βοήθεια για επιλογή projector

Reaction score
0
καλημέρα σε όλους,
είναι το πρώτο μου post
χρειάζομαι βοήθεια στην επιλογή ενός projector κυρίως για dvds

είμαι μεταξύ των
Sanyo PLV-Z4
Infocus IN76
Optoma HD72

ποιον θα προτιμούσατε και γιατί;
υπάρχει κάποια έκθεση στην αθήνα που θα μπορούσα να τους συγκρίνω τον ένα δίπλα στον άλλο;

ευχαριστώ και συγχαριτήρια για το υπέροχο community,
μόλις σήμερα το ανακάλυψα 8)

Reaction score
3
Καλωσόρισες στην σελίδα μας.
Για να διαλέξεις τι σου αρέσει, θα πρέπει να το δεις.
Εγώ θα σου προτείνω να συμπεριλάβεις στις επιλογές σου και τον Toshiba MT 700, ειδικά τώρα που έχει πέσει σε τιμή. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος κι εγώ αλλά και άλλα μέλη που τον έχουν αγοράσει.
Αυτά από εμένα, σίγουρα θα σου απαντήσουν και άλλα μέλη.
Εντωμεταξύ, μπορείς να διαβάσεις κάποια ποστ στην κατηγορία Projectors. Και φυσικά θα δεις και κάποιες φωτό από optoma & toshiba. Αυτές του Toshiba τις έχω βγάλει πάνω σε μπεζ τοίχο.
Και πάλι καλωσήρθες στην παρέα μας.

Reaction score
1
Καλωσόρισες!

Αυτή την χρονική στιγμή θα ήταν καλό να συμπεριλάβεις στην λίστα σου και μοντέλα της τελευταίας σοδιάς όπως τον Optoma 70 και να περιμένεις 1-2 μήνες για να δείς τα νέα μοντέλα από Panasonic (100), Benq κλπ.

Αφού συγκρίνεις τα νέα μοντέλα με τα λίγο πιο παλιά τότε θα κρίνεις κατα πόσο σε καλύπτει το παλαιότερο μοντέλο σε χαμηλότερη τιμή εάν όντως υπάρχει έκπτωση. Σημείωσε ότι κάποια από τα νέα μοντέλα θα έχουν χαμηλότερη τιμή και από τα παλιά που προσφέρονται με γενναιοδωρη έκπτωση.

Reaction score
14
να σε καλοσωρίσω κα εγώ με την σειρά μου.

Σαν κάτοχος του optoma hd72 η γνώμη μου και η προτροπή θα είναι για αυτόν, μιας και η εικόνα του είναι ικανοποιητικότατη.

Ομως απο την ημέρα που τον αγόρασα και μέχρι σήμερα η τεχνολογία και οι τιμές κινούνται αντίθετα. Βελτίωση της μέν και μείσωση των τιμών.

Η ίδια η OPTOMA εβγαλε τον 70 που σε σχεση με τον 72 δεν απέχει τρομερα σε εικόνα αλλά σου γλιτώνει κοντά 1000 ευρώ.

Επίσης πολύ σωστά ο AndreasL σου πρότεινε και άλλα μοντέλα τον νέο Panasonic που λέγεται ότι θα είναι δυνατός, και φυσικά ότι καλό μας δώσει και η Benq, αλλά και πολύ σωστή επισήμανση για τις νέες τιμές που ίσως ερθουν χαμηλότερα απο τα παλαιά και σε προσφορα.

Λόγω της ελευσης των HD Full projectors 1080p οι τιμές αναμένεται να εχουν αναπροσαρμπγή σε όλη την νέα γκάμα.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.699
υπάρχει κάποια έκθεση στην αθήνα που θα μπορούσα να τους συγκρίνω τον ένα δίπλα στον άλλο;
Δοκιμασε στην Ηχοεκφραση ...........χμ δεν μπορω να βρω το τηλ.................

GTX

Reaction score
39
Πάντως νομίζω οτι το πιο σωστό θα είναι να περιμένεις λίγο την έλευση των νέων μοντέλων που θα αναδαμορφώσει την αγορά και λογικά τις τιμές :wink:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Και η δικη μου αποψη ειναι να περιμενεις λιγο. Σε διαστημα μερικων ημερων, θα εχουμε και νεα μοντελα και χαμηλοτερες τιμες στα ηδη υπαρχοντα. Εισαι πολυ τυχερος που αποφασισες να παρεις τωρα προβολεα. Δες τα νεα μοντελα μεχρι τα 2000 ευρω και διαλεξε αυτο που θα σου αρεσει περισσοτερο!! :D

Reaction score
0
Εγω θα σου προτεινα σε οποιον και να καταληξεις τελικα κοιτα να ειναι τριτσιππος αλλα δεν πειραζει, δεν θα το κανω.... :lol:

Reaction score
0
ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές

δυστυχώς έπρεπε να πάρω τώρα την απόφαση..

κι ο ανδρέας μ' έπεισε αμέσως.. :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Να του πειτε, να του πειτε... :wink:
Ο nocturne θα μπορει να απολαμβανει επιτελους σωστη εικονα :wink:

Reaction score
3
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Να του πειτε, να του πειτε... :wink:
Ο nocturne θα μπορει να απολαμβανει επιτελους σωστη εικονα :wink:
Καλορίζικος λοιπόν και απ' ότι κατάλαβα καλωσόρισες στην ΟΜΑΔΑ των DLP.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.624
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale