απο τις 4 ποια?

Reaction score
0
Sony KDL46HX750 στα 1152
46HX850 στα 1378
Samsung UE46ES7000S 1520
Samsung UE46ES7000S 1680
θα χρησιμοποιηθει ως μονιτορ για πσ 40% χ-βοχ 25% και τηλεοραση 35%
ποια ειναι καλυτερη και ποια ποιο value for money?
ευχαριστω

Reaction score
40
Απάντηση: απο τις 4 ποια?

Ασχετο αυτο που θα πω μεν αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι πουλανε στις τιμες αγορας (χονδρικης) ουτε 5 ευρω κερδος δεν εχουν αυτες οι τιμες...

Reaction score
539

Ασχετο αυτο που θα πω μεν αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι πουλανε στις τιμες αγορας (χονδρικης) ουτε 5 ευρω κερδος δεν εχουν αυτες οι τιμες...
Είμαστε σίγουροι ότι ψωνίζουν όλοι αυτοί από τον επίσημο εκάστοτε αντιπρόσωπο;
Και με την εγγύηση σε αυτή την περίπτωση τί γίνεται;
Γιατί κι εγώ βλέπω σε διάφορα intenetoμάγαζα σε κάποια προϊόντα τιμές που ... δεν υπάρχουν.

Reaction score
0

Για να τις πωλουν σε αυτες τιμες μαλλον υπαρχουν και παραυπαρχουν....
Κανενα μαγαζι δεν δουλευει τζαμπα και αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι !!!!!!

Reaction score
1.815

Μάλλον θα πρέπει όλοι να καταλάβουν οτι τα καταστήματα κάνουν "Box moving", με κάτι ανεγkέφαλους που βγαίνουν στο ιντερνέτι και κατακεραυνώνουν τις τιμές!!!

Μήπως αναρωτήθηκες φίλε μου πόσοι από τους ιντερνετόμαγκες έχουν βάλει φέσια απίστευτα στην αγορά??
Μήπως σκέφτηκες ποτέ οτι πουλώντας κάποιοι από αυτούς σε τιμές που πολύ απλά και ξεκάθαρα "ΔΕΝ υπάρχουν", μαζεύουν το μετρητό και γίνονται λούηδες εν μια νυκτί, γονατίζοντας όλους τους υπόλοιπους, προμηθευτές και επαγγελματίες εμπόρους??

Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στα συμπεράσματά μας. Δε στέρησε κανείς το δικαίωμα στον κάθε καταναλωτή να κάνει έρευνα αγοράς. Ας την κάνει τουλάχιστον στα όρια του "λογικού" και της σωστής κριτικής περί ανταγωνισμού...
Just my 2 cents!:605:

Reaction score
40

Φιλε μου δεν υπαρχουν, Οι τιμες αυτες ειναι σχεδον καταλογος χονδρικης με το φπα. Να πω οτι παιρνουν και κανα bonus λογω αγορας πολλων τεμαχιων και να το χρησιμοποιουν εκει εχει καλως. Αλλα ποσα τεμαχια να παιρνουν αυτα τα μικρα μαγαζια? Εδω μεγαλες αλυσιδες και παιρνουν μικρα bonus...
Μονο media και dixons εχουν περιθωρια αλλα παραγγελνουν 300 τεμ ανα μηνα ανα κωδικο

Κατι δεν παει καλα...

Reaction score
0

εγω οταν εκανα μαζικη αγορα πριν 3 χρονια 20 τβ απο 2200 που κανενας δεν το κατεβαζε κατω απο δυο γιατι εμπενε μεσα πηγα σε μαγαζι της ιδιας αλυσιδας και τα πηρα 1800 πως εγινε δεν ξερω...
τελικα τι λετε hx850?

Reaction score
40

Η ιδια αλυσιδα μπορει να πουλαγε πολυ ψηλα. Γιατι σχεδον 20% εκπτωση δεν εχει νοημα για αυτον. Εκτος εαν πηγε για κανα 5% λογω των τεμαχιων. Οι τιμες παντως δεν σπανε ετσι ευκολα. Δεν ειναι πορτοκαλια τα ηλεκτρικα. Εχουν σχετικα μικρο κερδος. Το λεω εκ πείρας.

Η 850 ειναι πολυ καλη προταση με αξιοπρεπη εικονα. Η 7000 και 8000 ειναι εκτος κατηγοριας. Παμε σε αλλο budget.

Reaction score
0

ειναι αλλα τα λεφτα αλλα ολοι μου λενε οτι εχει καλυτερη εικονα η σονυ και απο τις καλυτερες σαμυ. απλα οι αλλες εχουν δυνατοτητα αναπαραγωγης αρχειων αλλα εμενα δεν με νοιαζει αυτο γιατι θα συνδεω το πσ.οποτε εχουν δικιο?

Reaction score
40

Βασικα περα απο το οτι σου λενε, να πας να τις δεις και μονος σου. Η 8000 σε σχεση με την 850 για εμενα αν και ηταν πολυ κοντα σε εικονα, το μαυρο και ευκρινεια στην 8000 ηταν ανωτερα. Οι λεπτομέρειες ηταν μακραν πιο ευκρινείς. Σε κινηση μου αρεσε λιγο παραπανω η sony, αν και σε τεστ που εχω κανει αλλα εδειξε. Γενικα πολυ καλες και οι δυο. Ως υπερμαχος της ευκρινειας ομως η οποια μαλιστα ιφισταται σε τετοιο βαθμο που σου δινει μεχρι και βαθος σε 2d υλικο. Αναφερομαι σε full HD υλικο παντα.

Reaction score
0

και εδω μπαινει το ερωτημα για την διαφορα των χρηματων αξιζουν τα τοσα παραπανω για να εχεις καλυτερη ευκρινεια?

Reaction score
0
Sony KDL46HX750, την βρίσκεις πλέον στα 1040κάτι ακόμα και σε μεγάλες αλυσίδες. ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988