και P42G10E!

στην έρευνα αγοράς μου τοποθετήθηκε και η PANASONIC TX-P42V10E που νόμιζα ότι είναι ίδια με την P42U10E!

κάποιος ρε παιδιά με περισσότερες γνώσεις απο εμένα!ε?ε?ε?plzzzzzzzz!:)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Η σειρά κατάταξης με βάση τις δυνατότητες, την ποιότητα εικόνας και την τιμή για τις σειρές του 2009 είναι
1. Z1
2. V10
3. G15
4. G10
5. S10
6. U10

Για τις σειρές του 2010
1. VT20
2. V20
3. G25
4. G20
5. S2 ή S20
6. U2 ή U20
Νομίζω ότι αξίζει να περιμένεις τα νέα μοντέλα του 2010.

Reaction score
0

Ο γκοντολετας εχει δικιο που λεει να περιμενεις για τα νεα μοντελα, το ιδιο κανω και γω... πηγαινε εδω, για να ενημερωθεις ποιες ειναι οι διαφορες τους
http://www.aventhusiast.co.uk/further-details-from-panasonic-uk-hdtv-launch/1542.htm

Reaction score
12

thanks ρε Yiannos αλλά είπα τώρα που αλλάζουν το μοντέλο μήπως έπαιρνα σε άριστη τιμή την TX-P42V10E η οποία τώρα έχει στα 1300ευρώ κια κάτι ψιλά προς τα πάνω!

επιπλέον μου αρέσει και η TX-P42G10E η οποία τώρα είναι στα 990 ευρώ!και για αυτό ρωτάω!και επιπλέον τί διαφορές θα έχουν!δεν θέλω να πάω πάνω απο 1000 ευρώ διότι νομίζω δεν αξίζει για κάτι που θα έρθει τόσο νωρίς να πληρώσεις τόσα πολλά παραπάνω!

αλλά θα αναμένω σίγουρα τις νέες παραλαβές μήπως και......ακι σκέφτομαι σοβαρά μετά την G20 σε 42".

το θέμα είναι πότε έρχονται αυτά τα μοντέλα μπάς και προλάβουμε την αλλαγή για τις παλαιότερες ή απο τους πρώτους για τις νέες!:)

Reaction score
12

έλα ρε Yiannos ΕΚΛΕΙΣΑ σήμερα την TX-P42G20E black απο multi...!!!αλλά δεν είναι ετοιμοπαράδοτη!απλά σε παραγγελίες την δίνει στα 1049 ευρώ και επειδή ένα φόβο μήπως μετά που θα σκάσει μύτη Ελλάδα η τηλεόραση μήπως και την ανεβάσει τιμούλα! οπότε προκαταβολή και κλείδωμα τιμής!:)

thanks που δεν με προ τρέψατε να πάω να πάρω ένα προηγούμενο μοντέλο και να τραβάω τα μαλλιά μου τώρα!!!

2 ηχειάκια θέλω τώρα για τον KODA av-1300 φθηνά γιατί δεν μπορώ να παίζω τους δίσκους μου με τα τωρινά ηχεία μου διότι είναι ογκώδη και δεν χωράνε δίπλα στην plasma μου!άσε που η plasma θα είναι μπιμπελό ενώ τα ηχεία θηρία!

Αν ξέρει κανένας πώς να κοιτάξω τα ηχεία?
έχει σχέση με τα ohm του ενισχυτή μου?πώς να το τσεκάρω τί αν πάρω?αν ξερει κανείς!αλλιώς post με τον amplifier που έχω σε άλλη κατηγορία!:)
:)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss