Most visitors online was 4606 , on 14 Nov 2025
Συμφωνώ.Tascam cd 01u pro
Γιατί;... Άσε που είναι slot loading, που για μένα δεν είναι και ότι καλύτερο.
Ο μηχανισμός ανάγνωσης μόνο "τυπικός" δεν είναι, καθώς αποτελεί εξέλιξη ενός κορυφαίου μηχανισμού της Sony που κατασκευάστηκε για χρήση σε discman, πολύ απαιτητική δηλαδή υλοποίηση, και εν πάσει περιπτώσει εντελώς αντισυμβατική!!!Τι άξιο προσοχής έχει το Tascam? O μηχανισμός ανάγνωσης είναι τυπικός, και το ψηφιακό μέρος πόσο προσεγμένο είναι? Άσε που είναι slot loading, που για μένα δεν είναι και ότι καλύτερο.
Γιατί από την εμπειρία μου και την χρήση αντίστοιχων μηχανισμών σε car audio, προκαλείται φθορά στο CD από το σύρσιμο του CD κατά την φόρτωση / εκφόρτωση με την τσόχα που συνήθως υπάρχει στην είσοδο, που με τον καιρό και την ρύπανση γίνεται κανονικό σμυριδόπανο.Γιατί;Τι άξιο προσοχής έχει το Tascam? O μηχανισμός ανάγνωσης είναι τυπικός, και το ψηφιακό μέρος πόσο προσεγμένο είναι? Άσε που είναι slot loading, που για μένα δεν είναι και ότι καλύτερο.
Κααααλά. Τότε ας πάρει κάτι άλλο το παιδί. Αυτός θα χάσει...Γιατί από την εμπειρία μου και την χρήση αντίστοιχων μηχανισμών σε car audio, προκαλείται φθορά στο CD από το σύρσιμο του CD κατά την φόρτωση / εκφόρτωση με την τσόχα που συνήθως υπάρχει στην είσοδο, που με τον καιρό και την ρύπανση γίνεται κανονικό σμυριδόπανο.
Όσο για τα άλλα επιχειρήματα υπέρ του tascam, μόνο η aes/ebu 3 είναι αντικειμενικό πλεονέκτημα (για ελάχιστους)...τα άλλα είναι προσωπικές εκτιμήσεις.
:116:Κααααλά. Τότε ας πάρει κάτι άλλο το παιδί. Αυτός θα χάσει...
http://santiamusic.com/onlinestore/...51f8c&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f 20" BUFFER......Έχει 30" μπαφερ, άρα τρόπον τινα είναι memory player, ο μηχανισμός είναι αντοχής (για επαγγελματική χρήση), υποστηρίζει aes/ebu 3, και για να μη το ζαλίζουμε είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για ανάγνωση red audio cd, απλά κατά την άποψή μου είναι άχρηστο πλέον το transport (βεβαίως, αν αυτό θες, το παίρνεις κ λήγει το θέμα)
Μάκη τράβα για ύπνο...:116:pc το καλύτερο TRANSPORT