βοηθεια για VCR to Dvd

Reaction score
0
ειμαι στην διαδικασια για να αγορασω ενα converter για να κανω κατι παλιες κασσετες σε DVD.....

ειδα αυτα εδω

http://www.plextor.com/english/products/TV402U.htm

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=780&product=924997

τα χει δουλεψει κανεις σας???
αν οχι εχει παρει κανεις κατι αλλο που να αξιζει τον κόπο??
ξερει τι ποιοτΗτα βγαζουν!!__?????

ευχαριστω!!!

Reaction score
119
Για αυτο που θελεις σου κανει και τo δευτερο που ειναι αρκετα πιο φθηνο.Το πρωτο διαθετει και δεκτη τηλεορασης(και δυνατοτητα εγγραφης απο αυτον)αλλα και DivX κωδικοποιηση.Αν σε ενδιαφερουν τα εξτρα αυτα χαρακτηριστικα καλως.Οσο για την ποιοτητα,μια που μιλαμε για DVD,περισσοτερο θα εξαρταται απο τον MPEG2 encoder που θα χρησιμοποιησεις και την αρχικη ποιοτητα των VHS.Ψαξε λιγο και την Pinnacle..

Reaction score
0
Για αυτο που θελεις σου κανει και τo δευτερο που ειναι αρκετα πιο φθηνο.Το πρωτο διαθετει και δεκτη τηλεορασης(και δυνατοτητα εγγραφης απο αυτον)αλλα και DivX κωδικοποιηση.Αν σε ενδιαφερουν τα εξτρα αυτα χαρακτηριστικα καλως.Οσο για την ποιοτητα,μια που μιλαμε για DVD,περισσοτερο θα εξαρταται απο τον MPEG2 encoder που θα χρησιμοποιησεις και την αρχικη ποιοτητα των VHS.Ψαξε λιγο και την Pinnacle..

βασικα γι αυτο σκεφτομουν και εγω......

θα το ψάξω ομως!! υχαριστω!!

Reaction score
4.909
Εχω δουλέψει το dazzle dvc 90 της pinnacle και μετέφερα έτσι όλες μου τις βιντεοκασσέτες απ ευθείας σε dvd. Απο ποιότητα κανένα πρόβλημα, αφού και η ποιότητα της βιντεοκασσέτας είναι έτσι κι αλλιώς χαμηλή

Reaction score
3
Βέβαια υπάρχει και ο Canopus ADVC 110, o οποίος έχει εξαιρετική ποιότητα και ευκολία στη χρήση. Και το κυριότερο, χωρίς προβλήματα, (συγχρονισμού κ.α.).
Το μόνο μειονέκτημα: η τιμή του (γύρω στα 300€).
Αλλά αξίζει τον κόπο.
Συνδέεται και με Mac και μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς την ανάγκη υπολογιστή για μετατροπή από αναλογικό σε ψηφιακό σήμα και το αντίστροφο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης