βοηθεια για 46" Lcd

Reaction score
1
Απάντηση: Re: βοηθεια για 46" Lcd

nai ala exei mono mia thyra HDMI i opia einai 1.3? i mpa?

Αντε πάλι ... στο 1.3 από το 1.2 η διαφορά έγκειται στο deep colour ( δεν υπάρχει ούτε στον ορίζοντα ) και στα διάφορα HD true sound φορμά ... και πάλι δεν σου χρειάζεται στην τηλεόραση ... το 1.3 είναι μεταξύ πηγής και A/V ενισχυτή ώστε να πάρει τον ήχο ...

Reaction score
0
ρε παιδια τι να λεμε τωρα...περσινα μοντελα και κουραφεξαλα, λες και ειναι καμια προπολεμικη χωρις καν hdmi....η τιμη ειναι απλα λιωμα, θα εδινε κανεις +70% για να εχει δηλαδη 1-2 παραπανω hdmi , να ειναι 1.3 με deep color που δε θα δει ποτε, και θα τον απασχολουσε το 24p για bluray τη στιγμη που δεν εχει καν full hd τηλεοραση?

Αν δεν ειχα στο νου μου προβολεα (που σημαινει οτι οι 46 ιντσες δεν ειναι πλεον δελεαρ αφου δεν θα χρειαζονται) νομιζω θα την επαιρνα και αυριο...

Reaction score
205
ok me pisate tha tin parw... omos eimai kerkyra, mporw na agorasw antikatavoli apo ilektroniki athinwn? kai an mou stiloun montelo vitrinas ti kanw?

Reaction score
205
telika tin parigila simera tin 46v2000 sta 999. elpizw na ekana kala . i timi einai polu kali, apla epidi tha provalw polu HD iliko apo ps3 kai pc, elega mipos thatan kalitera mia se 1080p. ala ithele kai dipla lefta... elpizw toulahiston i ikona pou tha parw na einai ikanopiitiki.

otan erthei tha sas pw kai entiposeis

Reaction score
1
Την παρήγγειλα κ εγώ. Περιμένω Τετάρτη να την παραλάβω οπότε κ οι σχετικές εντυπώσεις τότε

Reaction score
205
tin parigiles? i tin pires idi? giati akousa apo alous oti den exoun katholou stock apo autes kai oles autes pou tha paroume apo autin tin prosfora tha ine ta ekthesiaka montela... stis apothikes tous den ipirxe tipota ara....

lete na alithevei auto? kai giauto einai toso exeftelistiki i timi?

Reaction score
1
tin parigiles? i tin pires idi? giati akousa apo alous oti den exoun katholou stock apo autes kai oles autes pou tha paroume apo autin tin prosfora tha ine ta ekthesiaka montela... stis apothikes tous den ipirxe tipota ara....

lete na alithevei auto? kai giauto einai toso exeftelistiki i timi?
Θα μου την παραδώσουν το Σάββατο. Έχουν stock και θα είναι σφραγισμένη.

Μην αγχώνεσαι!:happy_4:

Δεν είναι και δύσκολο να διαπιστώσεις πόσες ώρες έχει παίξει μέσα από το service menu.

Reaction score
1
Συννενοήθηκα να την παραλάβω αύριο οπότε κ λοιπές εντυπώσεις τότε.

Με ένα κατάστημα που μίλησα τους είπα σαφέστατα ότι εκθεσιακό μοντέλο ισούται με μεταχειρισμένο, οπότε ούτε καν να σκεφτούν να μου δώσουν τέτοιο, καθώς ο πωλητής μου είχε πει ότι όταν τελειώσουν τα κομμάτια του stock θα δώσουν κ τα εκθεσιακά. Χθες που την παρήγγειλα είχαν προς διάθεση ακόμα 18 κομμάτια από το σύνολο των 60 που θα έβγαζαν στην αγορά. Απλώς όπως μου εξήγησαν ότι η τηλεόραση είναι στην αποθήκη τους στη Μαγούλα.

Reaction score
205
egw tin parelava simera tin 46v2000. Protes entiposeis polu thetikes...

dio erwtiseis mono...

pos mporw na mpw sto service menu?

kai an exete ruthmiseis gia veltisti ikona gia to sigekrimeno modelo.

Reaction score
1
Την έχω παραλάβει από Τετάρτη βράδι κ η τηλεόραση είναι μια χαρά. Αν κάποιος ξέρει σχετικά με τις ερωτήσεις του πάνου θα με ενδιέφερε κ εμένα.

Άντε με γεια μας!

Reaction score
205
entaxei me to service menou to vrika kia ola kala,, an mporei kapios pou to exei psaxei na mou pei tis teleies ruthmiseis gia tin 46v2000 tha imoun ipoxreomenos

Reaction score
1
Απάντηση: βοηθεια για 46" Lcd

Οι τέλειες ρυθμίσεις αλλάζουν από περιβάλλον σε περιβάλλον και ανάλογα με τον φωτισμό ... Οι τέλειες ρυθμίσεις έρχονται με βεντούζες και εξειδικευμένο άτομο που παρέχει αυτές τις υπηρεσίες ...

Reaction score
1
Πάνο, ενημέρωσε σε παρακαλώ για το service menu καθώς δεν την έχω ψάξει καθόλου την TV. (Την άφησα μόλις την πήρα στο καινούργιο σπίτι που φτιάχνω κ δεν έχω μπει ακόμα)

Thanx

Υ.Γ.: Πόσες ώρες σου έβγαλε ότι είχε παίξει?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef