αποφυγη κλησης παρκαρισματος σε κεντρικο σημειο

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
θελετε να παρκαρετε στην νικης , στην τσιμισκη ή οπου αλλου θελετε να πιειτε καφε χωρις να σας γραψουν?
θα χρειαστειτε ενα κατσαβιδι(για ξεβιδωμα-βιδωμα πινακιδων) και ενα φιλο για τσιλιες.

παρκαρετε εξω απο την καφετερια , ξεβιδωνεται τις πινακιδες και πατε για καφε.
οταν τελειωσετε τον καφε τις ξαναβιδωνεται και φευγεται.
στο ενδιαμεσο διασκεδαζετε με τον υπαλληλο της δημοτικης αστυνομιας που δεν μπορει να σας γραψει...
οι φωτος ειναι αληθινες μπροστα στην νικης.
δεν προλαβα να φωτογραφησω την δημοτικη αστυνομια:122:

Reaction score
777
Κλασικός Έλληνας...Παραπονιέται για την μή εφαρμογή των κανόνων αλλα βρίζει θεούς και δαίμονες όταν "την φάει".

Απο την άλλη μεριά έχω μπερδευτεί.Τί ρόλο βαράει η δημοτική αστυνομία?Έχει εκτελεστική εξουσία?Ή κόβει βρωμόχαρτα τα οποία θεωρεί οτι έχουν νομική υπόσταση?

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: αποφυγη κλησης παρκαρισματος σε κεντρικο σημειο

Άκυρο το κόλπο..
Γιατί αν στο πάρει ο γερανός...έμπλεξες

Reaction score
7.117

και μετα μας φταιει η Μερκελ.......

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.730

Κάτι τέτοιοι ελληνάρες είναι προφανώς ο λόγος που η Δημοτική Αστυνομία προμηθεύτηκε αυτά. Αν ήμουν ο Δήμαρχος, θα χρέωνα στους πρώτους παραβάτες, εκτός από το πρόστιμο, και το κόστος αγοράς τους.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: αποφυγη κλησης παρκαρισματος σε κεντρικο σημειο

Κάτι τέτοιοι ελληνάρες είναι προφανώς ο λόγος που η Δημοτική Αστυνομία προμηθεύτηκε αυτά. Αν ήμουν ο Δήμαρχος, θα χρέωνα στους πρώτους παραβάτες, εκτός από το πρόστιμο, και το κόστος αγοράς τους.
αυτος που εβγαλε τις πινακιδες ηταν μεσα στην καφετερια και οταν βλεπει ο υπαλληλος να εχει δαγκανα στα χερια του τοτε βγαινει αμεσως βαζει μπρος και φευγει.
χωρις πινακιδα τι στοιχεια να κρατησει ο δημοτικος υπαλληλος?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: αποφυγη κλησης παρκαρισματος σε κεντρικο σημειο

Άκυρο το κόλπο..
Γιατί αν στο πάρει ο γερανός...έμπλεξες
δεν εχει γερανο η δημοτικη αστυνομια και η τροχαια δεν πολυασχολειται (μονο αν την καλεσει καποιος)

Reaction score
13

Η αθάνατη "μαγκιά" του νεοέλληνα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.763

Και τις δύο πινακίδες βγάζουν; Μπρος - πίσω;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.730
Απάντηση: Re: Απάντηση: αποφυγη κλησης παρκαρισματος σε κεντρικο σημειο

αυτος που εβγαλε τις πινακιδες ηταν μεσα στην καφετερια και οταν βλεπει ο υπαλληλος να εχει δαγκανα στα χερια του τοτε βγαινει αμεσως βαζει μπρος και φευγει.
χωρις πινακιδα τι στοιχεια να κρατησει ο δημοτικος υπαλληλος?
Δηλαδή αν ο υπάλληλος του Δήμου σταθεί μπροστά στο αυτοκίνητο, μέχρι να έρθει η τροχαία να ελέγξει τα στοιχεία του παραβάτη, τι θα γίνει;

Reaction score
4.909

Και τι να πεις για την περίπτωση (και παλι στην Θεσσαλονίκη προ ετών) που ειμαι παρκαρισμένος στην Αριστοτέλους με πληρωμένο παρκόμετρο και με έχουν διπλοπαρκάρει και δεν μπορω να βγω. Ερχεται ο δημοτικός αστυνομικός και ...ούτε γραφει ούτε μπορει να κάνει κάτι γι αυτόν που με διπλοπάρκαρε γιατι λεει ειναι θεμα ...κανονικής αστυνομίας και όχι δημοτικής! Αφού προειδοποίησα τους δημοτικούς (αφησα και σημειωμα) φεύγω λοιπόν κι εγω χωρίς να προσθεσω παρκόμετρο και όταν γυρίζω συνεχίζω να ειμαι διπλοπαρκαρισμένος και έχω εγω κλήση αλλα όχι αυτός που με διπλοπάρκαρε! Φυσικά δεν πλήρωσα ποτε την κλήση και με την καλή οργάνωση που ειχε ο δημος της Θεσσαλονίκης δεν μου ήρθε ποτε αλλα και αν ερχόταν δεν θα την πλήρωνα κι ας πήγαινε ως τον Αρειο Πάγο... (περασαν ...25 χρόνια).
Δεν ξέρω σήμερα πόσο έχει αλλάξει το καθεστώς των αρμοδιοτήτων δημοτικής αστυνομίας και τροχαίας....

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: Απάντηση: αποφυγη κλησης παρκαρισματος σε κεντρικο σημειο

Δηλαδή αν ο υπάλληλος του Δήμου σταθεί μπροστά στο αυτοκίνητο, μέχρι να έρθει η τροχαία να ελέγξει τα στοιχεία του παραβάτη, τι θα γίνει;
Ο παραβάτης θα τον αγνοήσει και αν χρησιμοποιήσει βία...θα διωχθεί ο υπάλληλος ως κακός μπάτσος!

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αποφυγη κλησης παρκαρισματος σε κεντρικο σημειο

πιστευω ο υπαλληλος δεν θα ρισκαρει να τον πατησει ο αλλος για μια κληση

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κάπου πρέπει να λειτουργεί και το κοινωνικό σύνολο.
Αν τον γιούχαραν 40 άτομα από τις γειτονικές καφετέριες και έδιναν τον αριθμό του στην τροχαία, τι θα έκανε;
Αλλά στην Ελλάδα αυτό θεωρείται "ρουφιανιά". Με κάτι τέτοια μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Να τους πούμε για τον σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο και άλλες "λεπτομέρειες", δεν προλαβαίνουμε.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Κάπου πρέπει να λειτουργεί και το κοινωνικό σύνολο.
Αν τον γιούχαραν 40 άτομα από τις γειτονικές καφετέριες και έδιναν τον αριθμό του στην τροχαία, τι θα έκανε;
Αλλά στην Ελλάδα αυτό θεωρείται "ρουφιανιά". Με κάτι τέτοια μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Να τους πούμε για τον σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο και άλλες "λεπτομέρειες", δεν προλαβαίνουμε.
εχω καλεσει πολλες φορες την τροχαια για τετοια θεματα και ακομα περιμενω...
μεχρι να ερθουν ειχε φυγει και ο παραβατης και εγω και η καφετερια ειχε κλεισει...
τους εδωσα την πινακιδα και μου ειπαν κληση παρκαρισματος τηλεφωνικα δεν μπορουνε να δωσουνε

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.928

300 ευρώ είναι το πρόστιμο για κυκλοφορία οχήματος χωρίς πινακίδες. Πολύ έξυπνη πρακτική. Δαγκάνες η καλύτερη λύση. Ακόμη καλύτερα γερανός. Να καταπολεμηθεί και η ανεργία.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.763

Aν θυμάμαι καλά το κόλπο πρώτοι το εφάρμοσαν οι Κρητικοί, οι οποίοι δεν είχαν καθόλου τις πινακίδες τους περασμένες επάνω στο αμάξι, αλλά στο τζάμι να φαίνονται όταν κυκλοφορούν και ξαπλωμένες να μην φαίνονται όταν πάνε για καφέ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead