βοηθεια για συνδεση

Des

Reaction score
0
λοιπον 8ελω να συνδεσω¨

- μια sony bravia KDL-40Z4500
- ενα sony home cinema :DAV-IS50
-ενα ps3
- ενα αποκοδικοποιητη νοβα pvr

8α η8ελα παρακαλω να μου πειτε τι καλωδια να αγορασω για να τα συνδεσω ολα αυτα και να ακουω ηχο απο το home cinema
πειτε ποιες συσκευες συνδεω μεταξυ τους και με ποια συνδεσμολογια 8α εχω τα καλιτερα αποτελεσματα

δοκιμασα να συνδεσω το home cinema me hdmi me tin tv alla den akouw ixo apo ta kanalia tis tileorasis

αν μπωρειτε να μου τα πειτε λιγο αναλυτικα γιατι ειμαι αρκετα ασχετη με το ολο 8εμα........
ευχαριστω.....:120:

Reaction score
49
Απάντηση: βοηθεια για συνδεση

Καλημέρα Des(ποινα?)
Καλώς ήρθες στο AVsite.

Θα σου τα γράψω αναλυτικά λίγο αργότερα σήμερα.
Μέχρι το απογευματάκι όμως που θα έχω λίγο χρόνο!!

Βέβαια, όλο και κάποιος άλλος μπορεί να απαντήσει ενδιάμεσα :126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλησπέρα.
Από την τηλεόραση δεν μπορείτε να στείλετε ήχο στην tv μέσω hdmi(δεν το επιτρέπει η σύνδεση).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Το ps3 θα συνδεθεί με hdmi στην τηλεόραση σε μια hdmi είσοδο της(για να έχετε εικόνα)
Αν θέλετε να έχετε ήχο στο home cinema απο το ps3 θα πρέπει να συνδέσετε την έξοδο optical out του ps3 στην optical in του home cinema(το καλώδιο για αυτή την δουλειά ονομάζεται οπτική ίνα ή αλλιώς toslink).
Aν δεν σας ενδιαφέρει να έχετε ήχο στο home cinema απο το ps3 τότε απλώς το καλώδιο hdmi πού έχετε βάλει στην tv αρκει(μόνο που θα ακούτε απ την τηλεόραση ό,τι παίζει το ps3).

H τηλεόραση θα συνδεθει με το home cinema με hdmi (απο το hdmi out του home cinema σε μιά είσοδο hdmi της τηλεόρασης) για να έχετε εικόνα και ήχο όποτε το home cinema παιζει dvd.

Η τηλεόραση έχει μιά έξοδο line out (ασπρο-κόκκινο.)Από αυτή θα συνδέσετε δυο καλώδια line στην αντίστοιχη line in του home cinema.

Για την nova δεν ξέρω γιατί δεν έχω.

Αν προλάβει ο Γι'αννης ας ανεβάσει φώτο γιατί εγώ δεν μπορώ τώρα.

Reaction score
0
Απάντηση: βοηθεια για συνδεση

Dhladh ti kalwdio prepei na agorasw gia na akouw tv mesa apo home cinema?
Για σύνδεση της TV απευθείας στο home cinema χρειάζεστε μια οπτική ίνα (Toslink) γιατί η Sony έχει τέτοια έξοδο. Αν μιλάτε για TV μέσα από τη Nova τότε ένα διπλό καλώδιο ήχου με βύσματα RCA (άσπρο κόκκινο).
Πάντως δεν έχει και πολύ νόημα να ακούτε το στερεοφωνικό ήχο της TV σε 5.1

ΥΓ. Τα greeklish απαγορεύονται.

Edit: συγνώμη, δεν είχα δει ότι μιλάμε για τον δέκτη PVR. Δεν ξέρω αν έχει επιπλέον εξόδους ήχου σε σχέση με τον απλό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster