απόσυρση LG, αναζήτηση TOSHIBA

Reaction score
0
Φίλοι καλημέρα, έχω ένα LG 298 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
χρησιμοποιώ RICOH DVD+RW δισκάκια στα οποία γράφω με το NERO, 3-4 ταινίες σε ξεχωριστούς φακέλους:
{folder1 [movie1.avi + movie1.srt]
folder2 [movie2.avi + movie2.srt]
folder3 [movie3.avi + movie3.srt]
folder4 [movie4.avi + movie4.srt]}.
Κατά την αναπαραγωγή μου κάνει πάρα πολλά σπασίματα και κάποιες φορές κολλάει τελείως. Το πήγα 2 φορές στο service και μου είπαν οτι δεν έχει πρόβλημα to μηχάνημα και οτι πιθανότατα φταίει ο τρόπος που γράφω τα δισκάκια (NERO). Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω και από ό,τι έχω διαβάσει μάλλον καταλήγω σε TOSHIBA, μπορείτε να μου υποδείξετε ποιό είναι αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μου. Το όροιο μου είναι τα 80-100 €.
Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορώ να γράφω τα δισκάκια ώστε το αποτέλεσμα να είναι συμβατότερο με τα DVD-Players;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
1.213
Απάντηση: απόσυρση LG, αναζήτηση TOSHIBA

Φιλε μου καλωσηρθες στο φορουμ.
Τωρα για το dvd μη βιαστεις να δωσεις τζαμπα λεφτα.Δοκιμασε καποιο αλλο προγραμμα καθως και αλλη μαρκα στα δισκακια (αν δεν το εχεις κανει ηδη ).Για δισκακια θα σου προτεινα tdk (ποτε και πουθενα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα) και tayo.
Oσο για τα προγραμματα τι ακριβως ειναι οι ταινιες που γραφεις ?avi και προσθετεις τους υποτιτλους ? Για δοκιμασε το convertxtoDvd ,avi2dvd κα.
Σαν το nero ,υπαρχουν τα ROXIO easy media creator ,ashampoo burning studio ,clonedvd και πολλα ακομα.Δεν τα εχω ψαξει και πολυ γιατι με καλυπτει το nero προσωπικα.Yπαρχουν και πολλα freeware φυσικα.
Εξαρταται τι ακριβως θελεις.

Παντως ενα lg dvd που ειχα ποτε δεν ειχε προβληματα με ασυμβατοτητες κλπ .Απο τα σπασιματα που λες ο τροπος εγγραφης ειναι μαλλον.

Reaction score
0
Θα παρέμβω να σημειώσω εδώ πως αρκετά σημαντικός είναι ο τρόπος με τον οποίο γράφουμε τα δεδομένα μας, σε τι ταχύτητα.Δοκίμασε να γράψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα και θα δεις οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αναπαραγωγής μετά

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.507

Συμφωνώ και με τους δύο παραπάνω φίλους.
Ακου την γνώμη μου.
Πάρε δισκάκια tayo 20χ ταχύτητα,(τα καλύτερα με διαφορά για μένα) και γράψε με 8χ
Αν δεν είναι το πρόβλημα, το πρόγραμμα αντιγραφής,
τότε 100% είσαι εντάξει.:444:

Reaction score
0

Το ότι χρησιμοποιώ DVD+RW (επανεγγράψιμα), λέτε να είναι πρόβλημα.

Reaction score
73

Mη γραφεις με τη μεγιστη ταχυτητα γιατι τοτε αυξανεται πολυ η πιθανοτητα λαθων...
Παρε και δοκιμασε τα TAIYO YUDEN DVD+R ceramic... Ειναι τα καλυτερα διεθνως...
Αλλαξε και το προγραμμα εγγραφης γιατι και για το ΝΕΡΟ εχουν ακουστει διαφορα...
Δοκιμασε το Ashampoo Burn Studio... ειναι πολυ καλό... και αν δεν δεις φως... τοτε αλλαξε το μηχανημα...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos