ασυρματος φωτισμος?!?

Reaction score
1.113
Απάντηση: Re: ασυρματος φωτισμος?!?

ας πουμε οτι το καταλαβα.θα προτιμουσα καμια φωτο,αν σε διευκολυνει,και λιγο αναλυση τοποθετησης.

[STYLE="inquote"]Προσπάθησα να ανεβάσω μια φωτό και δεν έπεξε. Ψάχνει λύση ο admin και έχει κόψει τα ανεβάσματα. (δες απάντηση που πήρα λίγες μέρες πρίν απο τον mod Πάνο). Πάλι καλά που πρόλαβα και έβαλα τα σχέδια. Πάντως πιό πιθανό βλέπω να κάνω thread σε άλλο forum για το θέμα, παρά να βάζω φωτό σε άλλα site. Είναι σαν να φωνάζεις την γκόμενα να μείνετε μαζί στο σπίτι με τη γυναίκα σου:135:[/STYLE]

τον ειδικο θα τον προσλαβω για να μου το φτιαξει,αλλα αν μπορω να το βαλω και εγω γιατι να μην το κανω μονος?αν ειχα και τα καταλληλα εργαλεια θα το επαιζα diy,αλλα θα χρειαζομουν και αναλυτικο οδηγο για την κατασκευη για morons like me :)(που δεν νομιζω να κατσει καποιος να μου τα πει ενα ενα)

[STYLE="inquote"]Γι'αυτό είχα πεί τον Ιούνιο
xenos said:
...αν υπαρχει ενδιαφερον απο ατομα εδω περα και βασικες γνωσεις ηλεκτρονικων κατασκευων, να ετοιμασω ενα thread για το παρακατω....
Στέλνω πάντως ανοικτή πρόσκληση σε όλους όσους θέλουν να δώσουν διευκρινήσεις επι της υλοποίησης (τις οδηγίες για αρχαρίους τουλάχιστο) να το κάνουν. Αν και έτσι μείνουν απορίες, θα βοηθήσω.
Για να βγάλω αναλυτικό how-to πρέπει να κάτσω να φτιάξω την κατασκευή απο την αρχή (όπως είπα την σχεδίασα για εναν ηλεκτρονικό, οπότε δεν ασχολήθηκα με την κατασκευή και δεν έχω φωτογραφίες απο τα στάδια κατασκευής). Απο χρόνο δεν τα πάω και τόσο καλά (τωρα μόλις τελείωσα και γύρισα στο σπίτι απο την εργασία μου). Οπότε το να κάνω αναλυτικό how-to μου είναι πολύ δύσκολο
[/STYLE]

και μια τελευταια ερωτηση:ειπες οτι ειναι με υπερυθρες.δεν γινεται ασυρματα?αγνοησε την ερωτηση,αν κανω λαθος.
[STYLE="inquote"]Μα ασύρματο είναι το τηλεκοντρόλ. Τώρα αν δεν σου κάνει και με κινητό τηλέφωνο γίνεται (και έχω κατασκευές τέτοιες), και με UHF και με ότι θέλεις, αλλά με υπέρυθρες έχουμε φτηνά τσιπάκια που βρίσκοντε παντού και πολύ απλή κατασκευή ηλεκτρονικών (άλλο αν σου φαίνεται βουνό). Φυσικά είναι και πιο δύσκολο και το λογισμικό. Επίσης τα τσιπάκια για ασύρματη επικοινωνία δεν νομίζω να βρίσκονται στα λιανομάγαζα ηλεκτρονικών της γειτονιάς. Αντί να έχεις ασύρματο (UHF) τηλεκοντρόλ έχεις ένα γενικής φύσης τηλεκοντρόλ και δουλεύεις. Σαν λειτουργικότητα δεν βλέπω μεγάλη διαφορά απο το ασύρματο (εκτός του περιορισμού της οπτικής επαφής).
[/STYLE]

και παλι
υπερευχαριστω!
you are welcome

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik