βοηθεια επιλογης hd 3d projector

Reaction score
0
καλησπερα στην παρεα και συγχαριτηρια για το side σαν νεο μελος.ψαχνω να αγορασω καινουργιο η μεταχειρισμενο καποιον αξιολογο hd projector κατα προτημηση και 3d μια και καλη με χαμηλο θορυβο(μιας και τωρα βολευομαι με εναν sanyo plc-xu300a αναγκαστικα αφου τον ειχα στο μαγαζι)θα παιξει με ps3 και τα audio spectrum τα οδηγει ενας pioneer vsx-lx60 και το πανι ηλεκρτικο 200*200cm.δυστιχος μπορω να διαθεσω το πολυ μεχρι 1500 ευρο.καμια καλη λυση δοκιμασμενη???ευχαριστω εκ τον προτερων

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

ευχαριστω για την αμεση ανταποκρηση.το πανι με τον sanyo που εχω τωρα κατεβαινει μπροστα απο την τηλεοραση η οποια ειναι συνδεμενη με hd στον αποκωδικοποιοητη ενω απο αποκωδικοποιητη στον προτζεκτορα με rca.η διαφορα χρωματων ειναι τρομερη.αν μπει καποιος hd προτζεκτορας με το αναλογο 15 μετρο καλωδιο θα παιξει λιγο ποιο φωτηνα και ζωντανα τα χρωματα η παλι η tv θα παιζει 1000 φορες καλυτερα απο καθε προτζεκτορα?και φυσικα ακομη ενα προβλημα....ο pioneer βγαζει μια εξοδο για hd και εμεις θελουμε 2.μια για tv κ μια για προτζεκτορα..τι ακριβως γινεται??

Reaction score
0
Απάντηση: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

θα ηταν καλο να ειναι με τα γυαλια η τιμη..η αποσταση του καναπε ειναι γυρο στα 3,5 μετρα

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Re: Απάντηση: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

+ τα γυαλια = ?
Σιγά σιγά και τα γυαλιά. Έχει universal λύσεις κάτω των 40-50 ευρώ. Αν η ποιότητα κατασκευής του νέου benq είναι σαν του 1070, χαλάλι τα 100 με 150 ευρώ παραπάνω για να πάει στον epson.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Re: Απάντηση: Re: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

ευχαριστω για την αμεση ανταποκρηση.το πανι με τον sanyo που εχω τωρα κατεβαινει μπροστα απο την τηλεοραση η οποια ειναι συνδεμενη με hd στον αποκωδικοποιοητη ενω απο αποκωδικοποιητη στον προτζεκτορα με rca.η διαφορα χρωματων ειναι τρομερη.αν μπει καποιος hd προτζεκτορας με το αναλογο 15 μετρο καλωδιο θα παιξει λιγο ποιο φωτηνα και ζωντανα τα χρωματα η παλι η tv θα παιζει 1000 φορες καλυτερα απο καθε προτζεκτορα?και φυσικα ακομη ενα προβλημα....ο pioneer βγαζει μια εξοδο για hd και εμεις θελουμε 2.μια για tv κ μια για προτζεκτορα..τι ακριβως γινεται??
Θα δεις τεράστια βελτίωση φίλε μου. Πήγαινε μια βόλτα απο κάποιο κατάστημα με διαμορφωμένο χώρο και θα καταλάβεις.

Reaction score
0

απο οτι καταλαβα ειμαστε αναμεσα σε αυτουσ τους 2(epson-benq) σε αυτα τα χρηματα.απο θορυβο ειναι υποφερτοι οι ανεμιστηρες τους η κανουν σαν ελικοπτερο σαν αυτον που εχω.θα προσπαθησω να βρω ενα καταστημα στην θεσσαλονικη για να τους δω και απο κοντα να λειτουργουν.καμια ιδεα για τις 2 εξοδους hd που προανεφερα?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Re: Απάντηση: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

απο οτι καταλαβα ειμαστε αναμεσα σε αυτουσ τους 2(epson-benq) σε αυτα τα χρηματα.απο θορυβο ειναι υποφερτοι οι ανεμιστηρες τους η κανουν σαν ελικοπτερο σαν αυτον που εχω.θα προσπαθησω να βρω ενα καταστημα στην θεσσαλονικη για να τους δω και απο κοντα να λειτουργουν.καμια ιδεα για τις 2 εξοδους hd που προανεφερα?
Θα πάρεις ένα hdmi splitter (1Χ2). Το πρόβλημα σου όμως θα είναι άλλο φίλε μου. Ο pioneer σου δε νομίζω να επιτρέπει στο 3d σήμα (frame pack) να περάσει. Οπότε εκεί ίσως έχεις ένα θέμα. Σκοπεύεις να πάρεις 3d blu ray player ή το θέλεις μόνο για τηλεοπτικά προγράμματα 3d;

Reaction score
0

ααα αλλα προβληματα στο κεφαλι μας....μαλλων το ps3 που θα παιζει τις ταινιες θα δινει τον ηχο με οπτικι στον ενισχυτη και η εικονα με hd στον προτζεκτορα.παλι θα υπαρχει προβλημα με τον ηχο??

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Αυτό με τα χρώματα με ανησυχεί. Μήπως βλέπετε στον προβολέα με τα φώτα αναμμένα; :smile:

Reaction score
0

οχι σβηστα με πολλες χαμενες ωρες σε ρυθμισεις αλλα παλι τα χρωματα...αστα να πανε.παντα σε σχεση με την τηλεοραση και οχι με καποιον αλλον προτζεκτορα

Reaction score
0

δηλ???εννοεις οτι θα ειναι πολυ καλυτερος ο νεος?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

χαιρομαι που ακουω οτι τουλαχιστον με 1500 ευρο θα δω διαφορα.εχει κανεις ιδεα τι γινεται με τον ενισχυτη που δεν υποστηριζει 3d?

Reaction score
0

τι λετε για optoma hd33 σε σχεση με τον epson eh-tw8100 που μου προτινατε?τον βρηκα μεταχειρισμενο 900 ευρο.αξιζει?

Reaction score
15.548

Θα πάρεις ένα hdmi splitter (1Χ2). Το πρόβλημα σου όμως θα είναι άλλο φίλε μου. Ο pioneer σου δε νομίζω να επιτρέπει στο 3d σήμα (frame pack) να περάσει. Οπότε εκεί ίσως έχεις ένα θέμα. Σκοπεύεις να πάρεις 3d blu ray player ή το θέλεις μόνο για τηλεοπτικά προγράμματα 3d;
αν παρει 1χ3 δεν θα κανει ;

τι λετε για optoma hd33 σε σχεση με τον epson eh-tw8100 που μου προτινατε?τον βρηκα μεταχειρισμενο 900 ευρο.αξιζει?
καλος ειναι,αλλα παλιος,ασε που θα εχει πεσει η λαμπα του και μπορει σε λιγες ωρες να θελεις λαμπα....
....με 800ε παιρνεις τον benq 1070 καινουριο αν θελεις πιο οικονομικο μηχανακι.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

χαιρομαι που ακουω οτι τουλαχιστον με 1500 ευρο θα δω διαφορα.εχει κανεις ιδεα τι γινεται με τον ενισχυτη που δεν υποστηριζει 3d?
Η λύση που πρότεινες με το ps3 είναι μια χαρά. Απλά θα χάσεις τον hd ήχο απ' την οπτική ίνα.
Για 3d side by side (όπως είναι το δορυφορικό) ή up-down δεν θα έχεις θέμα με τον ενισχυτή, παρά μόνο στα menu, που θα φαίνονται περίεργα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo