βοήθεια για αγορά TV

Reaction score
0
παιδιά γειά και χαρά σας. Θα ήθελα όποιος/ια μπορεί να με βοηθήσει για αγορά τηλεόρασης. καταρχήν plasma ή lcd-tft? μερικά στοιχεία: απόσταση θέασης 3,5 μέτρα, θα βλέπω μπάλα, dvd hd, blue ray, απο βιντεοκάμερα hd και γενικά θέλω να μπορεί να είναι συμβατή με οποιοδήποτε σήμα και συσκευή! και φυσικά να ναι φθηνούτσικη :107: (μέχρι χήνα)
ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
1
Απάντηση: βοήθεια για αγορά TV

samsung 50C96 , λίγο μεγάλη αλλά για HD διαπρέπει ...

Reaction score
0
Απάντηση: βοήθεια για αγορά TV

mersi, αλλά καμιά μικρότερη ρε παιδιά?

Reaction score
27.141
ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑ Η ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 649 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΝ PANASONIC PX8 100HZ PLASMA DVB-T ΜΕ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΚΑΙ 24 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

Reaction score
14
σωστές οι απαντήσεις και πολύ καλή πρόταση η Viera TH-37PX8E Plasma TV 37" HD Ready στις 37 ιντσες.

Τιγρη Γρηγόρη... αν εχεις την ευγενή καλοσύνη να γράφεις με μικρά και οχι με caps lock...!!!! Thanks!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοήθεια για αγορά TV

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑ Η ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 649 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΝ PANASONIC PX8 100HZ PLASMA DVB-T ΜΕ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΚΑΙ 24 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΚΑΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.
t u αλλά επειδή τα δεδομένα άλλαξαν λίγο δεν με παίρνει για 37, αρα είμαι για 32". η αντίστοιχη viera είναι όμως πολύ ακριβότερη, γιατί άραγε? και κάτι ακόμη γιατί plasma και όχι lcd tft? για τις plasma τις παλιότερες δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα! mersi!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοήθεια για αγορά TV

t u αλλά επειδή τα δεδομένα άλλαξαν λίγο δεν με παίρνει για 37, αρα είμαι για 32". η αντίστοιχη viera είναι όμως πολύ ακριβότερη, γιατί άραγε? και κάτι ακόμη γιατί plasma και όχι lcd tft? για τις plasma τις παλιότερες δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα! mersi!!!
Ο λογος;;;

Reaction score
27.141
σωστές οι απαντήσεις και πολύ καλή πρόταση η Viera TH-37PX8E Plasma TV 37" HD Ready στις 37 ιντσες.

Τιγρη Γρηγόρη... αν εχεις την ευγενή καλοσύνη να γράφεις με μικρά και οχι με caps lock...!!!! Thanks!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΡΕΣΒΥΩΠΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟ ΜΕ 10 ΙΝ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΜΑΛΛΟΝ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv