βαση οροφης για τηλεοραση

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Καλησπερα παιδια. Φτιαχνω το υπνοδωματιο μου και θελω βοηθεια σε κατι!
Σκεφτειτε οτι ο ενας απτους τεσσερεις τοιχους ειναι ντουλαπα σε ολο το μηκος του.
Και οτι το κρεβατι,τα ποδια του δηλαδη,ειναι στην ντουλαπα.

Επειδη ομως εχω παρει μια 32αρα lcd που θελω να βαλω μπροστα στο κρεβατι να βλεπω,δε ξερω που να τη βαλω τωρα που ολος ο τοιχος μπροστα ειναι ντουλαπα. Σκεφτηκα αρχικα να ξυλωσω τα φιλα της ντουλαπας και να τα κανω συρομενα. Και να βαλω τη τηλεοραση σε βαση οροφης. Οποτε να μην εχω προβλημα το να μην ανοιγει η ντουλαπα.
Μετα το ξανασκεφτηκα οτι ειναι μεγαλη ιστορια και λεφτα μαλλον οποτε θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει βαση οροφης για τηλεοραση πουναναι αναδιπλουμενη,δηλαδη να καθεται πανω στο ταβανι η τηλεοραση οριζοντια. και οταν θελω να δω να κατεβαινει και να βλεπω.

Το να αλλαξω διαρυθμιση να κανω το κρεβατι να κοιταει αλλου δεν ειναι επιλογη για διαφορους λογους.

Ευχαριστω!!!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Απάντηση: βαση οροφης για τηλεοραση

Αν δεν υπαρχει αυτο που ζηταω,τοτε πειτε μου αν υπαρχει καποια βαση τοιχου ωστε να τη βαλω στον αριστερο τοιχο και να βγαινει οσο γινεται μπροστα. Δηλαδη οταν δε βλεπω τηλεοραση αυτη να ακιυμπαει στο τοιχο και οταν θελω να δω να τη τραβαω και ναβγαινει πολυ εξω,οσο πιο εξω γινεται. Υπαρχει καποια να προτεινετε;

Reaction score
384

Τα παντα υπαρχουν. Η λυση με το ταβανι θα ειναι μια βαση ηλεκτρικη και θα κοστιζει 5-10 φορες οσο η τηλεοραση, απλα για να ξερεις.:108:
Ποσο εξω θελεις να βγαινει η τηλεοραση απο τον πλαινο τοιχο?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Οσο περισσοτερο γινεται.Βρηκα μια που βγαινει 50cm. Υπαρχει και παραπανω;
βεβαια ναι μεν θελω να βγαινει απτον τοιχο πολυ αλλα οταν δε χρησιμοποιηται θελω να διπλωνει και να εφαπτεται στον τοιχο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Τοίχου:
Vogels thin 345
180 μοίρες περιστροφή στον οριζόντιο άξονα και 20 στον κάθετο.
Για οροφής(που σίγουρα θα πρέπει να έχει ηλεκτρική αναδίπλωση) κατά 99% θα σου κοστίσει πιό πολύ η βάση απ την ίδια την τηλεόραση.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Αν καταλαβα καλα φιλε μου αυτη λεει οτι βγαινει μαξιμουμ 63cm απτον τοιχο??
Ωχ αποτι βλεπω ομως κανει 250 ευρω περιπου...

εγω εχω βρει μια που βγαινει 50cm απτον τοιχο με 180μοιρες στον οριζοντιο και 15μοιρες στον καθετο στα 40 ευρω περιπου.
http://www.amazon.co.uk/Invision®-W...VQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1328273746&sr=8-13

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

εγω εχω βρει μια που βγαινει 50cm απτον τοιχο με 180μοιρες στον οριζοντιο και 15μοιρες στον καθετο στα 40 ευρω περιπου.
http://www.amazon.co.uk/Invision®-W...VQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1328273746&sr=8-13
Mη σου έρθει στο κεφάλι μόνο..
(Οι Vogels δεν είναι τυχαία ακριβές).

Reaction score
384

Θελεις να βγαινει 50 ποντους απο τον τοιχο η ακρη της τηλεορασης? Οι βασεις αυτες βγαινουν μεν 50, αλλα οταν στριψεις την τηλεοραση 90 μοιρες με τον τοιχο, στην ουσια θα απεχει 5-10 ποντους μονο...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Πολυ σωστη η παρατηρηση σου!!! ναι θα ηθελα στους 50ποντους την ΑΚΡΗ της τηλεορασης απτον τοιχο...
ζηταω πολλα μαλλον...;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος